Δεν αρπαχτηκα ρε.
Απλα ειναι παικτες που τρεχουν και κοντραρονται, πολλες φορες θα πεσεις επειδη το μομεντουμ και η φορα του σωματος σου ειναι ετσι που σου ειναι πιο ευκολο απο το να προσπαθησεις πχ να πηδηξεις πανω απο τον αμυντικο ενω εισαι ηδη σκασμενος απο το σπριντ. Δεν μπορουμε να το ποινικοποιησουμε αυτο οταν ο αλλος δεν ζητησε απολυτως τιποτα ουτε επεσε θεαματικα.
Γενικα βλεπω, οχι απο εσενα γενικα το λεω, ενα ρευμα του “ο Παλασιος εφταιγε” για να δικαιολογησουμε ενα πραγματικα τραγικο σφυριγμα και ειμαι λιγο μυγιασμενος.
Ρωγμώδες κάταγμα που έπαθε ο Σέκενφελντ τι σημαίνει; Ποια η διαφορά από ένα κάταγμα που δεν είναι ρωγμώδες; Γύψος και τέτοια μπαίνει ή απλά βάζεις πάγο και το αφήνεις να περάσει μόνο του;
Δεν είδα το ματς, είδα τα γκολ και τη φάση του τραυματισμού.
Που να μπει γυψος ρε μπαγασα, σπονδυλο ραγισε . Δεν εφυγε κατι απο τη θεση του, θα κατσει ησυχος και θα περασει. Τον τσακισε με το γονατο ο Τσεχος τερμας.
Τέρμα ασχετο. Αλλά βοηθεια.
Ρε γιατί δεν έπαιζε ο Σόουζα στο 0-1 στο Αμβουργο; Απλά γιατί ήθελε ο Αναστασιάδης μόνο άμυνα με το σάπιο 5-3-2 ή υπήρχε θέμα (κάρτες, τραυματισμός, κούραση;) ; Θυμάται κανείς;
Αφού δεν μπορούσε το παλικάρι. Ευτυχώς υπήρχε κι ο Κουτσουρές και είχαμε κέντρο
Ήταν καλύτερος, ο Νικοπολίδης άρχισε να παίζει, γιατί ο Χαλκιάς τραυματιστηκε στο 1-0 με τη Λα Κορούνια (αρχικά από ένα φάουλ απ’τα 40 μέτρα του Ντονάτο)
Ο Χαλκιας ηταν τρομερο τερμα πριν του βγει ο ωμος σε εκεινο το ματς με Λακορουνια, ποτε δεν επανηλθε σε εκεινα τα στανταρ μετα τον τραυματισμο. Απο την αλλη οπως λεει και ο nnnkkk μετα μπηκε ο Νικοπολιδης και αρπαξε την ευκαιρια, αν και εγω θα πω οτι τις καλυτερες και πιο ωριμες εμφανισεις του δεν τις εκανε στον Παναθηναικο αλλα σε Εθνικη και γαυρο.
Δεν εχει νόημα να γινει η αυτη η μεταγραφή εκτός αν φύγει ο Άντριους. 4αρι θέλουμε.
Επισης μου κάνει εντύπωση που ένας τέτοιος παίκτης δεν εχει βρει ακόμα ομάδα στην Ευρωλίγκα.
Λένε ότι είναι προβληματικός χαρακτήρας και μάλλον αυτός είναι ένας βασικός λόγος…
Βλέπεις τον θαυμαστό κόσμο του ελληνικού ποδοσφαίρου και λες οτι δεν πρέπει να υπάρχει κατι χειρότερο σε παγκόσμιο επίπεδο…
Αποδεκατισμός του ΠΑΟ απο τα τσεκούρια της Λαμίας με τον Φωτιά απλα.να κοιταζει και να έχει δωσει 2 ολοκληρες κιτρινες στη Λαμια σε ολο το ματς.
Δυο ρε…
Ο Άντριους δεν φεύγει για κανένα λόγο. Ο μόνος που έχει επαφή με το καλάθι και είναι φιλότιμος.
Να φύγει ο Πονίτκα. Ο τύπος είναι υπερεκτιμημένος όσο δεν πάει. Έκανε ένα σούπερ παιχνίδι με τους Σλοβένους και τον έκαναν ημίθεο. Σε ένα παιχνίδι που οι παίχτες της Σλοβενίας τα έπιναν στα μπαρ του Βερολίνου μέχρι το πρωί και το βράδυ πήγαν να παίξουν προημιτελικό.
Και πού ήταν ο Πονίτκα στον κρίσιμο ημιτελικό με τη Γαλλία; Εξαφανισμένος όπως και τώρα στον ΠΑΟ. Για αυτό και η ομάδα του ήταν η Ρέτζιο Εμίλια, αυτό είναι το επίπεδό του.
Ο Πονιτκα ηταν παντα ενα εργαλειο και σε αυτον τον ρολο αποκτηθηκε. Αν αυτοι που δεν τον ηξεραν τον εμαθαν απο το ματς με την Σλοβενια και περιμεναν να ερθει και να βαζει 40 ποντους σε καθε ματς θα απογοητευτουν αλλα (ΘΕΛΩ ΝΑ ΠΙΣΤΕΥΩ, για τιποτα δεν ειμαι πλεον σιγουρος σε αυτο το μπουρδελο που ονομαζεται ΚΑΕ ΠΑΟ) αυτοι που τον πηραν ξερουν για τι παικτη μιλαμε και γιατι τον πηραν.
Δεν ξέρω τι θα κάνει στο τέλος η ομάδα και αν θα πάρει πρωτάθλημα, είναι πολύ νωρίς ακόμα.
Μου αρέσει όμως πάρα πολύ η νοοτροπία αυτής της ομάδας του Ιβαν. Ψυχραιμία, προσήλωση στο πλάνο, φοβερή ομοιογένεια.
Στην άμυνα ειδικά είμαστε σχεδόν αλάνθαστοι.
Δεν παιζουμε καμία φοβερή μπαλάρα αλλα παιζουμε ενα πολύ οργανωμένο και σωστό ποδόσφαιρο.
Σήμερα μας πήγαν πολλά στραβά, ένα γκολ που κακώς κατά τη γνώμη μου ακυρώθηκε, ο τραυματισμός του Αιτόρ δευτερόλεπτα μετά την είσοδο του και περιπτώσεις που ο διαιτητής θα έπρεπε να είναι πιο αυστηρός με τους παίκτες του Άρη.
Αλλά μου άρεσε που είδα την ομάδα στο τέλος να παίζει με τη μπάλα χαμηλά χωρίς γιόμες και ότι γίνει και κάπως έτσι κερδίσαμε το φάουλ από το οποίο ήρθε το γκολ.
Δυστυχώς τραυματίστηκε ο Αιτόρ, ελπιζω να μην ειναι κάτι σοβαρό. Ο Βέρμπιτς πάντως που θα πάρει τη θέση του είναι εξαιρετικός, σήμερα ήταν πολύ καλός και θα γίνεται καλύτερος όσο παίρνει περισσότερα λεπτά.
Μεγάλη υπόθεση να μην κάνεις φθηνά λάθη από τη μέση και πίσω. Ακόμα και σε μέτριες και κακές επιθετικά μέρες σου δίνει την ευκαιρία να κερδίσεις το 100% από ένα παιχνίδι έστω με μισή φάση.
Εύχομαι να το πάρετε με 40 βαθμούς διαφορά μπας και μπει ένα τέλος στην παπάτζα που τρώμε στο Ολυμπιακός εφ σι (να πω και τον πόνο μου)