ετσι μπραβο…αυτη ειναι η αληθεια…!!
OK, δηλώνω ούτως ή άλλως εραστής της αργεντίνικης κουλτούρας! Κορυφαίο του χόρορ! :lol:
Στο ίδιο στυλ αυτό, έχει και περιγραφή! http://www.youtube.com/watch?v=RQhC5seK3L8&feature=related
:lol::lol::lol:
πάντως άνισος ο αγώνας.αυτός με το ροζ πουκάμισο είναι τουλάχιστον δύο κατηγορίες πάνω από τον άλλον…!!
η περιγραφή είναι ξενέρωτη.θα προτιμούσα δίδυμο βερνίκου-θεοφιλόπουλου.
Kαλα αυτο εδω αφηνει ολα τα αλλα ετη φωτος πισω. Ακομα γελαω με την κλωτσια που τρωει η νυφη και το dropkick του τυπα στο 0:47.
Eχει ξαναποσταριστει αλλα δε βαριεσαι…
και του ελεγε…μην τα βαλεις μαζι μου…δεν τον ακουγε!!η σταση αλα μπρους ειναι ολα τα λεφτα!!!:lol::lol::lol:
χαχαχ μαλάκα υπάρχει και άλλο βίντεο χαχαχαχαχααχ ψοφάω
τα βιντεο με τον τυπουρα ειναι για γελια και για κλαματα και το βιντεο με την κοπελιτσα μου γυρισε ο εσωτερικος μου κοσμος…!!
και μολις εχω φαει τα κερατα μου…:?
το ξερω οτι ειναι μαλακια να γελαω με αυτο…και δεν θα ηθελα με καμια να ειμαι στη θεση τους…
ΑΛΛΑ ΠΕΘΑΝΑ ΣΤΟ ΓΕΛΙΟ!!!
:lol3::lol3::lol3:
είμαι πάτωμα, έχω δακρύσει.
:lol3::lol3::lol3::lol3:
νταξ ειδικά εκεί με τους πυροβολισμούς και με τον σκουπιδιάρη, όλα τα λεφτά. χαχαχαχαχαχαχ
Οκ δεν ειναι ακριβως μουσικο. Αλλα οπως και να’χει το παλικαρι ειναι τοσο θεοθεος που δεν επαιζε να μη το ποσταρω. Δε μου’χει μεινει αντερο. Εχει ξεραθει ο λαιμος μου απ’το γελιο
απιστευτος ο τυπος…
απειρα ρισπεκτ…
δεν ξερω αν εχει ποσταριστει…εμενα μ αρεσε παντως!
:lol::lol:
“L’ espion” Lame Greek Telemarketing from Larisa
part1
part2
δεν υπαρχει…
αυτο τον καιρο σε τοπικο καναλι(λαρισα) παιζει ενας ακομη χειροτερος…!!
πονάει το πόδι μου…