Δε νομίζω ότι ο Ζοτς θα πήγαινε σε άλλη ομάδα έτσι. Μη μου πείτε ότι δεν είναι κάτι ξεχωριστό για εκείνον να δουλέψει στην Παρτιζάν (και στην πατρίδα του γενικότερα)
Με τον Παναθηναικο ειναι σαφως πιο (η εστω αντιστοιχα) δεμενος οποτε οι δικαιολογιες περι μπατζετ που μας ελεγαν τα παπαγαλακια του Τρακη προφανως ηταν ψευτικες.
ενταξει μεγαλωσε κιολας ομως ε, ισως βαρεθηκε μακρια πο την πατριδα του? δεν εχει να αποδειξει και κατι ετσι κι αλλιως. ρομαντικα το βλεπω οτι το κανει. εχει μεγαλη αγαπη στην ομαδα που επαιξε και μαλιστα οταν προπονησε πηρε πρωταθλητριων το 92 εαν θυμαμαι καλα. συν τις αλλοις οπως και ο ντουντα ειναι στο βελιγραδι και κοιταζουν παντα και την εθνικη τους.
οπως και ναχει με παυλο συνεννοουταν, με το τρακη ουτε καν
Και με Θαναση συνεννοουνταν. Με Τρακη συνεννοουνται μονο οι ομοιοι του, δηλαδη αλλα σκουπιδια.
Η Παναθηναϊκή ιστορία θα τον γράψει τον Τράκη όπως του αρμόζει.
.
Το ιδανικό θα είναι να τον διαγράψει από παντού, σαν να μην υπήρξε ποτε στον σύλλογο
Οπως εχω καταλαβει οτι εχει κανει ο Τρακης με τον Ομπραντοβιτς στην ταινια
Για να υπέγραψε για 3 χρόνια, έτσι νομίζω και 'γω. Περασμένα 60 έχει φτάσει, μπορεί να είναι και το τελευταίο του συμβόλαιο αυτό.
Τελικά πέφτει ζεστό χρήμα στην Παρτιζάν του Ομπράντοβιτς.
Μένει ο Νέντοβιτς, ανανεώνει και ο Παπαπέτρου. Να δούμε και τις μεταγραφές που θα γίνουν αλλά μέχρι στιγμής μια χαρά.
Επίσης αυτό (έχει δίκιο ο φίλος):
Ποιοι? Ονοματα.
Για το πιο πανω ποστ ισα που κρατιεμαι να μην σχολιασω, αντε αστο να παει στο διαολο.
αφου θα φυγει ο ισοβιος οπως μαθευτηκε
Έχει κέφια ο παρκαρισμένος…
Ανακοίνωση της ΚΑΕ είναι, ναι βέβαια…
Ρε ποιος υπέγραψε για 49 χρόνια να πάρουμε το ΟΑΚΑ; Ο Φράγκι; Ο ΔΔ; Ποιος είναι αυτός που λόγω της απύθμενης μλκιας που τον δέρνει, και για ένα γινάτι ουσιαστικά, αποκόβει το μπάσκετ από τον υπόλοιπο σύλλογο; Γιατί ΟΑΚΑ ρε μοναδικέ κληρονόμε;
Για να ξεσκουριάσει για 3 μήνες επειδή δεν θα έπαιζε πουθενά έκανε τον οπαδό και τον τρελό, έγινε μαϊντανός στα σόσιαλ και με όλες τις γελοιότητες με την παρουσιάστρια και τώρα ο “θα ερχόμουν και με τα πόδια στην Αθήνα για να παίξω στον ΠΑΟ” έφυγε τρέχοντας… ο τσάμπας πέθανε εδώ και καιρό. Απορώ πως τσίμπησε τόσος κόσμος
μάλλον καλύτερα που έφυγε λεω εγω. το ροστερ θα ήταν εντελώς ανισοβαρές.
Το θέμα είναι με τα λεφτά που θα εξοικονομήσουν να πάρουν παίχτη ανάλογης αξίας. Και βασικά έναν πολύ καλό playmaker. Επιπέδου Λαπροβίτολα τουλάχιστον. Ο playmaker είναι το πιο σημαντικό αυτή τη στιγμή στον Παναθηναικό.