Τα παπουτσα μας

Ε δεν ξέρετε,δεν σχολιάζω τίποτα

Καλά, δεν παίζει, μας δουλεύεις…

Όλη η καλαισθησία επάνω τους πήγε και έπεσε…

συγγνώμη,παρασύρθηκα:oops:

Αφιερωμένα:

Βασικά είναι ωραίες οι λεοπάρ γοβες, σε πιο καλοφτιαγμένο σχήμα πιχι αυτό

ή αυτό

Και το βασικο με ενα τετοιο παπουτσι ειναι να μπορεις να το υποστηρίξεις. Είπα και ελάλησα.

εντιτ: Νενιελ τα πινκφλουδικα ήθελα να τα πάρω όλα για μια περιοδο. Μετα συνειδητοποίησα ότι δεν έχω λεφτά.

Τί ωραίο το 3ο…!!! Έχεις γούστο Νενιελ…!!!

Τρέλανέ μας Τατσομαν:D
Edit:Τα Φλοϋντοπάπουτσα συνιστούν λόγο για άμεση πρόταση γάμου σε όποια τα φοράει!

Χαχαχ νά’σαι καλά αλλά μάλλον του floydized γούστο είναι :wink: γι’αυτό του τα αφιερώνω.
Προσωπικά από σταράκια επιλέγω μόνο τα κατάμαυρα.

Στιλ, βλέπεις τη δυναμη της γοβας? Ολοκληρους φλουντ έβαλες και τους προσπέρασε.

Η γόβα νικάει τα πάντα 8)

Άσχετο, αλλά…ποιά είναι η γνώμη σας για τις μπαλαρίνες?

Συμπαθητικές είναι. Καλές για καθημερινό παπούτσι [αν δεν έχει βέβαια βροχερό καιρό κλπ.]

όμορφα σέξυ

Ωραίοι8)

Ξερασμα οι λεοπαρ γοβες, μονο αν τις φορεσει η αλλη με τοταλ μπλακ ντυσιμο και παλι με το ζορι. Καλυτερα κοκκινες.

Οι μπαλαρινες ειναι ο,τι χειροτερο για το ποδι, αυτες και τα σιχαμενα σταρακια.
Γενικα δεν συμπαθω πολλα ειδη παπουτσιωνε, ειναι προφανες.

Φαν της αρχαίας Ρώμης με σανδάλια και τα λοιπά; :stuck_out_tongue:

Μπαλαρίνες δεν θα ξαναβάλω ποτέ στη ζωή μου, εκτος αν παραστεί μεγάλη αναγκη. Καλύτερα να περπατησω ξυπόλητη, την ίδια αίσθηση έχει.

Ε το καλοκαιρι πεδιλα, φλατ ή με τακουνι.
Χειμωνα μποτες και μποτακια ftw.

Θα μπορουσα να συμφωνήσω αλλα τα σταράκια βολεύουν γαμώτο. Κατά τα άλλα αρβύλες και μπότες μια ζωή.

Βασικά τα παπούτσια είναι σοβαρή υπόθεση και σχεδόν ποτέ δεν βρίσκω τα ιδεατά Παπούτσια όπως τα έχω μέσα στο κεφάλι μου. Αλλά το φετίχ, φετίχ !

All-star εδώ και κάτι χρόνια έχω ορκιστεί να μην ξαναγοράσω γιατί σιχάθηκα να τα βλέπω, μόνο κάτι ζωγραφισμένα με εξώφυλλα και γενικά custom-made είναι χαριτωμένα. Για κάποιο λόγο τα πιο παλιά μου (κόκκινα) είναι τα μόνα που έχουν κρατήσει ως τώρα και τα φοράω ακόμα στη χάση και στη φέξη. Α, και τα ολόμαυρα κάτι λένε, αλλά επίσης βαριέσαι να τα βλέπεις.

Ugg φρικαλέες, όταν είναι καινούριες στέκονται σχεδόν σαν αληθινά παπούτσια, μετά από λίγη χρήση όμως πέφτουν κατευθείαν στην κατηγορία παντόφλας. Επιπλέον πολύ χοντροκομμένες, σε χοντρά πόδια δηλαδή για γέλια.

Μπαλαρίνες υπό αυστηρές προϋποθέσεις… Μερικές τις βλέπω και είναι supercute, αλλά οι περισσότερες έχουν κάτι αηδίες μπιχλιμπίδια επάνω και βγάζουν κακό όνομα στο είδος. Όχι να το παινευτώ, αλλά αυτές που έχω εγώ πχ είναι πολύ όμορφες, φτου να μην τις ματιάξω. Και δε με χτυπάνε κιόλας, παράπονο που ακούω συχνά γι’ αυτά τα πατούμενα.

Γόβες ορισμένες είναι αριστουργήματα και μου φέρνουν δάκρυα στα μάτια, αλλά η πικρή αλήθεια είναι ότι κι όταν βρίσκονται στα πόδια σου δακρύζεις. Δεν είναι για πολλά-πολλά. Άντε για καμιά φωτογράφηση. Μιλάω φυσικά για τις killer που είναι το γνήσιο πράμα -οι άλλες οι από 8cm και κάτω είναι δυστυχώς meh σχεδόν πάντα. Τελοσπάντων, μέχρι στιγμής τις θαυμάζω από μακριά, είμαι ευχαριστημένη και δεν κόπτομαι κιόλας να πάρω η ίδια. Και να κοιτάω τους άλλους από ένα ύψος περί το 1,87. {Βασανιστείτε, κοντά πλάζματα, βασανιστείτε:p}
Επίσης πραγματικά φοβάμαι ότι θα σπάσω κάνα ποδάρι ή θα περπατάω σαν χαζή.

Και αφού ανέλυσα τη θέση μου πάνω σε κάθε είδος, έχω να δηλώσω ότι για μένα, εκτός από σνίκερς-φάση[COLOR=“Red”]*[/COLOR] που είναι ό,τι βολικότερο, τώρα για χειμώνα έχω 1 ζευγάρι μπότες (μαύρες), 1 ζευγάρι μποτάκια στυλ Τίμπερλαντ (κόκκινα) και πλέον στην οικογένεια μπήκαν έτερα μποτάκια με κορδόνια (μαύρα) τα οποία οραματιζόμουν πολύ καιρό και τώρα τιμάω δεόντως. Ίσως βγάλω φωτογραφίες όταν δε βαριέμαι για μια σαφέστερη εικόνα των μωρών μου.

[COLOR=“Red”]*[/COLOR] Πιο αγαπημένο παπούτσι που είχα ποτέ:

[SPOILER][/SPOILER]
Δευτέρα γυμνασίου φίλε.
Ώσπου τα έλιωσα και ξαναπήρα παρόμοια, σε γκρι με μαύρο αυτή τη φορά.<333

Σεντόνια και στο “τα παπουτσα μας” ?!

[I]http://www.youtube.com/watch?v=Tr1JPeAW3M8#t=7s[/I]

Σκίστηκαν. Και θέλω λεφτά για τα επόμενα. Accepting donations.