Παναθηναϊκός

Ντουσκο Ιβανοβιτς λοιπον.Πιστευω οτι θα τα παει καλα

τυπου, βλεπω να κανουν καμμια ανταρσια οι παιχται που θα τους σταζει στην προπονηση και που θα τους κοψει τα μπουζουκια. :stuck_out_tongue:
γενικα μου αρεσει σαν ιδεα να χτισει ο ιβανοβιτς ομαδα, δεν γνωριζω αν ειναι αυτο που λεμε ‘‘νικητης’’. το θεμα ειναι να κανει χωριο με τον πανιβλακα τον τρακη και να μην τσινησουν πολυ οι παιχτες απο τη σκληροτητα της προπονησης

Ναι, καλά θα τα πάει

Συμφωνώ με rocking_monster, μου αρέσει η ιδέα Ιβάνοβιτς τελικά. Το θέμα είναι η μηδαμινή πιθανότητα να κάνει χωριό με Τράκη και ότι η γενικότερη τρέλα του δεν εξαντλείται στα της προπόνησης αλλά και σε άλλα όμορφα εκτός παικτών.

Μια χαρά επιλογή είναι ο Ιβάνοβιτς, η πρώτη του εκδοχή της Ταού άλλωστε υπήρξε ομάδα κόσμημα της Ευρώπης για το πρώτο μισό των 00ς (κι ας μην κέρδισε ευρωλίγκα) όμως προκαλεί πραγματική απορία πώς ακριβώς ένας προπονητής της φιλοσοφίας του μπορεί να συνταχθεί με το πλάνο “ελληνοποίησης” που εξήγγειλε σήμερα ο Γιαννακόπουλος.

Σαν coach είναι top shelf και η Tau του ήτανε όντως μεγαλείο.

Πολυ σωστος εισαι εδω και εμενα μου φανηκε περιεργο.Τελος παντων θα δουμε τι θελει να πει ο ποιητης στην πορεια

Αναφορικα με τις αποχωρησεις που ακουγονται θεωρω εξαιρετικα επιπολαιο να φυγουν και ο Γκιστ και ο Λασμε. Αυτο το με το στανιο ανανεωση δεν δειχνει ψυχραιμια. Καλυτερα να φυγει ο Φωτσης ενα πραμμα, παρα ο Γκιστ για παραδειγμα που δεν ειναι και σε απαγορευτικη ηλικια. Για Ματσιουλης, αν και γουσταρα την μαχητικοτητα του και ηταν αποκαλυψη αυτα τα 2 χρονια, υπαρχει [U]λογικη[/U] να φυγει, καθως ‘‘πρεπει’’ να βγουν οι Γιανκοβιτς, Χαραλαμποπουλος (ΔΕΝ πρεπει να χαθει αυτο το ταλεντο) και για να χωρεσει ο Βεζενκοφ (φανταζομαι-αν και ειναι σωματικα πιο 4αρι), αν ερθει

Αν φυγει Λασμε,Γκιστ θα ειναι εγκλημα κατα την γνωμη μου

Ο Λασμε αν και μαχητικος ηταν αισθητα πεσμενος σε σχεση με περσι παντως. Το να διωξουμε τον Ματσιουλης θεωρω πως θα ηταν η πιο φαουλ κινηση γιατι ηταν ο μοναδικος παιχτης μας που ειχε σταθερη αποδοση καθ’ολη τη περιοδο της χρονιας.

χαχαχα οντως τους εδιωξε ολους με τη μια ο τρελος. δε γινονται αυτα τα πραμματα. μαζι και τον κινεζο τιτανα. ας ελπισουμε οτι παιζει και επαναδιαπραγματευση με μερικους οπως περσι με τον μασιουλη.

εντιτ. οχι ενταξει ο γκιστ παραμενει προς το παρον

Έλα να πέφτουν τα στοιχηματα. Ποιοί θα καταλήξουν στο γάβρο;

Δηλαδή πρεπει να φύγουν μπράμος , Ματσιούλις και Λασμε ; Μονο για τον τελευταίο να ψιλό συμφωνήσω αλλα και πάλι …

Sent from my iPhone using Tapatalk

Κανένας.

Αυτο που επισης πρεπει να λαβετε υποψιν ειναι οτι ο Βεζενκοφ (δυστυχως) δειχνει να καταληγει στο βαζελο, οποτε θα ειναι κι αυτος ο παραγοντας στη θεση 3-4.

Το εννοείς σοβαρα αυτο ; Γιατι εγω το εννοω οτι θα τους ήθελα ακομα στην ομαδα. Δεν ξερω τι πληρώνουν για συμβόλαια και που θελει να το παει ο τρακης το μπατζετ αλλα να φύγουν πρώτα Ούκιτς , ο μαικ ( γιατι απλα το παιδι δεν μπορει πια ) και μετα βλέπουμε για αυτούς.

Φευγει κ ο Πινγκ Σανγκ!!!

Αυτό που κυνηγάμε τον Καλάθη που έχει φάει ποινή 20 αγωνιστικών για χρήση αναβολικών με ξεπερνάει… η φυγή του Ματσιούλις θα είναι ένα μικρό εγκεφαλικό.

Και θα πανε στον γαυρο και θα γελάμε

το ζητησε επιτακτικα ο κυριος Χατζος για να παρει ιδεες για καινουρια γιατροσοφια made in usa. Αν κρινω απο τους εμετους του Λασμε τα προηγουμενα μπαγιατεψανε