Μέχρι να αφαιρεθεί (με χειρουργικό η φυσικό τρόπο) από τον οργανισμό του Παναθηναϊκού Αθλητικού Ομίλου ο κακοήθης όγκος που γυρίζει στο όνομα Γιάννης ο Άχρηστος (λογικά και στο Τρομπας φαντάζομαι), κάθε ποστ σε αυτό το θρεντ καθίσταται κυριολεκτικά μάταιο.
Μη χαλάτε τις καρδιές σας με κάτι που είναι ένα κακέκτυπο του Παναθηναϊκού. Αυτά από κάποιον που συμμετείχε γεμάτος ιερό πάθος στο συλλαλητήριο του Απρίλη ‘08 και γράφτηκε από τους πρώτους στον περιοδεύοντα θίασο ονόματι Παναθηναϊκή Συμμαχία 2012.
Και μην σκέφτεστε «μα ο Παναθηναϊκός είναι η αρρώστια μου» η «στις χαρές και στις λύπες μαζί ρε πστ μου» κτλ. Αυτά ίσχυαν και προφανώς θα ισχύουν για τον πραγματικό Παναθηναϊκό. Το μόρφωμα που σέρνεται στο χορτάρι 12 χρόνια τώρα (με ελάχιστες χρονικές παρενθέσεις - α ρε Ιβαν) ΔΕΝ είναι ο Παναθηναϊκός, τουλάχιστον ο δικός ΜΟΥ.
Συνήθως λέμε για κακούς προπονητές πως " δεν βγαζουν μέχρι την παρέλαση" ή πως “θα βγάλει παρέλαση” !!
Εδώ τι πάει να γίνει όμως ? Υπάρχει πιθανότητα με τον Αλόνσο να μην ισχύει τιποτα απο τα δύο !!! ΚΑΙ
να απολυθεί ΑΚΡΙΒΩΣ ΤΗΝ ΜΕΡΑ ΤΗΣ ΠΑΡΕΛΑΣΗΣ !!! Ουτε όβερ ούτε αντερ δηλαδή !! χαχαχα!!
Αυτό γιατί το επόμενο μάτσ είναι Κυριακή 27 Οκτωμβρίου με Αρη και άν χάσει κατά 99% θα φύγει και
το πιό πιθανό είναι να ανκοινωθεί την επόμενη μέρα !!! 28 Οκτωβρίου δηλαδή !!
Τελικά το κλειστό ροτεισον, με 7-8 παίκτες μας ταιριαζει…έτσι παίξαμε όλη τη χρονιά πέρισυ.
Με το 16-3 σε 7 λεπτά στο 4ο και το σκορ να έχει γίνει από το πουθενά 70-65 εριξα πολλές παναγιες…
Το ένα λάθος μετά το άλλο, λες και το έκαναν επίτηδες.
Υπήρξε αντίδραση όμως και μπράβο τους.
Σημαντική νίκη.
Συνήθως είμαι αυστηρός με την ομάδα, αλλά σήμερα ήταν άδικο το αποτέλεσμα. Η ομάδα ήταν πολύ καλή και αμυντικά και επιθετικά, πληρώσαμε μια κακή αμυντική αντίδραση και την έλλειψη σέντερ φορ σε καλή κατάσταση.
Υπό κανονικές συνθήκες τέτοια παιχνίδια τα καταπίνεις και συνεχίζεις. Αλλά έτσι στα όρια που είμαστε πλέον, πονάνε πολύ οι χαμένοι βαθμοί
27 βαθμοί σύνολο, 13 κερδισμένοι στις 9 πρώτες αγωνιστικές…ούτε καν οι μισοί.
Τι σημαίνει άδικο το αποτέλεσμα; Επειδή είχαμε κάποιες ευκαιρίες στο 2ο ημίχρονο; ας βάζαμε ένα.
Το γεγονός όμως ότι σε 9 αγωνιστικές έχουμε 8 γκολ δείχνει ανικανότητα, όχι ατυχία ή αδικία.
Σωστά. Ατυχία και αδικία με τον τρόπο που τα χρησιμοποιούμε στο ποδόσφαιρο. Κι εγώ δεν πιστεύω γενικά στην τύχη, σπάνια σε ολόκληρο παιχνίδι να παίξει ρόλο η τύχη, σε μία ή δύο φάσεις ίσως, πόσο μάλλον σε ολόκληρο πρωτάθλημα.
Εννοώ ότι σήμερα παίξαμε καλά. Δεν ξέρω στατιστικά κτλ αλλά νομίζω κάναμε σωστά τα πράγματα που έπρεπε να κάνουμε στο μεγαλύτερο μέρος του παιχνιδιού. Απλά πέσαμε σε έναν φοβερό σέντερ φορ που έκανε γκολ τη μισή φάση και εμείς είχαμε έναν σεντερ φορ που παρότι σήμερα έκανε για τα δεδομένα του καλή εμφανιση (Γερεμεγιεφ) είναι σαφές ότι δεν είναι επιπέδου Παναθηναϊκου και έναν εμφανώς ανέτοιμο Ιωαννίδη που τις δικές τους αρκετές φάσεις τις σπατάλησαν.
Εγώ πιστεύω ότι με τις επιστροφές Φώτη και Βάγια θα δούμε καλύτερα πράγματα από την ομάδα. Όχι ότι θα κάνουμε κάτι όσο ο φαλακρός μπάσταρδος σαμποτάρει οτιδήποτε καλό πάει να γίνει, αλλά τουλάχιστον δεν θα θέλουμε να βγάλουμε τα μάτια μας.
Να έχεις κερδίσει τον γαύρο για πλάκα στο ΣΕΦ και να σου έχει μείνει και μια πικρή γεύση στο τέλος…
Το 59-75 έγινε τελικά 71-78 κάνοντας την μια βλακεία μετά την άλλη στα τελευταία λεπτά.
Τεσπα ελάχιστη σημασία έχει αυτό, η διαφορά των δύο ομάδων είναι ξεκάθαρη.
Από την μία ένας ΠΑΟ που έχει το know how από την περσινή χρονιά και από την άλλη ένας Ολυμπιακός που ψάχνεται.
Εγω ειδα το δευτερο στο οποιο ναι μεν ημασταν καλυτεροι αλλα εμφανιστηκε το κλασσικο συμπτωμα, ο αντιπαλος οποτε θελει σου κανει φασεις πανευκολα, με 2-3 πασες φτανει στην περιοη σου για πλακα, ειτε ειναι η Καλλιθεα ειτε ειναι η Τσελσι.
Πάει ο κύριος Αλόνσο. Ο κύριος Ιωάννης διόρθωσε το λάθος της πρόσληψής του. Κάθε μέρα που περνάει ο κύριος Ιωάννης μαθαίνει από τα - μετρημένα στα δάχτυλα των εκατό χεριών - λάθη του και πολύ σύντομα θα φέρει τον ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟ στη θέση που του αξίζει.