είναι που είδα 55 λεπτά από αυτό το πράγμα .
*ξέρω. μαλακία λέγεται
είναι που είδα 55 λεπτά από αυτό το πράγμα .
*ξέρω. μαλακία λέγεται
Εγώ για το πέναλτι πιστεύω ότι [I][U]δυστυχώς - στο σημερινό ποδόσφαιρο - δίνεται.[/U][/I] Σε 9 στις 10 τέτοιες φάσεις, τετ-ατ-ετ με τον επιθετικό να κόβει προς τα πλάγια περνώντας τον τερματοφύλακα, γίνεται το ίδιο πράγμα, στην ουσία δεν κάνει πέναλτι ο τερματοφύλακας αλλά το κερδίζει “έξυπνα” ο επιθετικός τεντώνοντας το γαμημένο το πόδι ώστε να υπάρξει επαφή. Το ερώτημα δεν είναι αν ο Καλογερόπουλος έπρεπε να δώσει πέναλτι ή όχι το συγκεκριμένο, χτες (εγώ πιστεύω ότι είχε ξεκάθαρη εικόνα και ήταν σε φάση “τι κάνουμε τώρα… λοιπόν, θα δώσω πέναλτι αλλά στον τερματοφύλακα μόνο κίτρινη”), αλλά πότε θα κάνουν κάτι οι FIFA/UEFA για να σταματήσουν αυτές οι πονηριές των κάθε Κ. Ρονάλντο/Νεϊμάρ/Μήτρογλου και δε συμμαζεύεται. Καμιά οδηγία προς τους διαιτητές, καμιά προσθήκη στον κανονισμό, δεν ξέρω, κάτι.
Εννοείται ότι ήταν όλα σφυρίγματα έδρας, τα ίδια ακριβώς σφυρίγματα θα μας έδιναν και εμάς αν παίζαμε στη λεωφόρο.
Πάντως, ο διασυρμός και η εξάρα-εφτάρα δεν ήρθε για ακόμη μια χρονιά, πετυχημένη και η φετινή σεζόν. :!:
Βασικά, το κακό των replays σε super slow motion είναι πως έχουν καταλήξει όλα τα φάουλ να φαίνονται τραβηγμένα. Αν δεν υπήρξε επαφή με αρκετή ενέργεια, τότε θα πρέπει οι επιστήμονες να μελετήσουν γιατί στο Καραϊσκάκη δεν ισχύει η αρχή διατήρησης της στροφορμής. Πώς γίνεται ο Μήτρογλου να περιστρέφεται με άξονα το πόδι που [U]πάει[/U] να πατήσει στο έδαφος, αν κάποιος δε του άσκησε δύναμη στο άλλο πόδι;
Άστους ρε κάρβου, την ώρα που ο Ολυμπιακός διαφημίζει το ελληνικό ποδόσφαιρο στην ευρώπη διασύροντας κάθε Ατλέτικο και Γιούβε, αυτοί αγκομαχάνε να μαζέψουν κάνα βαθμό με τα τρίτα της Αιντχόβεν και κλαίγονται για αλητείες και ΜΠΑΜΠΕΣΙΕΣ.
Είπα να στο βελτιώσω λίγο <3 <3 <3
πάω στοίχημα ότι τα ίδια έλεγες όταν έβλεπες με κιάλια την ευρώπη κ αυτοχριζόσουν ισόβιος πρωταθλητής.
Το λεγόμενο και “The Molde(n) Domain”
Ό,τι και να λέτε, εκεί που έχω ταξιδέψει εγώ δε θα πάτε ΠΟΤΕ :!:
Στη κόλαση; Και γιατί να μη πάμε εμείς παρακαλώ;
Επειδή δεν βάζετε τελικό “ν”.
Για να μην πούμε για στοιχειώδες συντακτικό που κάνει τον Θωμά Μάτσιο να μοιάζει καθηγητής:
Yiannis Alafouzos
@Yalafouzos
Follow
Επειδή ο θεός αγαπάει τον κλέφτη αλλά αγαπάει και τον νοικοκύρη ο τουλάχιστον …διαπλεκόμενος Σπαθας αλλά πίσω έχει η αχλάδα την ουρά της.
Λίγα για τον πρόεδρα. Τζίγγερ πούλα και πούλο(ν)!
Έχουμε και τα γαβροφάνια σε λίγες μέρες, 7-0 με τρίτα! Μα με τα τρίτα ρεεεε!Ααχαχαχαααχα!
Ορίστε κατάσταση. Έφυγε ο Άρτζι και γίναμε κι εμείς γκέη στο μπάσκετ, με 50άρες-60άρες σε ημίχρονα και τέτοια.
[SPOILER]Πέρα απ’ την πλάκα, πάντα τέτοια[/SPOILER]
10/12 τριποντα λεει! 8O
pera aptin eksofreniki eustoxia sta 3ponta pezi poooli oreo basket simera o vazelos!
Ρε μαλακες ειμαι δουλεια και ανοιγω κινητο και βλεπω 23 ποντους διαφορα στο ημιχρονο!!!Τοσο καλα παιζουμε;;;
Έχετε 10/12 τρίποντα Κεν!!!
Ζέλικο γύρνα πίσω
Το ρεκορ στην Ευρωλιγκα ειναι 19/34 διαβασα. Προλαβαινουμε?!
18/25 τα τρίποντα, τελικά! 8O