Τα παπουτσα μας

καλα εννοειται οτι τα σταρακια ειναι “αντιανατομικα” κλπ κλπ. απλως ειναι η ελευθερια του ποδιου. γινονται ενα με το ποδι σου και ειναι πολυ χαλαρα στη χρηση. σιγουρα υπαρχουν πιο ποιοτικα κλπ. απλως δεν ξερω τα σταρακια πια τα αγαπω πολυ! (βαριεμαι να το συζητησω σοβαρα :lol:)

είχα πάρει δύο ζευγάρια stansmith στις εκπτώσεις, ένα μαύρο και ένα χρυσό, αλλά μου ναι πολύ άβολα. φοράω συνήθως κάτα τρύπια που ούτε που ξέρω την μάρκα τους.

πηρα κατι ερωτεύσιμες γόβες και εχω βαλει στο ματι κατι μποτες αλλα δεν θα σας απασχολήσω άλλο γιατι δεν βλεπω κανενα κοριτσι εδω και θα μου φωναξετε, μεχ.

Εδώ που τα λέμε τα σταράκια μόνο βολικά δεν είναι. Με έχουν χτυπήσει κανα δυο φορές, αλλά τα λατρεύω σαν εμφάνιση:D Δεν τα φοράω κάθε μέρα πχ αλλά έχω ένα κλασσικό ασπρόμαυρο και ένα πράσινο ζευγάρι. Τα παπούτσια που έχω αγοράσει κατά καιρούς ως επί το πλέιστον ήταν adidas. Τα γουστάρω όσο καμία άλλη μάρκα. Πριν απο λίγο καιρό αγόρασα αυτα:

Ποστ πικ οφ μποτες γιατι εχω φετιχ.

Σκεφτόμουν τις προάλλες, η λέξη παπούτσι δεν είναι η χειρότερη ever?

[SPOILER]Να ποστάρουμε και ένα ωραίο φθηνό παπουτσάκι για τα κορίτσα του φόρουμ.

[/SPOILER]

Ζατί, τι έχουν τα παπούτσα?
Στο κάτω κάτω, υπάρχει πάντα η λέξη Μπανάνα.

Btw τέτοια πούλαγα το πρωί, τρου στόρι.

αν και τα ταλευταια 6 χρονια φορουσα starακια ειπα φετος να παρω κανονικα παπουτσα και πηρα τα Nike Dart 8! αρκετα καλα,ανετα και φθηνα. μολις 35? στις εκπτωσεις.

Η λέξη μπανάνα μπορεί να ακούγεται κάπως επειδή την έχεις συσχετίσει με το αντικείμενο που εκπροσωπεί. Κατά τα άλλα, μπορεί να μην είναι και η πιο εύηχη λέξη, είναι όμως εξωτική. Βέβαια, υπάρχει πάντα και η λέξη μπιφτέκι. :stuck_out_tongue:

Πάντως, για πες, δουλεύεις σε υποκατάστημα του Louboutin?

Γιατι η κεφτεδα?Το λες και ντρεπεσαι :stuck_out_tongue:

[B]ακυροι ολοι σας. μακραν η πιο ΓΕΛΟΙΑ λεξη ειναι[/B] [SPOILER] Ο [B][SIZE=“4”]ΤΖΙΤΖΙΦΙΟΓΚΟΣ[/SIZE][/B] !! [/SPOILER]

:lol:

well.ok.

Για μένα πιο γελεία λέξη από την λαμαρίνα δεν υπάρχει! :stuck_out_tongue:

[SPOILER]παρασαγγας[/SPOILER]

Oσονουπω.Ανετα θα μπορουσε να ναι Νιγηριανος μπακ χαφ.

Ναιιιιι μποτάκια επιτέλους!

:lol2::lol2::lol2:

Τα έχεις αυτά??? ή σκοπεύεις να τα πάρεις?

Είναι ΤΕΛΕΙΑ πάντως!!! Πολύ ωραίο γούστο!

Αυτη την περιοδο φοραω κυριως κατι περσινα μαρτενς μποτακια(λευκο)<3 και κατι αντιντας σουπερσταρ τα κλασικα.

φωτογραφίες???