Εξαιρετικά βίντεα (όχι μουσικά!)

προσπάθησα αρκετή ώρα αλλά τζίφος. ένας ήταν ο μακλιτζάξον :frowning:

θελει πλακακι και σκαρπινι

O σκιζοφρενής δολοφονός με το πριόνι, σε σκυλάδικο στη Μεσογείων και η απόδειξη του πόσο ΤRUE είναι τα μπουζούκια!!! \m/

(έχω ΗΔΗ κανονίσει να πάω σε αυτό το μαγαζί! :lol:)

xa!xa!XA!XA!XA!:lol::lol:
ΠΩ ΠΩ ΡΕ ΦΙΛΕ ΤΙ ΗΤΑΝ ΑΥΤΟ:lol::lol:
ποιος ειναι αυτος ρε? αψογο video:lol:

Ειδικά στο τέλος που φεύγουν πιάτα, καρέκλες χαχαχχα
σεβασμός στον καλλιτέχνη χαχα

Now playing: Poem - Against Me
via FoxyTunes

H μεγάλη μορφή όμως, είναι ο μαέστρος (ή ό,τι άλλο είναι αυτός ο τύπος στη σκηνή) που φοράει το κράνος της μηχανής και όταν τραγουδάει ο τύπος από τα Παρατράγουδα, τον σπρώχνει μακριά του! :lol::lol:

ναι τον ειδα αλα δεν ηξερα οτι ειναι ο μαεστρος
θα πας αληθεια ?
αν πας δωσε χαιρετισματα στον πριονη
ειμαι φαν του:)
οποτε το βλεπω γελαω με χει πιασει νευρικο γελιο:lol:

εγω παντως περισσοτερο θλιβομαι παρα λεγαω …

:?

Ειναι ο ορισμος του τραγελαφικου αυτο το βιντεο :!:

Τα πιατα στη μουρη επρεπε να τα φαει ο Καρβελας η Πανια κ οι λοιποι μαλακες κ οχι αυτος ο κακομοιρης…

γιατι καποια πραγματα παραμενουν ΧΑΡΝΤΚΟΡ

8O8O πωπω τι είπες τώρα, τέλειο απλό, αχ παλιές καλές εποχές. Θεωρώ τον εαυτό μου τυχερό που τα πρόλαβα αυτά8)

Now playing: Edguy - Rise of the Morning Glory
via FoxyTunes

οπως λοιπον εψαχνα στοιχεια για την πτυχιακη μου…επεσα πανω σε αυτο και εμεινα μλκς…οσοι εχουν κολλημα με ηχο ας το δουν(οχι πολυ δυνατα η ενταση…!!)
τα σχηματα οσο ανεβαινει η συχνοτητα και γινεται πιο λεπτη απο απλοικα που ειναι αρχικα …παει…ξεφευγουν!!

ΜΑΓΕΙΑ!!! 8O

αυτο το τραγουδι εισαγωγη ειναι τρομερο…
δεν ξερω για το κανονικο αλλα το ελληνικο ειναι τελειο…

ναι ρε…απιστευτα πραματα…πρεπει να το ειδα 3-4 φορες σερι…τοσο απλο αλλα τοσο μεγαλο!!!:stuck_out_tongue:

ωραια… μετα απο το 1:30 με επιασε ταχυκαρδια…:?

μπραβο πωρωση!!δεν το περιμενα:p:p(ειπαμε οχι δυνατα η ενταση…παιζει να φταιει η συχνοτητα…ή μηπως ηταν απο περιεργεια για τη συνεχεια:-k!!!ή κατι αλλο…διαφωτισε με,θα σκασω!!)

Ειναι γνωστο ρε συ οτι οι ηχοι μεγαλης συχνοτητας δημιουργους αυτο το συναισθημα “πανικου” [αν κ πανικος δεν ειναι το καλυτερο για την περιγραφη του]. Κ αυτο προκαλει κ την ταχυκαρδια.

Δεν εχεις παρατηρησει που σε πολλες σκηνες στα θριλερ, εκει που θελουν να σου δημιουργησουν “πανικο” βαζουν αυτη την “τσιριχτη” μουσικη; Νομιζεις ετσι την βαζουν; :wink:

α ενταξη…καλα το ειπα οποτε!!!..φυσικος ο κυριος??:stuck_out_tongue:

εκτος οτι ειχα προβλημα για τους τελευταιους 6 μηνες με την καρδια μου και την πιεση μου ισχυει οτι η “ψιλη” μουσικη στα θριλερ ειναι ακριβως για αυτο.βοηθαει οσο δεν παει…

παντως ειχε ενδιαφερον…
θα το ψαχω οταν γινω καλυτερα(και ελπιζω να μην μεινω ετσι αλλους 6 μηνες…ερχονται 4 μπαντες που δεν χανονται…:wink:)