Γυρναω απο Παναχαικη βολει προς το σπιτι μ κ αποφασιζω να παω να δω το ματς σε μια καφετερια π ηταν κπ φιλοι…βλεπω το 1-1 σε μια καφετερια π περναγα κ φοβομουνα οτι μολις φτασω στην καφετερια π θα καθομουν θα χαναμε.
Ευτηχως,αυτη η μαλακια των δυο τελευταιων αγωνων δν επαναληφτηκε κ πηραμε τρεις σημαντικους βαθμους.
“Ηταν ένα περίεργο παιχνίδι. Όπως πήγε μετά το 1-1 και το αριθμητικό πλεονέκτημά μας, φαινόταν πως θα το κερδίσουμε, όμως δεν δημιουργήσαμε προϋποθέσεις για γκολ και από ένα φάουλ χάσαμε το παιχνίδι. Είμαι ικανοποιημένος από τα πρώτα 15 λεπτά της ομάδας, αλλά στη συνέχεια είχαμε αμυντικά προβλήματα. Ημασταν τυχεροί που δεν δεχθήκαμε γκολ και μετά το φάγαμε από το πουθενά. Αυτό μας επηρέασε και δεν είχαμε το καθαρό μυαλό να κλέβουμε μπάλες και να έχουμε κατοχή, Στο δεύτερο μέρος αμυνθήκαμε σαφώς καλύτερα, πιέσαμε για την ισοφάριση και πιστεύω δίκαια το καταφέραμε. Η αποβολή του Μουν μας ευνόησε, όμως ξαφνικά τα πράγματα δεν πήγαν όπως τα θέλαμε. Ο Παναθηναϊκός φόρτωσε την άμυνά του, έπαιξε ένα 3-5-1 κι εμείς δεν μπορέσαμε να δημιουργήσουμε ευκαιρίες. Ο Μάντζιος έκανε ένα εξαιρετικό παιχνίδι παρ’ότι ήταν μόνος, Μας δημιούργησε πολλά προβλήματα. Είμαστε πολύ στενοχωρημένοι που χάσαμε και την ισοπαλία. Γνωρίζαμε ότι ο Γκούμας είναι ο πιο επικίνδυνος παίκτης, αλλά κανείς δεν τον έπιασε”.
Μια κόκκινη έδειξε ο ζωγράφος για να μη καεί το γήπεδο με τις μαλακίες που έκανε στο 1ο ημίχρονο! Καραγκούνης κλασσικά για όσκαρ, 1 λεπτό καθυστερήσεις στο 1ο ημίχρονο (καλά που δεν έδωσε και 15 δευτερόλεπτα δηλαδή), και Galinovic παίχτης σοβαρής ομάδας και καλά ίσα που γλίτωσε τα μπουκάλια και τα κέρματα!
Αίσχος ο βάζελος αίσχος. Αυτά που γράφουν οτι σας έσφαξε η διαιτησία είναι μούφες, δεν ξέρω αν πήγατε γήπεδο αλλα την 1η κίτρινη στον παο ο ζωγράφος την έβγαλε σε μια φάση που όλο το γήπεδο είχε σηκωθεί και τον έβριζε γιατι σφύριξε απλά φάουλ. Επίσης δεν είναι δυνατόν επόπτης να δίνει κόρνερ και να του λέει ο διαιτητής όχι δώστο άουτ και να το αλλάζει!
Καλα τα λες φιλτατε pyro, απο την πλευρα σου ομως[-X
Δεν πηγαμε στο γηπεδο, γιατι η αστυνομια εβαλε βετο να παρει εισιτηρια ο Παναθηναικος. Προσωπικα, αν και δεν ειμαι οργανωμενος, σ αυτο το ματσακι μαλλον θα πηγαινα και για να δω το Ρεκομπα και τον Εστογιαννοφ.
Δε δειχνεις κοκκινη καρτα για να ρεφαρεις για προηγουμενα λαθη. Ακομα κι αν εγινε αυτο, που αδικηθηκε ο Πανιωνιος? Στην κιτρινη του Ρεκομπα που κλωτσησε επιτηδες το Νινη? Στην κιτρινη του Εστογιαννοφ στο κορνερ, εκει δηλαδη που πηγαν να το παιξουν εξυπνα ενω δεν ειχε σφυριξει? Μαζευτηκαν 10000 Πανιωνιοι, που συμπτωματικα ειχαν μαζευτει παλι ολοι αυτοι πριν 10 χρονια στον τελικο κυπελλου με τον ΠΑΟ, και για να δικαιολογησουν τα χαλια της ΔΙΚΙΑΣ τους ομαδας, που μετα το τεταρτο δε βλεποταν, αρχισαν κι εβριζαν το Ζωγραφο. Και ποιοι τον εβριζαν? αυτοι που η ομαδα τους ειχε βαλει 2 γκολ οφσαιντ στην Κρητη, και μεσοβδομαδα απεκλεισε τον Εθνικο με καταφανεστατο γκολ του Εθνικου που το ακυρωσε ο εποπτης ως οφσαιντ. Δε θα μιλησω για τη 2η κιτρινη του Μουν, η πρωτη παντως δεν ηταν. Απλα ο Ζωγραφος ειχε βαλει σημαδι το Μουν γιατι μαρκαρε τον Εστογιανοφ, σου λεει αμα πρεπει να γυρισω το παιχνιδι εκει θα χτυπησω:wink: Θα μιλησω για την κλωτσια του Κουμορτζι στο Νινη, που τον εχουν βαλει ολοι σημαδι κ του γανωνουν το κερατο. Αντι να παιζει ο ΠΓΣΣ με 10, βρεθηκε να παιζει ο ΠΑΟ.
Ο Παο χτες επαιξε πολυ στρωτη μπαλα στο α’ ημιχρονο, μπορω να πω σε σημεια ομορφη, ετσι οπως θελω να παιζει παντα. Η μπαλα τοτε δε σηκωθηκε σχεδον καμια φορα. Αν ειχαμε αλλα στοπερ, αυτο θα το βλεπαμε περισσοτερο. Καλο το στησιμο του Κατε με το Γκαμπριελ στον αξονα.
Ο Μαζαρακος ο γαβρος θελει να τιμωρησει τον 10 για το ντερμπυ, ε? Ποιος αυτος που δεν ξερει αγγλικα. Δεν μας χ… ρε Ντ…?
Ε μπορούσατε να πάτε undercover ως πανθηράκια
Δεν είμαι φανατισμένος, δηλαδή για να καταλάβεις είχα 3 χρόνια να πάω γήπεδο, και χθες για την παρέα πήγα.
Απο τη θύρα 2 πάντως που ο Νίνης έπαιζε ακριβώς μπροστά μας σε όλο το πρώτο δεν είδα καμμία κλωτσιά, βέβαια άλλη η χάρη του replay με zoom. Αν όντως έγινε βγάλε μου κίτρινη, δε λέω. Αλλά το να λένε οτι ο Ζωγράφος έσφαξε τον ΠΑΟ είναι αστείο. Και η ανεκτηκότητα του φάνηκε πάρα πολύ με τις καθυστερήσεις του Galinovic… ούτε παρατήρηση στο 88 που έκανε θρασείς κινήσεις για να αργήσει, ξύπνισε και έδειξε κάρτα πότε, στο 92-93 νομίζω;
Στο κόρνερ που λες δεν παίρνω και όρκο αλλα νομίζω είχε σφυρίξει για την εκτέλεση, ακούμπησε ο ρεκομπα τη μπάλα, και όταν την πήρε ο εστογιαννοφ τότε τους έκοψε. Ξαναλέω δεν είμαι σίγουρος αλλά αυτό μπορεί και να ήταν πανικόβλητο σφύριγμα της στιγμής, δεν γίνονται τέτοια κάθε μέρα.
Μετά το 15λεπτο χάλια όντως, αλλα στο 2ο αν εξαιρέσεις κάποια παιδικά λάθη ο Πανιώνιος έπαιξε αν όχι καλύτερα τουλάχιστον ισάξια, και καταστράφηκε απο ένα τυχερό/μαλακία της άμυνας αλλά ωραίο γκολ…
Τέλος πάντων, δεν πειράζει, πήγαμε, βγάλαμε το άχτι μας και τώρα είμαστε καλύτεροι άνθρωποι, χαχα
Για αυτους που μας εχουν τελειωμενους, η ομαδα ελπιζω απο δω και περα, οπως και το Σαββατο, να κανει πραξη τον επικαιρο στιχο του μουσατου…
[SIZE=“6”][FONT=“Arial Black”]WE DIE HARD[/FONT]!!![/SIZE]
Για παναθηναικους μονο:pPs: Οι ακατονομαστοι αρχισαν απο τωρα την κλαψα για την Κυριακη, οτι παμε να φτιαξουμε κλιμα (Χαρτιαθλητης), οτι θα το κανουμε κολαση το ματς (Σκοτος των σπορ). Τοσο πολυ φοβουνται. Ειναι ακομα Τριτη κι εχουν αρχισει να βλεπουν στον υπνο τους τον παιχταρα τον Γκαμπριελ! Αληθεια ποιος θα τον πιασει αυτον? Ο Ντομι, ο Μπραβο η κι οι 2 μαζι?:lol: