Παναθηναϊκός

Η ανορθωση παιζει οπως επαιξε η εθνικη μας στο euro στην πορτογαλια. ολοι πισω και καμια αντεπιθεση. με δικο μας νομισμα μας πληρωσε ολους.

ας ξανασκεφτουμε το παλιο που ελεγαν πριν απο 6-7 χρονια παντως … να βαλουμε δηλαδη 1-2 ομαδες της κυπρου στο πρωταθλημα μας εαν υπαρχει τροπος φυσικα… παρα κατι οφη, πανθρακικους κτλ καλυτερα θα ηταν.

παιζει να εισαι ο πιο σωστος βαζελος εδω μεσα…

ειναι και ο rudys!!

+1. Και η Ανόρθωση και η Ομόνοια θα μπορούσαν να είναι μέσα στην πρώτη 8άδα του πρωταθλήματος.

Κλεισαν καλα τον Σοσιν ομως ε,επιασε το σχεδιο.

ευκολα…

Ρε Outshined να αγιασει το στομα σου…

Eγώ πόνταρα και στον τσαμπουκά των παικτών ρε γαμώτο.
Παίζεις μετά από 3 χρόνια στην κορυφαία διασυλογική διοργάνωση και έπειτα παίζεις με τον αντίπαλο που έριξε 3 στον βασικό σου αντίπαλο.
Πέρα ότι περιμένεις μια αξιοπρεπή εμφάνιση όπως παλιότερα, περιμένεις και πάθος , να αποδείξεις ότι είσαι καλύτερος ,ότι ΠΡΕΠΕΙ να την πεις στον αντίπαλό σου.
Αμ δε…

Δεν ξέρω τι είναι χειρότερο , οι δηλώσεις του ΤενΚάτε σε λίγα λεπτά , η ήττα - αποκλεισμός (ουσιαστικά) ή να στην λέει αυτός που κορόιδευες 2 μήνες πριν?

Το χειρότερο είναι ότι με αυτά και με τ’ άλλα (και αν δεν γίνει φέτος ένα θαύμα), ο ΠΑΟ έχει να κάνει πορεία στην Ευρώπη από την περίοδο 2001-02 (άντε και λίγο την επόμενη στο UEFA, χωρίς να αποκλείσει όμως κάποια μεγάλη ομάδα) δηλαδή… 7 χρόνια! . Παρόλα αυτά επιμένετε (κάποιοι) στο Ελλάς (1 πρωτάθλημα τα τελευταία 12 χρόνια), Ευρώπη (τα είπαμε…), Παναθηναϊκός…

ειλικρινά πάντως η ομάδα μου σήμερα με στεναχώρησε, όσο λίγες φορές τα τελευταία χρόνια.

να τα βράσω τα ματς με Λεβαδειακούς, Εργοτέληδες, Πανσαραικούς.

Θα ξεπεράσουν τους εαυτούς τους. Θα καταφέρουν με 26.000 διαρκείας να έχουν 10.000 κόσμο.

Πάντως νομίζω ότι κατά 90% είναι θέμα προπονητή το πρόβλημα. Επιμένει σε ένα σύστημα που επιθετικά δεν του προσφέρει τίποτα, ενώ ταυτόχρονα μπάζει και η άμυνα…
Ίσως να έλειψε πολύ ο τυπάρας σήμερα…

Πάντως αν και γαύρος στεναχωρήθηκα και εγώ για τον βαζελάκο.Να νίκαγε να πέρναμε και μεις κανα βαθμό στη ριμαδοβαθμολογια της UEFA.Άντε γιατί μας βλέπω σε κανα δύο χρονάκια ο πρωτος να πηγαίνει για UEFA απο 1ο προκριματικο:(:frowning:

Ρε παιδιά αμάν λίγο με τους προπονητές.Άμα δεν έχουν και οι παίκτες φιλότιμο και δεν σέβονται την ιστορία του παναθηναικου τι να το κανεις.+1 στο ότι έλειψε ο τυπάρας

@Cozy
Έχεις δίκιο σε αυτό αναμφισβήτητα, μιλούσα για την τωρινή κατάσταση.:stuck_out_tongue:
Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί βάζουν το πρωτάθλημα πάνω από το Τσάμπιονς Λιγκ.
Δεν μπορώ να κατανοήσω τις διαρκείς σφαλιάρες στην Ευρώπη.
Δεν καταλαβαίνω επίσης τον ενθουσιασμό που προέκυψε όταν αποκλείσαμε την Σπάρτα.
Σιγά ρε παίδες…Δεν θα είναι έτσι στους ομίλους και (ίσως) το ξέρατε.

@Outshined
Για μένα οι μεγαλύτερες απογοητεύσεις ήρθαν στην Ευρώπη.
Το περσινό κάζο με την Ρέιντζερς δεν γίνεται να το ξεχάσω.

Το απίστευτο είναι ότι με έναν τόσο βατό όμιλο (όχι εύκολο προς παραξήγηση) κατορθώσαμε να είμαστε με το ένα πόδι έξω.

Και η άμυνα παλιότερα ήταν η αρχή όλων.
Που σαι Ρενέ…:roll:

Ποιο τσαμπουκά γαμώτο, χάλια και πάλι, όσο δε ξεκινά Ίβανσιτς και έχει μέσα το Βύντρα δε θα βλέπουμε χαΐρι.
Τρελή ξενέρα και πάνω που στην ανάπαυλα το πιστέψαμε, το 2ο ήταν άκρως απογοητευτικό, φάγαμε και το τρίτο και ησυχάσαμε. Χρειαζόμαστε και άμυνα όπωσδήποτε… σκατά.

καταλαβαινω τη δυσκολη φαση…οι γαυροι θελουν να κανουν καζουρα στους βαζελους που φαγαν 3αρα, αλλα δεν μπορουν γιατι απο την ιδια ομαδα φαγαν και αυτοι 3αρα…οποτε συμπασχουν μαζι τους…:D:D:D:D:):slight_smile:

Αν και ΑΕΚτζής να πω και γω μια γνώμη…

Eγώ δεν είδα πολλούς παίχτες του ΠΑΟ να βαριούνται ή κάτι τέτοιο… είδα όμως αρκετούς να μην ξέρουν τι κάνουν μέσα στο γήπεδο, να μην ξέρουν τι ΝΑ κάνουν μάλλον. Νταξει, η άμυνα του ΠΑΟ είναι ηλίου φαεινότερο ότι είναι προβληματική, αλλά μπροστά δεν μου φάνηκε “αδιάφορος”, όσο “μπλεγμένος”…

Και γω νομίζω ότι είναι θέμα Τεν Κάτε το αποψινό. Τι διάολο? Η Ανόρθωση σε 3ματς που την είδαμε έτσι επαιζε. Το ίδιο σύστημα ακριβώς. Δεν του έκανε καμια έκπληξη ο Κετσπάγια… ο ΠΑΟ πήγε απροετοίμαστος…

Ντάξει είναι και αυτό μια αλήθεια:p
αλλα γενικοτερα γουσταρω να νικανε ελληνικες ομάδες στο τσαμπιονς λιγκ

Το 'πε, το 'πε ο παπαγαλος…:–:--

o ekfonitis oute gavros na itan8):lol:

το δες το ματς?οκ,η αμυνα τρεχαντιρι…αλλα δεν ειναι κωλοφαρδη?τρως στο 10 το ανυπαρκτο γκολ…σε αντιστοιχη φαση σε μας γλιφει το δοκαρι…μετα τα χανεις σου ρχεται το δευτερο και μετα κλαψτα.ετσι δεν το φαγε και ο γαυρος?με αυτογκολ του τοροσιδη.ε ρε φιλε αμα δεν ειναι αυτη η απολυτα κωλοφαρδη ομαδα τοτε ποια ειναι?3 ματς της εχουν παει οπως τα θελει.χωρις αυτο να πει οτι εγω επαιξα τη σουπερ μπαλα.