Παναθηναϊκός

Χόρεψέ τους πρόεδρε :!:

Μπα μαλλον εσας θα χορεψει οπως κανει τοσα χρονια αλλωστε :stuck_out_tongue:

Οι καταχρησεις μιας εβδομαδας απο τους εορτασμους την νικης συριζα μαλλον!

Σαρούνας Γιασικεβίτσιους: Επιστρέφει στην Ελλάδα ως προπονητής!

Ο Λιθυανός προπονητής είναι σίγουρο ότι θα αναλάβει τα ηνία του συλλόγου από το καλοκαίρι, ενώ υπάρχει σοβαρό ενδεχόμενο να τον δούμε στους ελληνικούς πάγκους και νωρίτερα, αναλόγως με την πορεία της ομάδας στους επόμενους αγώνες.

μαλιστααααααααα

Πρεζα ομορφη…
Τις παπιες ταισαμε,…

Δε μαζεύεται αυτό το χάλι στο βερολίνο. Δε νομίζω πως φταίει απόλυτα ο Ντούσκο, αλλά έχει απολυθεί ήδη και δεν το ξέρει. Ο Μήτσος είναι κρέας.Καλώς το Σάρας αν χάσουμε.

Μάλλον βιάστηκα λίγο να μιλήσω γιατί μόλις μαζεύτηκε διαφορά 11 πόντων, αλλά δε μου λέει τίποτα, γιατί μπορεί να πάθουν πάλι κανα μπλακάουτ στην 4η περίοδο και μετά άντε κυνήγα πάλι.

Απο τα μισα του τριτου δεκαλεπτου η ομαδα αρχισε να παιζει καλο μπασκετ και πηραμε το διπλο που τοσο θελαμε.Ας ελπισουμε αυτο να ειναι μονο η αρχη.Ολοι οακα με τους γαυρους της Σερβιας

ε όχι να έρθει ο Σάρας… εντάξει το παιδί ήταν ένας από τους κορυφαίους ευρωπαίους παίχτες, αλλά για προπονητής?? θα κάνουμε πειράματα? είπαμε, εκτός θέλουμε δουλειά. αλλά όχι κι έτσι.

δεν πιστευω να τιθεται θεμα προπονητη!!
Για αλλου μαλλον υπολογιζεται ο Σαρας(σκεφτομαι για κανα Πανιωνιο)
Δεν νομιζω να καναμε και πειραμα με απειρο προπονητη στα μισα της χρονιας οποτε δεν…

πωωω την ψυχή μας έβγαλε σήμερα το παιχνίδι. δύσκολο το πρόγραμμα από δω και πέρα αφού έχουμε πολλές θεωρητικά “εύκολες” ομάδες εκτός…

Αν με κάποιον τρόπο καταφέρουμε να πάρουμε διπλό μέσα στο Τελ Αβίβ, όπου αν δεν κάνω λάθος είναι το επόμενό μας παιχνίδι, τότε ο στόχος της 2ης θέσης και του πλεονεκτήματος έδρας στα play off γίνεται ρεαλιστικός.

Το θέμα είναι ότι δεν ξέρω κατά πόσο είναι εφικτό αυτό με τέτοια αστάθεια στην απόδοση της ομάδας.
Εκτός πια κι αν η προσθήκη Λαβάλ αποδειχτεί καταλύτης ως προς την αντιμετώπιση κάποιων σοβαρών προβλημάτων που παρουσιάζουμε - αφού ειδικά στο ζωγραφιστό είναι κάτι παραπάνω από εμφανές ότι μπάζουμε από παντού. Για να δούμε.

Δεν νομίζω πως θα παίξει καθοριστικό ρόλο αυτό, όσο η διαφορά που θα κρατήσουμε (δεν μετράει τελικά στις μεταξύ μας ισοβαθμίες?). Εκτός από τα παιχνίδια τα εκτός, μέσα έχουμε Μπάρτσα και Ρεάλ, που η Μακάμπι τις έχει εκτός έδρας…

Κομβικο το παιχνιδι στο τελ αβιβ ιδιαιτερα τωρα που εχασε η Μακαμπι απο την Αλμπα.Αν κερδισουμε το πλεονεκτημα εδρας γινετε εφικτο

Ψώλα στα ΠΑΟΚια, μανίκι στο γαύρο, ρε τι ωραία μέρα ρε

Μπράβο, τεράστια νίκη η σημερινή σας

http://basketplus.gr/index.php/rssall/item/70501-to-faoul-tou-diamantidi-ston-karter-pou-den-eidan-oi-gkri-video

Μοσχαρίσιο κρέας δήλωσε:

«[B]Δυστυχώς σήμερα ζήσαμε μία κτηνωδία για το ελληνικό ποδόσφαιρο.[/B] 8O Αυτά που έγιναν σήμερα δεν τα είχα φανταστεί ποτέ. Με το που μπήκαμε μέσα και τα αντικείμενα, από καρφιά, πέτρες, μπουκάλια, είδατε τι έγινε από τον προπονητή μας.

Τα έβλεπα αυτά, όταν βομβάρδιζαν το Ιράκ. Αυτή είναι μία ξεφτίλα για το ελληνικό ποδόσφαιρο,. Θα ήμουν ο πρώτος που θα έδινα συγχαρητήρια στον ΠΑΟ, αλλά μόνο του αξίζουν μόνο συλλυπητήρια.

Οι παίκτες μας είναι ήρωες με αυτά που έγιναν. Τραυματίστηκε παίκτης μας κατά την διάρκεια του ημιχρόνου . Δεν μπορούσε να κάνει αλλαγή ο Περέιρα.

Ξέρετε γιατί υπάρχουν αυτά; Υπάρχουν ένα συγκεκριμένο κανάλι και ένας ραδιοφωνικός σταθμός που συνεχώς λένε τα δικά τους.

Να τους χαίρεστε όλους αυτούς που μιλάνε για διαφάνεια. [B]Αυτά που συνέβησαν σήμερα, στο Καραϊσκάκη δεν έχουν γίνει ποτέ και ούτε θα γίνουν.[/B] :lol: :lol:Γιατί προστατεύουμε το ποδόσφαιρο

Και πάλι καλά ου τελείωσαν οι παίκτες το παιχνίδι, Άλλοι είναι σοκαρισμένοι, στενοχωρημένοι, δεν τα έχουν ξαναδεί ποτέ αυτά. Μακάρι να ήταν ανθρώπινες οι συνθήκες Ανθρώπινο είναι μέσα στα σπορ κερδίζει ο καλύτερος υπό νορμάλ συνθήκεςς.

Αν και αυτό που ζήσαμε σήμερα δεν είναι άξιο λόγου. Γι΄? αυτό δεν χωράει καμία κριτική για αυτό το ματς».

Ωρες ωρες θέλω απλά να γίνει μια δεύτερη Ριζούπολη να μηδενίσει το κοντέρ

Μα αυτή ήταν απ’ ότι φάνηκε η πρόθεση του Ολυμπιακού σήμερα: να οδηγήσει σε μια δεύτερη αλλά “ανάποδη” Ριζούπολη, όπου δηλαδή αντί να κάτσει και να χάσει (όπως οι άθλιοι “ιθύνοντες” που είχαμε την ατυχία να έχουμε εμείς τότε), θα σηκωνόταν να φύγει για να εξαφανίσει αυτή την (άκρως ενοχλητική γι’ αυτούς, αφού τους χαλάει το αφήγημα της “επιβλητικής/αρχιδάτης νίκης-τίτλου στο παρα-1”) κουβέντα για πάντα.

Για μένα πάντως είναι δεδομένο ότι σε κάποιο ματς στη Λεωφόρο, μέσα στα επόμενα χρόνια, θα επαναληφθεί αυτή η προσπάθεια. Ο Μαρινάκης ή ο εκάστοτε Μαρινάκης θα σουλατσάρει δήθεν αμέριμνος στο χορτάρι με υφάκι “τι, δεν κατάλαβα, απαγορεύεται;”, ο εκάστοτε - πάλι δήθεν ανυποψίαστος - ξένος προπονητής του Θρύλου θα κόβει βόλτες μπροστά απ’ τη Θύρα 13 σε στυλ “πού είναι το πρόβλημα, δεν καταλαβαίνω, πήγα να τσεκάρω αν ήταν σκισμένα τα δίχτυα, και εκείνη η χειρονομία, τι να σας κάνω, εγώ είμαι ΑΝΤΡΑΣ”, με τέτοιες προβοκάτσιες λοιπόν θα επιχειρηθεί να προκληθούν μεγάλης έκτασης επεισόδια, και αν βρεθούν αρκετοί χρήσιμοι ΗΛΙΘΙΟΙ στη Θύρα 13, το “ήθος” θα θριαμβεύσει όχι μόνο βαθμολογικά/“και το Μάη θα είναι ωραία” όπως έτσι κι αλλιώς γίνεται σχεδόν πάντα, αλλά ΚΑΙ επικοινωνιακά.

Μου φαινεται και μενα πως ηταν φαουλ. Χοντρη μαλακια.

Εντάξει, δεν ήταν μόνο αυτή η φάση. Γενικά, αφήστε μας να πάρουμε κι εμείς ένα κυπελλάκι να χαρούμε λιγάκι, τι θα πάθετε :frowning: