ρε καποιος μου ειπε για αυτην τη τυπισσα που ειχε κανει ενα κοινωνικο πειραμα(καμια σχεση με το περιεχομενο του βιντεο) και με το που παταω το ονομα της στο search στο youtube να σου αυτο το διαμαντακι:lol::lol:
Είναι από τι σημαντικότερες καλλιτέχνιδες των τελευταίων δεκαετιών πάντως. Δεν ξέρω αν υπάρχει σε βίντεο (δεν το έχω καν ψάξει) αλλά έχει εκθέσει σε μουσείο τον εαυτό της ενώ αυτοτραυματίζεται δημόσια και γενικά η τέχνη της έχει σκοπό να σοκάρει. Μάλλον, έχει κάποια issues και δεν μπορώ να πω πως τα καταλαβαίνω όλα όσα κάνει, απλά όντως είναι γνωστή. Πρέπει να είχαν φέρει μερικά performances της και σε έκθεση στην Αθήνα πριν μερικά χρόνια
Πιο θεός πεθαίνεις.
χαχα αυτο το video με το Balkan Erotic δεν το ήξερα (πέθανα!!)
αλλα ειχα δει αυτο
:razz::lol2::lol2:
Bon Jovi - Living on a prayer (Goat Edition)
Οταν τα εκανε αυτα ο Dead ηταν τρελος,οταν τα κανει μια Σερβα ανθρωπολογος ειναι υψηλη τεχνη…:roll:
parenting: you’re doing it right
ahahhahahahahahahha
Ας ασχοληθούμε και με την τελευταία μόδα μιας και δεν είμαστε ζνόμπ. Ότι καλύτερο έχω δει.
μπες στο youtube. πάτα στο search “do the harlem shake”. πάτα enter. wait for it…απόλαυσε
p.s. το καλύτερο είναι αυτό με τη βουγιουκλάκη
ΧΑχαχαχα,κωλοτερορίτα κανονικά. Θα τσεκάρω
Από τα μεγάλα, υποτιμημένα άντεργκράου αριστουργήματα του ελληνικού κινηματογράφου.
Σεναριογράφος-σκηνοθέτης-πρωταγωνιστής ο ίδιος.
Cameo από 15άχρονη Μαρία Τζομπανάκη.
Εξαπλωνεται σαν ιος!Περιμενω πως και πως το πρωτο Harlem Shake απο ελληνικη ομαδα.Κριμα που δεν ειναι πια στο βαζελο ο Κλεϊτον και ο Σιμαο να τους οργανωσουν λιγακι!
ομάδα δεν τους λες :lol:
ούτε κανονικό harlem shake το λες.
σε κάθε περίπτωση, είμαι περήφανη!
Σορρυ,αλλα το καψιμο ειναι μεγαλο…