Ενταξει δεν παιξαμε καλα σημερα ειχαμε και απουσιες καναμε και συντηρηση για το κυπελλο με Οφη την Τεταρτη.Το σημαντικο ειναι οτι η ομαδα εχει αποκτηση ταυτοτητα αφου πλεον παιρνει τριποντα και οταν δεν παιζει καλα.
Πότε περιμένουμε να επιστρέψει ο Κάρυ;
Θλιβερος τουλαχιστον. Ολοι θα ηθελαν πισω τον Ομπραντοβιτς, αλλα τετοιες δηλωσεις το μονο που πετυχαινουν ειναι να απαξιωνουν ΕΝΤΕΛΩΣ αυτο που υπαρχει σημερα, αλλα και να υποβαθμιζουν το ονομα και την αιγλη που εχει δημιουργησει αυτη η ομαδα!
Ισχύει. Το λογικό κι αναμενόμενο είναι να υπάρξουν πιέσεις σε Ζοτς το καλοκαίρι από τη στιγμή που δεν έχουμε προπονητή, αλλά κάθε πράμα στον καιρό του βρε τιτάνα του παραγοντιλικιού.
Δεν ημασταν καθολου καλη σημερα αλλα πιστευω οτι στην Λεωφορο θα ειναι διαφορετικα τα πραγματα την Μεγαλη Τεταρτη και θα περασουμε.Μια γαμημενη ευκαιρια και το γκολ ειχε ο Οφη.Εμεις στο δευτερο χασαμε 2-3 ευκαιριες το πιο δικαιο αποτελεσμα θα ηταν το Χ
Εγώ λέω να περάσει ο ΟΦΗ, γιατί αν φάνε και άλλη τριάρα θα πάθουν κανα κολικό.
χαχαχαχα λες? το πιο θλιβερό πάντως χθες ήταν η μετάδοση. εντάξει πήραν το όσκαρ του μεγαλύτερου γλίτσα. κι οι δύο.
πίσω από Τάσο Μαγουλά.
Η μερα που δεν ηθελε κανενας Παναθηναικος να ερθει εφτασε σε λιγη ωρα θα δακρυσουν και τα λαβαρα.Εισαι μαζι και ονειρο και τρελα και δακρυ και χαρα και μαχαιρια!!!
Εντάξει στο ημίχρονο πήγαν να με πάρουν τα ζουμιά. Κι αυτός ο πούστης τόσα χρόνια σήμερα βάλθηκε να μιλήσει ελληνικά;
Τέσπα, δε ξέρω κατά πόσο μπορεί να στήθηκε ή να το άφησαν το ματς με την Λαμποράλ, αλλά αν το είχε πάρει τα πράγματα θα ήταν σαφώς πιο ξεκάθαρα.
Εμενα με πηρανε
Εγώ δεν το έβλεπα λόγω ανωτέρας βίας κι έτσι δεν έκανα τίποτα στο [I]ημιχρόνιο[/I] (που έλεγε και μια ψυχή)
Δεν έχει μείνει και τίποτα να πούμε για χτες, έτσι;
Μεγάλη μορφή και τόσο νέος… 13 χρονών μόλις…
Κι όμως, έχει μείνει ένα:
[B][SIZE=5]ΔΙΠΛΟ ΣΤΗ ΒΑΡΚΕΛΩΝΗ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΕ![/SIZE][/B]
[SPOILER][/SPOILER]
Δε υπαρχουν λογια Namelass…
Τικετ ο ενας, ρουχισκο και θηκες ο αλλος. Κομπλεδουρα!
ε κλασικά εικονογραφημένα…
μετά την νίκη του γαύρου το σημερινό παιχνίδι είναι πραγματικά τελικός. είναι όμως κρίμα να περιμένει κανείς από αυτή την ομάδα να νικησει την Μπαρτσελόνα, την ώρα που άφησε άλλα διπλά να της φύγουν μέσα από τα χέρια.
Κατι μου λεει οτι ηρθε η ωρα για ενα μεγαλο διπλο σημερα
Μου αρεσει που ελεγα και για διπλο.Απαραδεκτη εμφανιση.Το παλεψαμε για εναμιση δεκαλεπτο και μετα το χαος.Πρωτη φορα βλεπω τον Παναθηναικο να παραταει το ματς απο το τριτο δεκαλεπτο