Και αυτός έπρεπε να έχει φύγει καιρό. Μαζί με τον πρόεδρο του.
το βασικότερο
Πάμε για ιστορική βραδιά…
Φαγαμε 4 και δεν κουνιεται φυλλο, δεν ασχολιεται κανεις, δεν νοιωθω καν χαλασμενος. Αυτο ειναι το χειροτερο, Kudos στον Αλαφουζο που πετυχε τον σκοπο του, απλα μας εκοψε την μπαλα ωστε να κανει οτι γουσταρει και να μην δινει λογαριασμο σε κανεναν.
Δεν είναι αποκλειστικό κατόρθωμα του Αλαφούζου το συγκεκριμένο.
Προφανώς δικαίωμα του αν θα κάνει το εμβόλιο. Τώρα για το DNA, εντάξει νομίζω τρολάρει. Για να τσιμπήσει κάποιος κόσμος, να ασχολούνται μαζί του.
Δεν τρολάρει, απλά είναι τελείως καμμένος.
Καθολου δεν τρολλαρει, ανεβασε στορυ που λεει οτι αυτα ειναι οι αποψεις μου και οχι του προεδρου του ΠΑΟ η του ιδιοκτητη καμιας εταιρειας.
Ο ανθρωπος ειναι αχαρακτηριστος, ο ορισμος του ματσο ομοφοβικου-ελληνο-χριστιανο-ψεκα και ειναι γιγαντιαια ντροπη που το ονομα του ταυτιζεται με τον Συλλογο. Με καθε ειλικρινεια, θα προτιμουσα χιλιες φορες να πεφταμε τοπικο παρα να επαιρνε ο συγκεκριμενος την ΠΑΕ, απλα θα μου εκοβε και την μπαλα μετα το μπασκετ.
Ούτε τα προσχήματα ρε ξεφτίλα Αλαφούζε;…
1:04 - 1:23
Να ’ σαι καλά ρε κοριτσάρα και συγχαρητήρια! Αγαλλίασε ελαφρώς η (ταλαιπωρημένη) ψυχούλα μας.
Προς μπάλα μεριά: Αν καταλαβαίνατε το νόημα των 19 αυτών δευτερολέπτων, όλα θα ήταν διαφορετικά την τελευταία δεκαετία. Ας βάλει κάποιος το video στους ανεκδιήγητους του ποδοσφαιρικού τμήματος, μπας και…
Κοιμου εν ειρηνη… (με φωνη Μπακιρτζη)
Για τον Δημήτρη Γιαννακόπουλο: “Τελειώνοντας θέλω να ευχαριστήσω τον κύριο Δημήτρη Γιαννακόπουλο και τη διοίκηση που με έφερε στην ομάδα. Αυτή η διοίκηση λείανε το έδαφος για να έρθει μετά ο κύριος Μαλακατές. Θέλω να τους ευχαριστήσω. Επίσης, θέλω να καλέσω τον κύριο Δημήτρη Γιαννακόπουλο να έρθει στην απονομή αύριο, θα ήταν τιμή για εμάς να βρίσκεται εκεί σε αυτή την μεγάλη μας στιγμή”.
Η συγκεκριμένη είναι η γυναίκα του Βασίλη Παπαθεοδώρου του SDNA ε.
Κάτας, άναψε μια λαμπάδα στους Παπαπέτρου, Χεζόνια, Μητογλου γιατί ο Αγγέλου σε κέρδισε εύκολα τακτικά σε όλη τη σειρά…
Μεγάλη κομπλεξάρα ο Αγγέλου… Για Κάτας, δε νομίζω ότι θέλει και μεγάλη προσπάθεια για να τον νικήσει κάποιος άλλος προπονητής, τακτικά
Δεν έχει παρουσιάσει τίποτα δικό του τόσους μήνες που είναι στην ομάδα. Υπάρχουν προφανώς ελαφρυντικά αλλά προσωπικά ελπίζω να φύγει το καλοκαίρι για να μη χαθεί και η επόμενη σεζόν.
Πολλά νεύρα ο Αγγέλου πραγματικά…
Διαμαρτυρίες και φασαρία συνέχεια σε όλα τα ματς και η απαράδεκτη συμπεριφορά του στην ερώτηση του δημοσιογράφου μετά το παιχνίδι χθες. Ο οποίος απλά τον ρώτησε για τον Παπαπέτρου, τον παίκτη δηλ που εκανε τη διαφορά και καθόρισε σε σημαντικό βαθμό την εξέλιξη του παιχνιδιού στο 4ο δεκάλεπτο.