Παναθηναϊκός

Αυτο που λεει ο Sevek. Δεν ειπε κατι συγκεκριμμενο. Γενικα δεν πολυμιλαει για διαιτησιες. Δεν θυμαμαι κατι ιδιαιτερο. Ουτε ειναι ο τυπος που δεν βλεπει μπαλα και θα κανει το ασπρο μαυρο.
Καλο θα ταν οι εξυπνακηδες δημοσιογραφοι να μην κανουνε ρωτησεις ολη την ωρα για την διαιτησια. Ξερουν πολυ καλα γιατι το κανουν. Κακως καμια φορα ισως δεν ειναι ψυχραιμοι οι προπονητες και δεν τους το κοβουν κατευθειαν. Ειδικα σε περιπτωσεις που δεν υπαρχει κατι πολυ κραυγαλεο

Μα κανείς δε μιλάει για διαιτησίες όταν δεν αδικείται, εκτός από τους γαύρους :stuck_out_tongue:.

3 Likes

Πω αυτο συζηταγα πριν με εναν εδω στην δουλεια. Οτι αυτοι βγαζουν ανακοινωσεις ειτε γινεται κατι ειτε οχι

1 Like

Δεν ξερω εμενα μου φαινεται σαφης δηλωση του τυπου “δεν μιλαω γιατι αν μιλησω θα πω πραγματα που δεν πρεπει” αρα υπονοει οτι εχει να πει πραγματα που θα ακουστουν ασχημα.

Μπορει να εννοει αυτο που λετε και να το εξεφρασε περιεργα. Αλλα και εμενα η πρωτη μου αναγνωση αυτη ειναι.

Αφού λέει ρε παιδιά ότι “θα βγει ότι μίλησα άσχημα”. Τι άσχημα θα πει, ότι αδίκησε τον Παναθηναϊκό; Ας σοβαρευτούμε. Αυτό δεν αλλάζει το ότι και προπονηταράς είναι και συμπαθής γενικά. Αν συνεχίσει έτσι, τα ξαναλέμε.

Ναι αλλα αν δεν μιλησει ασχημα πως θα βγει οτι μιλησε ασχημα? Αν πει οτι η διαιτησια ηταν καλη, η ηταν κακη χωρις να αδικησει κανεναν απο τους δυο, πως θα το κανουν twist οι Δημοσιογραφοι για να βγει οτι παραπονιεται? Αρα οντως εχει να πει κατι που μπορει να εστω κακη τη πιστη να χρησιμοποιηθει. Τι να πω, ετσι το καταλαβαινω εγω, μπορει να ειμαι λαθος.

Αυτό ήταν και το δικό μου ποιντ

Ναι, λαθος το διαβασα, ακυρο :stuck_out_tongue:

Παρολαυτά, ότι ανάγνωση και να κάνει κάποιος σε μια μη δήλωση, παραμένει ότι δεν έκανε κάποια δήλωση. Και μιλάμε για αυτή 3 μέρες μετά. Μήπως τρωγόμαστε με τα ρούχα μας? Πάντα κάτι μας φταίει?
Ο Γαλανόπουλος έπρεπε να αποβληθεί, δεν αποβλήθηκε. Εχουμε ελληνες διαιτητές, μας φταίνε οι διαίτητες. Εχουμε ξένους διαιτητές, μας φταίνε οι διαιτητές. Μήπως να σταματήσουμε να βλέπουμε καλύτερα μπάλα, γιατί χάνουμε κάπου το νόημα?
Δεν ξέρω γιατί δεν τον απέβαλε(ίσως γιατί οταν του έδωσε κίτρινη, δεν έπρεπε να του δώσει, αλλά έπρεπε να του έχει δώσει σε ένα μαρκαρισμα πριν? Δεν γνωρίζω.), αδικηθήκατε από αυτή την φάση. Τι άλλο να πούμε τώρα?

Καλά, δεν είναι έτσι. Το “δε θέλω να κάνω δήλωση γιατί…” είναι μια χαρά δήλωση από μόνο του. Μόνο στο δικαστήριο παίρνει απαλλαγή, ξεκάθαρα καταλάβαμε όλοι τι θέλει να πει.

Αλλά εγώ συμφωνώ ότι δεν έχει νόημα να τη συζητάμε τόσο πολύ. Το θέμα είναι ότι από περυσι υπάρχει ένα μόνιμο ελαφρύ σπρώξιμο της ΑΕΚ. Όχι εγκλήματα συνήθως. Εμφανές παρόλα αυτά. Και είναι και πολύ δομικό στο παιχνίδι της. Αυτή η περίφημη πίεση της ΑΕΚ δε θα λειτουργούσε εξίσου καλά αν έπαιρνε τις κάρτες που έπρεπε να πάρει.

Αντίστοιχα όταν ήταν η ΑΕΚ από την άλλη πλευρά και το σπρώξιμο το είχε ο Ολυμπιακός ή ο Παναθηναικός ή ο ΠΑΟΚ δε θυμάμαι καμμία μεγαλοψυχία, να λένε δεν πειράζει συμβάινουν αυτά. Και δικαίως. Μέχρι να φτάσουμε σε ένα πρωτάθλημα που φυσικά θα συμβαίνουν λάθη αλλά δε θα είναι προς μία κατέυθυνση μόνο, θα σχολιάζουμε, τι να κάνουμε. Στην ιστορία του επαγγελματικού ποδοσφαίρου, αμφιβάλλω αν ήταν περισσότερα από 10 τα πρωταθλήματα αυτά.

2 Likes

Ρε μαν, συμφωνούμε ότι υπάρχει ένα μικρό σπρώξιμο στην ΑΕΚ απο πέρσι.
Tώρα το ότι όλο το σύστημα είναι φτιαγμένο για το παιχνίδι της ΑΕΚ, μου φαίνεται υπερβολικό.
Μην ξεχνάμε ότι ο Ρότα πήγε νοσοκομείο πέρσι και όχι κόκκινη δεν βγήκε, ούτε καν κάρτα δεν βγήκε (ξεκάθαρη πρόθεση).
Αντίστοιχα ο του Ολυμπιακού στο γιουρόπα, που κόντεψε να ψαχνει την μύτη του. Γενικά πολλά μπορούμε να βρούμε αν ψάχνουμε. Εκεί είναι η ουσία?
Aπό τις ομάδες (δυστυχώς) δεν περιμένω καμία μεγαλοψυχία.
Περιμένω όμως, εδώ να γίνεται πιο ουσιαστική κουβέντα και όχι “ΜΛΚ ΤΙ ΕΙΠΕ Ο ΑΛΜΕΙΔΑ, ΘΑ ΜΑΣ ΤΡΕΛΑΝΕΙ, ΤΗΝ ΠΑΝΕ ΤΗΝ ΑΕΚ ΤΡΕΝΟ”.

1 Like

Εγω δεν εκανα καν σχολιο για την διαιτησια, αλλα οχι και να βγει και απο πανω, οκ το χεσαμε.

Κατα τα αλλα κουβεντα κανουμε για βλακειουλες γιατι αν πιασουμε αλλες ειδησεις που σκανε τωρα θα ανεβασουμε πιεση και ειναι κριμα.

Ξαναλέω, υποθέτετε κάτι για μια δήλωση που δεν έγινε.
Τώρα το τι θέλει να καταλάβει κανείς από αυτή την ανυπαρξία της δήλωσης, μάλλον ειναι θέμα προσωπικό. Το γεγονός είναι, ότι δεν είπε κάτι. Το ότι υπονόησε ότι δεν του άρεσε η διαιτησία, δεν σημαίνει ότι θα βγεί και θα πεί “ΜΑΣ ΣΦΑΞΑΝΕ ΤΑ ΜΟΥΝΙΑ. Ο ΓΑΛΑΝΟΠΟΥΛΟΣ ΕΠΡ…α αυτός είναι δικός μας…”.

Ελα ρε μλκ παιζουμε με τις λεξεις τωρα. Με την ιδια λογικη ο Μουρινιο στο τζιφακι δεν λεει κατι για την διαιτησια, εσυ το υποθετεις γιατι εισαι κακοπιστος αυτος τυπικα δεν λεει τιποτα.

Προσωπικά, αν και δεν είδα το ματς απο τιβι, παρά μόνο φάσεις, ώστε να έχω και αποψη για όλο το ματς, δεν βρίσκω το λόγο να πεί τίποτα για την διαιτησία παρα για το γεγονός “για τον πούτσο ήταν, ο γαλανόπουλος επρεπε να χει βγει”.
Από εκεί και πέρα, τι να σου πω, η λογική πάει λίγο βόλτα όταν μιλάμε για ποδόσφαιρο.

Καλά, δε θα ασχολούμασταν άλλο με τη δήλωση αν δεν λέγατε κάποιοι ότι δεν εννοούσε το προφανές αλλά κάτι άλλο. Κακώς συνεχίζουμε την κουβέντα, έιπε κάτι πάνω στην αδρεναλίνη, χωρίς να έχει δει τις φάσεις, οκ, τελείωσε. Όχι όμως ότι δεν καταλάβαμε κιόλας τι ήθελε να πει.

Επίσης δεν είπα πουθενά ότι “όλο το σύστημα είναι φτιαγμένο για το παιχνίδι της ΑΕΚ”. Λέω ότι το γεγονός ότι δεν παίρνει κάρτες η ΑΕΚ κάνει το παιχνίδι της πίεσης πολύ πιο αποτελεσματικό. Αν έπαιζε ένα παινχίδι κατοχής μπάλας δε θα είχε την ίδια επίδραση. Νομίζω είναι ξεκάθαρο.

Κατά τα άλλα, νομίζω όλοι τα είπαμε. Ο Παναθηναικός έχασε για τρεις λόγους:

• Ο Μπερνάρ δεν είναι αριστερός εξτρέμ και χάνουμε μονίμως παίκτη όταν παίζει εκεί
  • Χωρίς τον Μάγκνουσον δυσκολευόμαστε πολύ να αναπτυχθούμε από την άμυνα, πρέπει να βρει ο Ιβάν εναλλακτικό τρόπο πλέον αφού είναι μόνιμη η απουσία του
  • Πήγε το παιχνίδι σε έναν ρυθμό που δε μας βολεύει. Μπορεί σε φάσεις να μην υστερήσαμε ιδιαίτερα από την ΑΕΚ (από μνήμης το λέω, ίσως κάνω και λάθος) αλλά δεν ελέγχαμε το παιχνίδι
    Ας βάλουμε και σε αυτό ότι έπαιξε ρόλο πότε έγιναν οι δικές μας αλλάγές και πότε της ΑΕΚ (αυτά τα λίγα λεπτά καθυστέρησης έπιαξαν ρόλο) και αυτό είναι το παιχνίδι.
2 Likes

Δεν είπα τίποτα τέτοιο, μια απορία εξέφρασα:

Το τι θα έλεγε, μόνο αυτός το ξέρει.

Τι έβαλε ρε πάλι ο παικταράς…

Χμ;

1 Like

Ναι.

1 Like