Τα παπουτσα μας

c-c-c-combo breaker

για τον π******

ξέρεις κάτι??!!?

Πείτε τα να μην τα λέω μόνο εγώ :stuck_out_tongue: Χάλια μαύρα.

Παπαρδέλα μοιράσου την εμπειρία σου.

Οι μπότες πάει στο διάολο, καλές είναι -αν και όχι όλες! Εκείνο που -προσωπικά- ποτέ δε μπόρεσα να χωνέψω εγώ, πάντως, είναι οι γόβες, τα ψηλοτάκουνα κλπ. Πόσο μαλακία παπούτσια?

τα χειροτερα βεβαια ειναι τα χοντροτακουνα,εκει να δεις

τί? δεν τα είπα σωστά? :Ρ

το χειρότερο είναι να τα φοράνε οι αποπάνω σου βραδιάτικα, εκεί να δεις!!

To ίδιο σκεφτόμουν :lol:

Αμαυρώνεις το θηλυκό γένος σάηλεντ, ρώτα και την εθισμένη από δω.

Όσο για τις ugg, δεν θα τις φορούσα ποτέ αλλά όλες μου οι γνωστε μου λένε ότι είναι άπειρα ζεστες και βολικές. Εγω παπούτσι με τέτοιες λειτουργίες προτιμώ αυτό πάντως

χαχαχα παμκιν τώρα το δα, θεός :lol:

ελα μωρε,ψηλοπραματα

Τελευταια μοδα ειναι αυτο το αισχος με την φαρδια μποτα και την καλτσα απο μεσα μεχρι πανω απ το γονατο
βλεπε:

πραγματικα ΟΧΙ.

@ pumpkin: Ωχ, άργησα και εγώ αλλά το κατάλαβα (εεεεελα). Σιγά μωρέ, ένα λαθάκι έκανα, πώς κάνετε έτσι? Θα το διορθώσω…[-X

μόλις κρύψατε τις υπέροχες ζωοπαντόφλες μου :(:frowning:

Tatsoman οι ζωοπαντόφλες σου είναι για χάιδεμα όχι για να τις φοράς!

πριν μου χαλασουν αν ένιωθα πολύ μόνη έπαιρνα μια στην αγκαλιά μου και κοιμόμαστνα παρέα. Pleasant past memories.

τι αλλο να περιμενουμε;τη τουριστικη βερσιον του αποπανω με τη μποτα να χει διχαλα 1-4;

…καλα σας εξαφανιζει ολες η ψηλη καλτσα.

και τα ugg ειναι αποδεκτα αν φοριουνται μονο εντος σπιτιου. βεβαια τα λεφτα τους δεν τα δικαιολογει τιποτα.

Απο χιπστερς τι να περιμενει κανεις.
Την επομενη φορα που θα δω καποια με γυφτοκαλτσα θα την κοιταξω απαξιωτικα.

Ψηλη κάλτσα με αρβύλες αγόρια (μα πόσο εκνευριστηκα που έγιναν μόδα οι dr marteens εδώ που τα λέμε. Το αίσθημα του εγωισμού μου καταρρακώθηκε μόλις τις είδα παντού [-X )

“ψηλές κάλτσες” λέει…εμένα οι κανονικές και πάλι μου φτάνουν μέχρι τα γόνατα, όταν τις τραβώ…μήπως πρέπει να αρχίσω να προβληματίζομαι?

το νεο μου πατουμενο. δεν με τρελαινει. απλα το πηρα 26 ευρω :stuck_out_tongue: