Τι έφταιγε ο Βόβορας;; Λες και είχε ρόστερ τσσκα και δεν το αξιοποίησε…
Επιεικώς ηλίθια κίνηση.
Το έκανα εικόνα. Ευχαριστώ για τους εφιάλτες.
Τι έκανε ρε ο Αλεξανδρόπουλος!
Εν τω μεταξύ δεν παρακολουθώ ποδοσφαιρικό ΠΑΟ, δεν τον ήξερα καν τον παίχτη.
Μεγαλη μαγκια του Μπολονι ολο αυτο που γινεται. Εφερε σοβαρο και κανονικο προπονητη μια φορα το καραφλο σιχαμα, μαλλον καταλαθως θα εγινε, δεν τον βλεπω να φτουραει πολυ.
Μαγεία της Παναθας…78-71 ένα λεπτό πριν τη λήξη και τελικά χάσαμε 78-80 από τον Προμηθέα.
Με 3 λάθη στο κατέβασμα της μπάλας στα τελευταία δευτερόλεπτα, είμαστε μια ομάδα που δεν έχει παικτη να κατεβάσει τη μπάλα ρε…
αστα να πανε ομως…ειχα μεινει με ενα δαγκωμενο πατατακι για 2 λεπτα περιπου…σαν ορθιο ξυλο που λεει και ο γεωργιου…
Ωραία η Παναθα χθες
Συγκεντρωμενοι με παθος και χωρίς Νεντοβιτς.
Ο Κατας έχει βελτιώσει την εικόνα της ομαδας, Βαλένθια, Χιμκι και σήμερα με πειστική εμφάνιση απεναντι στον αιώνιο.
Θα φανεί και στη συνέχεια κατά πόσο τελικά ο Βοβορας ήταν κακη επιλογή και έπαιξε σημαντικό ρόλο στην εικόνα της ομαδας.
Κίνηση ΜΑΤ της διοίκησης η πρόσληψη του Κάτας.
Αν και λίγο δύσκολο πλέον να προλάβει 8άδα.
Έχει τελειώσει η οκτάδα εδώ και καιρό, δεν υπάρχει καμία πιθανότητα.
Αυτό που έχει σημασία την φετινή χρόνια είναι να μάθουμε από τα λάθη που έγιναν στο σχεδιασμό το καλοκαίρι και να μην τα επαναλάβουμε, πχ ο άσσος και να ετοιμάσουμε έναν καλό ελληνικό κορμό για το μέλλον.
Και φυσικά το νταμπλ στην Ελλάδα.
Ναι ρε ΠΑΟ, δεν το περίμενα για να είμαι ειλικρινής. Η μοναδική ομάδα που καταφέρνει φέτος να κερδίσει τον Ολυμπιακό. Έχει κάνει τρομερή δουλειά ο Μπόλονι.
Ευκαιρια για τον Αλαφουζο να τον διωξει, τωρα που δεν αφησε την ομαδα της καρδιας του να παρει το πρωταθλημα αηττητη.
Πετυχημενο
Στο μπάσκετ όμως ισχύει το ίδιο?
Ασχολούμαι με τον ελληνικό αθλητισμό όπως του αξίζει, δηλαδή κανά meme που μου πετάγεται στην αρχική στο φβ. Απαντήστε στο PL topic ρε παιδιά, δε μ’αφήνει να κάνω 4 σερί ποστ και θέλω να πω για τη Utd
Παραέχει πάει καλά ο Μπόλονι και η ομάδα στα τελευταία ματς, δεν μπορεί να συνεχιστεί αυτό.
Θα επιληφθεί ο πρόεδρος.
Ε ναι, χρειαζεται προεδρικη παρεμβαση. Αυτοι ετσι οπως πανε θα βγουνε και δευτεροι.