Παναθηναϊκός

Σαν λυσσασμένοι όπως πάντα το παράρτημα με εμάς, ο τυπάκος στον πάγκο να κάνει μαγκιές στον Φώτη και ένα κοράκι από παλιές μαγικές εποχές.

Το πρωτάθλημα έχει τελειώσει για εμας αλλά σήμερα την χάρηκα πολύ την νίκη.

1 Like

Ρε μπρo 2 βαθμoυς απ την κoρυφη ειστε για τoν θεo :sweat_smile:

πραγματικά ρε σεις, εμείς ένα τσίρκο όλη τη χρονιά και λέμε πάμε να το πάρουμε και εσείς το έχετε χαμένο;

Η εικονα της ομαδας δεν ειναι καλη παρα την νικη. Η διαιτησια ηταν πραγματικα ελεεινη. Βγαλαμε ΠΑΟΚ-ΑΕΚ στην εδρα μας, τους εχουμε εξω. Ναι οκ μονο 2 βαθμοι, αλλα καμια ελπιδα προσωπικα για Πρωταθλημα για ολους τους παραπανω λογους.

Ωχ θεε μου

Δεν περιμενεις στα play off καμια μεγαλη μπαλα απο τις ομαδες ειναι η αληθεια,χτες στη ΝΦ πχ ειδαμε πολλες καρτες,σκληρα μαρκαρισματα.Η διακοπη μαλλον δεν ευνοησε ουτε την ΑΕΚ,ουτε τον ΠΑΟ που εμφανιστηκαν σε χειροτερη κατασταστη βιολογικα.

6 βαθμοί που χάθηκαν τζάμπα με Λαμία, Κηφισιά και ΟΦΗ στα τελευταία 4 παιχνίδια της κανονικής διάρκειας.
Για εμένα εκεί χάθηκε και το πρωτάθλημα.
Επίσης η εικόνα της ομάδας γενικά δεν πείθει.

Υ.γ Πολλά νεύρα ο Αταμάν :smile:
Καλά τους τα είπε, απαράδεκτη νοοτροπία με Κολοσσό.
Ας παίξουν έτσι με υφάκι και με την Άλμπα και θα γελάσει και ο διάολος.

2 Likes

Αγαπητέ, ειλικρινά, με πολλή αγάπη θα στο πω και παίρνω και το θάρρος αυθαίρετα, δηλαδή, καθώς δεν γνωριζόμαστε, αλλά τρελή γκρίνια, ρε 'συ, όλη την ώρα κι εκ προοιμίου καταδίκη σε όλα. Άλλο η κριτική (όλοι έχουμε ασκήσει/ασκούμε), άλλο τα μοιρολατρικά τετελεσμένα.

Την αγαπάς την ομάδα, δεν αμφιβάλλω γι’ αυτό, αλλά άσε να κάτσει η μπίλια στο τέλος και τα λέμε μετά.

Σόρρυ και πάλι για τον προσωπικό τόνο του σχολίου μου, αλλά το έχω παρατηρήσει εδώ και πάρα πολύ καιρό και πλέον θεώρησα σκόπιμο να στο αναφέρω.

Φίλε την άποψη μου λέω απλά, τίποτα παραπάνω.
Έχω γράψει και θετικά και αρνητικά πράγματα για την ομάδα, δεν ισχύει αυτό που λες για την τρελή γκρίνια όλη την ώρα.

Να πω λοιπόν ότι θα πάρουμε το πρωτάθλημα για να μην “γκρινιάζω” και ενοχλώ κάποιους.
Και ας μην το πιστεύω.

Το θέμα είναι ότι πέρα από τα καλά διαστήματα που έχει κατά καιρούς η ομάδα, κάνει σερί νίκες, πλησιάζει κορυφή κ.λπ., κανένας δεν έχει εμπιστοσύνη στη διοίκηση.

Με έναν φίλο συμβάζελο αστειευόμασταν σήμερα “φαντάσου να είμαστε πρώτοι την τελευταία αγωνιστική. Τι θα βρει να κάνει ο Αλαφούζος πάλι για να τα διαλύσει όλα;”.

Σ’ αυτό το πλαίσιο, εγώ προτιμώ να περιμένω αρνητική κατάληξη, μεταξύ άλλων και για να εκπλαγώ ευχάριστα στο σενάριο να σπάσει ο διάολος το ποδάρι του και να το πάρουμε εμείς.

1 Like

Δεν με ενοχλείς καθόλου.

Απλά, το “δεν πιστεύω ότι θα πάρουμε το πρωτάθλημα” με το “χάθηκε το πρωτάθλημα” (ενώ δεν έχει ολοκληρωθεί) έχει μία Α απόσταση.

Τέλος πάντων, εδώ θα είμαστε είτε στις χαρές είτε στις λύπες και θα κάνουμε την αξιολόγησή μας, εν καιρώ.

1 Like

Αυτό ακριβώς.

Εγω θα πω οτι και ρεαλιστικα να το παρουμε, ξεχνοντας τον Αλαφουζο, ξεχνωντας οτι μπορει να στραβοξυπνησει ο Τεριμ και αποφασισει να βαλει τον Κωτσιρα τερμα, ξεχνωντας οτι η ομαδα ψιλοσερνεται σε συνολικη λειτουργια και μονο η εξωπραγματικες εμφανισεις του Φωτη και ο εξαιρετικος Μπερναρ μας δινουν αποτελεσματα και τελος ξεχνωντας την εξαιρετικα εχθρικη αντιμετωπιση απο την διαιτησια, ακομα και ξεχνωντας ολα αυτα, ειμαστε 2 βαθμους απο την κορυφη αλλα εχουμε τους 2 συνδιεκδικητες του τιτλου εκτος. Ετσι και αλλιως λοιπον, και σε μια νορμαλ χρονια με ολους αυτους τους παραγοντες να μην ισχυουν θα ειχες πολυ μικρες πιθανοτητες. Αμα βαλεις και ολα τα αλλα μεσα εινια σχεδον μηδαμηνες.

1 Like

Ρε μπάλα είναι ρε, μη λέτε τέτοια

Ε γι’αυτο λεω ‘σχεδον’, μπαλα ειναι, ολα γινονται…

2 Likes

Το πρόβλημα είναι ότι η ομάδα δεν έχει σταθερότητα ούτε σε απόδοση, ούτε (ακόμα πιο σημαντικό) σε τρόπο παιχνιδιού. Αν ρωτήσω τι ποδόσφαιρο ακριβώς παίζουμε, ποιος μπορεί να απαντήσει με σιγουριά; Και πόσο θα εξαρτάται αυτό από το αμέσως τελευταίο παιχνίδι που παίξαμε;

Δε θα έλεγα ότι σέρνεται η ομάδα, έχει κάνει και πολύ καλά παιχνίδια, εφάμιλλα με των ανταγωνιστών αν όχι και καλύτερα από κάποιους (από πότε έχει να κάνει καλό παιχνίδι η ΑΕΚ ας πούμε;). Αλλά αυτή η έλλειψη σταθερότητας, αυτό που ξυπνάς και δεν ξέρεις ποιον Παναθηναϊκο θα δεις είναι που δε μας κάνει αισιόδοξους.

3 Likes

Μα είπαμε… ο Τερίμ από όταν ήρθε σχεδον ξεκίνησε νέα (μινι) προετοιμασία. Δοκιμάζοντας παίκτες σε διάφορες θέσεις, δοκιμάζοντας σχήματα και γενικά κάνοντας πράγματα που όχι απλά δεν βγάζουν ποδοσφαιρική λογική μερικές φορές, αλλά έρχονται σε άμεση αντίθεση με τον (αργό σε εξέλιξη, αλλά σταθερό) ορθολογισμό του Γιοβάνοβιτς. Αν εμείς μπερδευόμαστε, φαντάζομαι τι γίνεται με τους παίκτες.

Σενκεφελντ και Αιτόρ είναι ξαφνικά εκτός ομάδας, ο Λημνιός δεν τον έχει κερδίσει, τον Αράο δεν ξέρει που τον θέλει περισσότερο, τον Κώτσιρα επίσης δεν ξέρει που τον θέλει περισσότερο και όλα τα σχετικά…

Την ίδια στιγμή, οι οπαδοί αυτής της ομάδας μοιάζουν σαν να μην αντέχουν χωρίς λίγο drama. Μια ζωή σε κόντρα με κάθε διοίκηση (δεν λέω αδίκως), απαξιώνοντας παίκτες περισσότερο από όσο χρειάζεται (ανατρέξτε μέσα στη χρονιά τι έχει γραφτεί για Γεντβάι, Σπόραρ, ακόμα και Μπερνάρ).

Και μέσα σε όλα αυτα, ακόμα διεκδικούμε τον τίτλο, για τον οποίο θα μπορούσαμε να είμαστε και μεγάλο φαβορί αν δεν είχαμε εκείνο το ανεξήγητο τριπλό blackout (με δόση γκίνιας) με Λαμία, Κηφισιά και ΟΦΗ. Το γράφω και δεν το πιστεύω ένα πράγμα.

Πάντως, υπάρχει ενδιαφέρον να κάτσεις να δεις την ομάδα και τολμώ να πω με 2-3 καλές κινήσεις (όπως του Μαξίμοβιτς που έχει γίνει ήδη) υπάρχει καλός κορμός και για του χρόνου.

3 Likes

To χειρότερο που κάνει ο Τερίμ (αν μπορείς να διαλέξεις δηλαδή, από τα τόσα που έχει), είναι ότι σου δίνει την αίσθηση ότι οι πειραματσιμοί που κάνει δεν έχουν να κάνουν με μελέτη του αντιπάλου. Θα δεχόμουν (δύσκολα, αλλά θα δεχόμουν) έναν τρελό πειραματισμό όπως πχ αυτός με τον ΠΑΟΚ, με έναν αντίπαλο που θα του έδινε αυτό το δικαίωμα. Πχ μία ομάδα με κακό αμυντικό χαφ και κακούς ακραίους μεσοεπιθετικούς. Το έκανε με την χειρότερη ομάδα που θα μπορούσε να επιλέξει να το κάνει. Τι όνειρο είδε; Το ίδιο και στα ματς με τους μικρούς που προείπατε. Δε φάνηκε σε καμμία στιγμή να ξέρει ποιες είναι οι αδυναμίες ή τα πλεονεκτήματά τους. Ε παίζει και ο αντίπαλος όμως, πώς να το κάνουμε.

Εμένα ο Τερίμ μου αφήνει μια αίσθηση ότι καταλήγει στο πώς θέλει να προσεγγίσει το εκάστοτε ματς κάπου μεταξύ 30’ και 50’

3/3 με γαύρο - ΑΕΚ - Άρη → γκέλα με Λαμία;

Άνετα. Παναθηναϊκός είσαι…