Παναθηναϊκός

Ε όχι και πολύ καλή εμφάνιση ο Ναν. Άπειρα λάθη, κακές επιθέσεις, τρύπα στην άμυνα. Μετριοτατος

1 Like

Ο ναν στην αρχή δάγκωνε στην άμυνα, τώρα νιαουριζει και στη δημιουργία είναι άφαντος ένα μήνα. Τι να τους κάνω τους 26 πόντους, και 35 να έβαζε πάλι θα χάναμε.

Βγάλε τον Μπερνάρ ρεεεε

Η προετοιμασία για τα playoffs (ίσως και για το κύπελλο) μοιάζει να είναι σε καλό δρόμο γενικά.

Δίκαιη νίκη σήμερα, με την ομάδα να δομεί νέους ρόλους και νέο αγωνιστικό προφίλ μέσα από αρκετές (και κάποιες πολύ σημαντικές) απουσίες. Αναπόφευκτα υπήρξαν απώλειες, αλλά κάτι βλέπουμε και πάλι.

1 Like

Αν είχε αντικαταστήσει έγκαιρα και τον Μπερνάρ ή είχε ανάποδα τις πλευρές με τον Παλάσιος ώστε να πιέζει κάποιος τον Ροντινέι, θα ήταν ακόμα πιο εύκολη νίκη. Όλο το παιχνίδι το έκανε ο Ροντινέι για τον Ολυμπιακό, δεν ήθελε και πολύ να πληρώσουμε κάποια φάση και να τρέχουμε.

1 Like

Ξεκινάει η κατάρρευση; θα δείξει η συνέχεια και τα ματς με Φενέρ και ΑΕΚ μέσα σε μια εβδομάδα και το κύπελλο μετά.
Όταν παίζεις συνέχεια με 6 παίκτες Αταμάν…

"Εγώ θα πω ένα πράγμα, το είχα πάρει απόφαση. Έτσι και κερδίζαμε στο τέλος θα ζήταγα, όπως νομίζω η Μάντσεστερ το είχε κάνει πριν από κάποια χρόνια για ένα πέναλτι που της είχαν δώσει ψεύτικο και κέρδισε, επανάληψη αγώνα.

Γιατί δεν γίνεται να κατεβαίνει ο Άρης, να παίζει μπασκετάρα, εμείς να είμαστε ψόφιοι, κουρασμένοι, αδιάφοροι, δεν ξέρω εγώ τι, και σώνει και καλά να πρέπει να κερδίσουμε, επειδή ήταν οι διαιτητές υπέρ μας.

Μπράβο για τις δηλώσεις :clap:

29-6 οι εκτελεσμένες βολές , 16-28 τα φάουλ των δύο ομάδων εναντίον του Άρη.

Όλες τις δηλώσεις βάλτες, για να καταλάβουμε και τι ήθελε να πει.

Για τον πουτσο οι δηλωσεις γιατι α) ειναι εκ’του ασφαλους και β) οι βολες (και τα φαουλ) δεν δειχνουν ευνοια η αδικια, πιο αμπασκετη προταση απο αυτην δεν υπαρχει. Και τσακωνομαι συνεχως με αλλους παναθηναικους που χρησιμοποιουν αυτο το γελοιο επιχειρημα για να “αποδειξουν” φρικιαστικη ευνοια του γαυρου στην Ευρωλιγκα.

Ψοφο στον Τρακη.

2 Likes

γ) έγιναν μόνο και μόνο για να κάνει προσωποποιημένη αναφορά στην Τσαρούχα ενόψει κυπέλλου

Αυτη η αηδια με την ονομαστικη στοχοποιηση διαιτητων (εξτρα εμμονη με την Τσαρουχα) φετος εχει παραγινει.

Απ’ την άλλη φέτος ο ΔΠΓ είναι όντως πιο μετρημένος, πιο προσεκτικός, κάνει τα αστειάκια του, λέει τα “μπράβο” του για τις εορταστικές εκδηλώσεις στο μπασκετικό ΣΕΦ.

Δεν ξέρω, ίσως ετοιμάζεται να κατέβει στον πολιτικό στίβο, κάτω απ’ τα βιντεάκια του στα σχόλια ένα σωρο γαύροι λένε “μπράβο πρόεδρε, μόνο εσύ τα λες χύμα και σταράτα”.

Πραγματικά αυτή την πεποίθηση δεν την καταλαβαίνω με τίποτα. 2 χρόνια τώρα χάνουμε τα πάντα στο σουτ όσον αφορά την Ευρωλίγκα (μια στον ημιτελικό και μια στον τελικό) παίζοντας πολύ καλό μπάσκετ και ενώ είμαστε και στις πρώτες 2 θέσεις στην regular season. Καταλαβαίνω ότι μερικοί μες την αρρώστια τους δεν θα το παραδεχτούν ποτέ αλλά να υπάρχει και λίγη λογική γιατί υπάρχουν και νορμάλ φίλαθλοι που παρασύρονται. Για ποιο λόγο η Ευρωλίγκα, ένα κλειστό πρωτάθλημα που επιβραβεύει τα λεφτά, να σπρώξει ομάδα που δεν είναι ούτε στα 10 μεγαλύτερα μπάτζετ της διοργάνωσης;;;

Έχω ακούσει μπούρδες ότι ο Διαμαντίδης και ο Ομπράντοβιτς ήθελαν Βασιλακόπουλο για να πάρουν πρωτάθλημα και νομίζω το σπρώξιμο του Ολυμπιακού στην Ευρωλίγκα τις κοντραρει για το ποια είναι η πιο αμπασκετη οπαδικη λογική.

Όσο για τον Γιαννακόπουλο κανένα respect. Έχει χαμηλώσει τους τόνους πράγματι φέτος αλλά οι δηλώσεις του δεν μου λένε τίποτα και εξηγεί ο @morgoth τέλεια γιατί. Κουβέντα εκ του ασφαλούς και για να ρίξει μπηχτη στον Ολυμπιακό παίζοντας το δίκαιος Σολομώντας.

Σοβαρά τώρα κάθεστε και ασχολείστε με το τι λέει ο Τράκης;…

Παικτούρα ο Τολιόπουλος btw.

1 Like

Ο Τολιοπουλος έχει μπασκετικό θράσος και αξιόπιστο σουτ. Νομίζω θα ήταν τρομερή ανανέωση για εθνική μέχρι να ψηθούν παραπάνω Μωραιτης, Ρογκαβοπουλος κλπ

Εχω μαθει να μην παιρνω ποτε τις δηλωσεις του σαν face value και παντα να ψαχνω απο πισω τι προσπαθει να επιτυχει. Μπορει να ειναι αυτο που λες με την πολιτικη, πολυ πιθανο, μπορει να ειναι κατι τοσο απλοικο οσο στην επομενη φορα που θα βγει να πει για τις βολες του γαυρου σε ενα μεταξυ μας πχ να εχει σαν πατημα “να εγω τα ελεγα και οταν ηταν υπερ μας” και να χρισημοποιησε ενα παιχνιδι που χασαμε ετσι και αλλιως για να εχει αυτο το επιχειρημα εκ’του ασφαλους. Πραγματικα δεν εχω ιδεα.

Πραγματικά. Μιλάμε για ένα ανθρώπινο σκουπίδι, με πολλά λεφτά. Ασχολείσαι όμως, στον βαθμό που είναι αυτός που κάνει κουμάντο σε μία από τις δύο μεγάλες ομάδες.

Ή υιοθετεί ένα πιο μετριοπαθές προφίλ ώστε να στηρίξει το business και την επένδυσή του στο μπάσκετ με το να προσελκύσει περισσότερο και διαφορετικό κοινό στο ΟΑΚΑ και όχι μόνο τους κάφρους οπαδούς.

1 Like

Ισως ναι, αλλα αυτο θα ηταν καλο σεναριο (να κανει κατι σωστο εστω και για ιδιοτελεις λογους, προσποιουμενος δηλαδη) και με τον συγκεκριμενο εχω μαθει να μην περιμενω ποτε το αισιοδοξο σεναριο :stuck_out_tongue:

Πάντως ο Αρβανίτης, ο αντιπρόεδρος του Άρη, θεωρεί αληθινές τις δηλώσεις Γιαννακόπουλου.