Εγώ το είδα
Απλά δεν κατάλαβα αν τα μαύρα στο πρόσωπο ήταν από σαπίλα ή εγκαυματα…
Εγώ το είδα
Απλά δεν κατάλαβα αν τα μαύρα στο πρόσωπο ήταν από σαπίλα ή εγκαυματα…
η περιέργειά μου υπερίσχησε και το είδα κι εγώ. και νομίζω πως θα κάνω εμετό.
what has been seen cannot be unseen. O_O
διαγράψτε το τώρα.
[SPOILER]Για να βγαίνουν σκουλίκια…
:/[/SPOILER]
Εγώ προειδοποίησα…εσύ έκανες το κλικ
αυτό βέβαια δεν αναιρεί ότι αυτό το βίντεο δε θα έπρεπε να ήταν εδώ.
τεσπα, δε θα κάνω report. το αφήνω στην ευχέρεια των mods.
Μετά τις τσόντες και το Salo, σ ενοχλεί ενα σκουληκιασμένο κεφάλι…
που στο κατω κατω, μπορεί και ως θέαμα να ειναι κι εξαιρετικο. Δεν το βλέπεις καθε μερα…
…ηθικολογκεί ο Χόρορ ή με φαίνεται?..
χαχ, busted! :oops:
τι είπα πριν? ότι όσοι ηθικολογούν είναι και οι μεγαλύτεροι σαδιστες? α ναι μωρέ, αυτό είπα…
κοίτα, εμένα δεν με πειράζει, και είμαι ο τελευταίος που θα έκανε report. έχω δει και χειρότερα άλλωστε. απλούστατα δε βρίσκω το λόγο να υπάρχει σε ένα thread με τίτλο ‘εξαιρετικά βίντεα’. είναι λίγο too much.
τότε γιατί ο εκο, στην ‘‘Ιστορία της Ασχήμιας’’ έχει συμπεριλάβει μερικά απ τα μεγαλύτερα chefs d oeuvre της ζωγραφικής? Κι όμως, το άσχημο μπορεί να είναι εξαιρετικο
κι ας κάνω και μια φορά το δικηγόρο του διαβόλου, οντοπικ:
http://24fpsverite.wordpress.com/2011/05/06/cinema-du-corps/
νομίζω πως με τα δύο παραδείγματα με τον εκο και το cinema du corps σχεδόν με έπεισες να αλλάξω γνώμη σατανική δικηγόρε…! χτύπημα κάτω από τη μέση!
συμφωνώ πως το άσχημο διαθέτει την ομορφιά του και πως η τελειότητα και η ομορφιά μπορούν να καταστούν κουραστικές και βαρετές, αλλά και πάλι, υπάρχει μια λεπτή γραμμή που χωρίζει το άσχημο από το αηδιαστικό. και αυτό το βίντεο ήταν αηδιαστικό. αν και το έχω δει το έργο. σε λίγο θα με κάνεις να το υπερασπίζομαι… xP
Ορίστε και ένα βίντεο για τους λάτρεις των ράλλυ!!!
Eξαιρετικο βιντεο… Δεν ξερω αν εχει ξαναποσταριστει
Νομίζω το χα δει πριν τον Κυνόδοντα. Σε κάποια ταινία στο σινεμα πάντως.
υπάρχει και άλλο(και καλύτερο)
Απ’οσο ξερω δεν ειναι απο ταινια. Ειναι βιντεακι μικρου μεγεθους (αυτο που βλεπουμε στο λινκ δηλαδη) και εχει βγαλει και μερικα αλλα πολυ ωραια ο ιδιος χρηστης (cpil).
Μπορει και να κανω λαθος. Αν ειναι οντως απο ταινια και ξερει καποιος παραπανω ινφο, ας πει please
Eντιτ: ωραιος crimson, αυτο εννοουσα
To είχα ποστάρει κι εγώ στο θρεντ για τις ταινίες μικρού μήκους.
Νταξ, τελειότητα.
Εντίτ: Και αυτό που πόσταρε ο Κρίμσον, τελειότητα. Ωραίος ο Πιλάβιος.
ειδικα στο 2.10
http://www.youtube.com/watch?v=ogzO6phT23g&feature=related
Δεν πήρα για χαλί, για τον Αλί πήρα. .χαχαχα θεά.
Γιατί είναι ίσως ο μόνος που μπορεί να δείρει τον Chuck Norris (οταν κοιμάται o Chuck που ως γνωστών δε κοιμάται ποτέ…)