Οι οπαδοί της Athletic Bilbao όταν έμαθαν πως έφυγε ο Σαριέγκι από την ομάδα τους πανηγύριζαν γιατί ξεφορτώθηκαν “τον καρκίνο” :lol::lol::lol:
On topic: Η κατρακύλα του ελληνικού ποδοσφαίρου συνεχίζεται. Με αυτά τα χάλια σε 3 χρόνια το βλέπω να βγαίνει μόνο ο πρωταθλητής Champions League…
Πάντως και η Ανόρθωση έδειξε πως δεν είναι τυχαία ομάδα… Μην ξεχνάτε και το Χ μέσα στη Βέρντερ. Παίζει πλάκα πλάκα να κάνει το μπαμ και να βρεθεί στους 16…
Όταν παίζεις τόσο άσχημα και δεν κάνει ευκαιρία,χάνεις,απλό.
Δε συμφωνεί με την καταστροφολογία όμως.Ένα κακό ματς ήτανε.
Φέτος η ομάδα δείχνει καλά δείγματα,μην τα ισοπεδώνουμε,αφήνουμε πίσω το ματς και πάμε για άλλα.
Μπορεί να προκριθεί σαφέστατα,2η αγωνιστική είναι ακόμα.
Σίγουρα η Ανόρθωση δεν είναι τυχαία ομάδα ρε συ ChrisP,οντως ουτε εσεις ούτε μεις παίξαμε καλά εκει μέσα αλλα μήπως είναι λίγο πλασματικές οι τριάρες που μας έριξε?Θέλω να πω πως της κάναμε 3 γκολ δώρο(ειδικά το πρώτο ηταν αστα να πάνε),και από κει και πέρα ουτε που έκανε τίποτα!Και με σας με ακριβως με τον ίδιο τρόπο προηγήθηκε!Δηλαδή αν δεν είναι κολοφαρδία να προηγησαι σε 2 ματς με 2 αυτογκόλ τοτε τι είναι???Εσείς ησασταν ακόμα ποιο ατυχοι πιστέυω γιατι και χάσατε πεναλτι αλλά και γιατί πατησατε περιοχη και κάνατε κανα 2-3 καλές φάσεις σε σχέση με μας που δεν κάναμε ουτε ένα σουτ απ την στιγμή που δεχτήκαμε το πρώτο γκολ.
αν δεν εχεις τυχη ομως δεν πας και πουθενα. και συ βρεθηκες με καλυτερους αντιπαλους και ησουν κωλοφαρδος και νικησες… τωρα που εχασες ειναι κωλοφαρδη η ανορθωση…
φαυλος κυκλος ειναι…
Εγώ δεν διαφώνησα ότι χρειάζεται και τύχη στο ποδόσφαιρο!Και επίσης δεν είπα οτι η Ανόρθωση μας νίκησε μόνο με κολοφαρδία!!Ο Κετσπάγια κατέβασε έξυπνα την ομάδα του!Και φυσικά ο Τεν Κατε έκανε οτι να ναι!Αλλά ρε συ πραγματικά πες μου έχεις δει πολλά αυτογκολ σαν του Σαριέγκι?Οσον αφορά την δικιά μου κολοφαρδία που λες,θες να μου πεις ότι ολες οι νίκες του ΠΑΟ με μεγαλύτερες ομάδες ήταν θέμα τύχης?Και μην ξεχνας οτι ο Παναθηναικός έχει(η μάλλον είχε) τοσα χρόνια σταθερη πορεία στην Ευρώπη!Δεν ηταν όλες οι πορείες του από τυχη!Η Ανόρθωση με την πρώτη της συμμετοχή σε όμιλο είναι πρώτη!!Θα φανεί στην πορεία αν όντως είναι ικανη για παραπάνω η απλά μεχρι τωρα την ευνοησε η τυχη…
οχι ρε συ, δεν ειπα οτι ηταν μονο τυχη, απλα θελω να σου πω οτι ειχες και συ κωλοφαρδια σαν της ανορθωσης σε καποια ματς. η ανορθωση ειναι οντως κωλοφαρδη και μεχρις εκει. ηρθε η ωρα να μπει στη θεση της απο την ιντερ. και πιστευω η βερντερ θα την κερδισει πολυ πιο ευκολα στην κυπρο. το αυτογκολ του σαριεγκι ηταν γκολ επιθετικου!
Συμφωνω απόλυτα.Θα είναι θαύμα αν θα καταφερει να παρει πόντους απο δω και πέρα(μπορει να πάρει κανα ποντακι τελευταια αγωνιστικη στο ΟΑΚΑ αν δεν εχουμε σοβαρευτει μεχρι τοτε!).Οσο για το γκολ του Σαριεγκι οντως!Ο Σοσιν δεν θα το κανε καλύτερα!#-o
Σημερα 6 η ωρα ο “επαναληπτικος” με την Εφες. Χωρις Σπανουλη και Αλβερτη. Οπως φαινεται ο πρωτος εχει προβλημα τραυματισμου… Καλα που ηρθε τωρα κι οχι αργοτερα.
Αντε μια καλη εμφανιση σημερα αναλογη της προχθεσινης!!!