Γήπεδο ΑΟΞ, Ξάνθη - Άρης, και ενώ η Ξάνθη είναι από τις πρώτες χρονιές στην Α’ Έθνικη (τότε που είχαμε κόσμο δηλαδή) βάζει γκόλ ο Άρης και αρχίοζουν να χοροπιδάνε σαν τσαλαπετεινοί, εκείνη τη στιγμή σηκώνεται ένας παππούς και αρχιίζει να τουσ κάνει χειρονομίες. Μέτα από λίγο ισοφαρίζει η Ξάνθη και ο παππούς ξαναρχίζει της χειρονομίες και έτσι σηκόνονται οι Αριανοί και φωνάζουν “Παππού παππού τον πέρνεις που και που”
Υ.Γ. τότε για να χορέσει ο κόσμος το πέταλο χωρίζονταν στη μέση και από τη μία ήταν Ξανθιώτες και από την άλλη οπαδοί της αντίπαλης ομάδας
φτάνει να καταλαβαίνεις το χαβαλετζίδικο χαρακτήρα του συνθήματος. έτσι κι αλλιώς τα καλύτερα φιλαράκια μου είναι Αθηναίοι που με φιλοξενούν 5 μέρες τώρα και τους τα λέω και μου τη λένε και περνάμε και γαμώ
Ενα που ελεγε πολυ μετα απο 'κεινο τον θρυλικο αγωνα:
“Εκανες μπουρδελο το λιμανι, Κατσουρανη, Κατσουρανη…”(ειχε βαλει ωραιο γκολακι στο 93ο λεπτο και κερδισαμε 1-2 μεσα στην Ριζουπολη. Το 'βλεπα και με φιλο γαυρο το ματς και ειχε πολυ πλακα!
Την χρονια που ο Ολυμπιακος ειχε χασει απο την Μακαμπι στο Τσου-Λου και βγηκε τεταρτος:
“Ουτε Μεγκα, ουτε ΟΥΕΦΑ, στον ΑΝΤ1 για να βλεπετε την Βεφα…”
“Τελευταιοι, τελευταιοι, σας περασανε ακομα κι οι Εβραιοι…”
Καλα τα περισσοτερα συνθηματα που διαβασα λενε πολυ ανεξαρτητου ομαδας!
Αυτό είναι ΠΑΟΚτσήδικο: “ΠΑΟΚ παίξε τη μπάλα της ζωής αλλιώς θα σε μαμήσουμε εμείς οι οπαδοί σου”.
όπως και το: “Βαριά, βαριά του ΠΑΟΚ η φανέλα, όποιος δε μπορεί, να πάει στα μπουρδέλα” το οποίο είναι και επίκαιρο.
Από τα πιο ωραία που έχω ακούσει: Τελικός κυπέλου 2001 Ολυμπαικός - ΠΑΟΚ
πριν αρχίσει το παιχνίδι φωνάζουν οι Ολυμπαικοί: “Καν’ το Νίκος Γκούμας άνω κάτω, Γεωργάτο, Γεωργάατο”
μετά και το 0-3 φωνάζουν οι ΠΑΟΚτσήδες: “Κούνα μας τη φούτσα πάνω κάτω, Γεωργάτο, Γεωργάατο”:lol:
Και ακόμα ένα δε ξέρω από ποιους βγήκε: “Μαμιέται για μια πάστα, η μάνα του Κυράστα!”