Αφισες και διακοσμηση του χωρου σας

το T-shirt πως του λες πιο μέγεθος θέλεις? ενω έχει τα 3 μεγέθη δεν βλέπω πως μπορείς να τα τσεκάρεις…(εκτός αν μπορείς μετά το τέλος της σύνδεσης των στοιχείων)
*επίσης με visa electon δεν παίζει , ε? δεν την έχω περάσει ακόμη σε pay pal

Ελα ντουντ, το φτιαξα, τσιμπα οποιo κανεις κεφι και θενξ :wink:

*φίλε εξαιρετική δουλειά.!

η σύνδεση με την Pay pal Μου λέει πως για να κάνω αγορά θέλει να κάνω μια συναλλαγή μαζί της στο 1,5 ευρό(που επιστρέφεται φυσικά) για να έρθει o κωδικός της συναλλαγής στον λογαριασμό όπου θα φανεί ότι η κάρτα είναι δικιά μου…αλλά για να έχω εγώ τον κωδικό αυτό πρέπει να περιμένω 30 μέρες(:!:slight_smile: να μου έρθει ο λογαριασμός.#-o

θα προσπαθήσω να βρω κάρτα από τον κολλητό μου ή απο την κοπέλα μου…

(τραγική)ερώτηση …αν γίνει αγορά και των δυο αντικειμένων , τα έξοδα αποστολής είναι το σύνολο των δυο τιμών αποστολής, ή απλά το μεγαλύτερο ποσό? :-s

Για τον κωδικό δεν χρειάζεται να περιμένεις 30 μέρες να έρθει ο λογαριασμός αλλά μπορείς να μπείς στο εκάστοτε ονλαην banking της κάρτας σου που ελέγχεις την κίνησή της κλπ και να τον βρεις από κει. Σε 2-3 μέρες θα σαι κομπλέ νομίζω. Την άλλη ερώτηση δε την καταλαβαίνω =Ρ

Θα πληρώσεις όσο έχουν τα μπλουζάκια (15+15 πχ + τα ταχυδρομικά 5 πχ)

εγώ που εχω αττικα δεν έχω online δυνατοτητα να το κάνω αυτό…:wink:/:frowning:
και
τα δυο αντικείμενα έχουν διαφορετικές χρεώσεις για τα έξοδα αποστολής… 2,50 & 3,50

Crimson παρε τηλ στο τηλεφωνικο κεντρο της καρτας σου.
Αποκλειεται να μην εχουν.Το πολυ 3 μερες μετα την ενεργοποιηση
του λογαριασμου του paypal ο κωδικος θα ειναι ετοιμος.
Αν γινεται να στα στειλει και τα δυο μαζι (μπορει να παιζει προβλημα με
την αφισα) σιγουρα ειναι λιγοτερο απο 6 ευρω.

οκ…thanx…αν και μάλλον θα πω στον κολλητό μου να κάνει με την κάρτα του την παραγγελία…
όταν λες πρόβλημα εννοείς λόγο όγκου ε?

*μην και δεν κάνω ενα θέμα μεσανατολικό, θα σκάσω

Αν και κλεινω σε 2 μηνες ενα χρονο σε αυτο το σπιτι οι τοιχοι ειναι ακομα αδειοι. Εχω ενα μικρο καδρακι που εχει τρεις πιξ ενος δασους κι ετσι (ΙΚΕΑ φαση) και θελω να αρχισω να βαζω αφισες.
Εδω να ρωτησω ενα πραματακι.
Στο πατρικο λοιπον που το ειχα ταραξει στις αφισες εβαζα μπλουτακ. Το καλοκαιρι ΕΛΙΩΝΕ και ο τοιχος γινοταν σκατα οταν αποφασιζα να βγαλω καποια αφισα και η αφισα γενικα γινοταν μπουρδελο, πολλες φορες σκιζοταν.
Με ποιον τροπο βαζετε αφισες; Γιατι μαλλον θα αρχισω να βαζω με εκεινα τα ματζαφλαρια που βαζεις στο πανω και κατω μερος τους και τελος. Δεν θελω να γινει σκατα ο τοιχος γιατι μετα για να γινει νορμαλ θα θελει βαψιμο και θα πρεπει να το κανω μονη μου και δε :!:
Πειτε.

Εγώ χρησιμοποιώ ένα άσπρο πράγμα που λέγεται uhu patafix. Ανθεκτικό είναι και δε λερώνει, απλά θέλει προσοχή όταν θα ξεκολλάς αυτά που έχεις βάλει μη σκιστούν γιατί είναι επίμονο. Με λίγη υπομονή όμως φεύγει και το παραμικρό κομματάκι κι ούτε γάτα ούτε ζημιά. Το πιο “άσχημο” που μου ‘χε γίνει ήταν στο παλιό σπίτι να μείνουν κάτι αχνά σημάδια σαν λαδιές ξέρω γω, αλλά εξαρτάται κι απ’ τον τοίχο -και μην τρελαθούμε κιόλας, άμα το 'χεις νοικιασμένο δεν σε νοιάζει.
Επίσης στηρίζω σελοτέιπ γιατί είναι της ευκολίας.

Ας πει τώρα κάποιος κάνα μαγαζί με αφίσες της προκοπής, γιατί τα Αφισόραμα ήταν απαράδεκτα και τα τρία που έχω πάει. Δεν θέλω να φτιάξω αφίσα, να βρω θέλω -ταινιών, συγκροτημάτων, αλλά ψαγμένες ρε παιδί μου όχι απλά ένα scarface και μια κερτ κομπέιν που τις βρίσκεις και σε μίνι μάρκετ που λέει ο λόγος.

Οχι σελοτεηπ ρε.
Κρεμανε οι αφισες μετα απο λιγο καιρο και αφηνει και κατι κιτρινα σημαδια
ΝΑ στον τοιχο.

Όχι αν πάρεις απ’ το καλό.8)

Και γω αυτά τα patafix έχω…και με αυτά “κρεμάνε” μετά από καιρό
Προς το παρόν έχω 2 αφίσες…θέλω να βάλω κι άλλες+κανένα κολάζ που θα φτιάξω(λέμε τώρα)+ένα παζλ που έχω αρχίσει αλλά το παράτησα

Αφίσες διάφορες έχει σε μαγαζιά με πίνακες κι έτσι…διάφορα θέματα(και μουσικής) με 9?

Α τωρα το ειδα αυτο.
Παταφιξ εβαζα κι εγω μια περιοδο, κι αυτα λιωνανε και σκατωνανε τον τοιχο. Αφηναν σταμπες :frowning:
Επισης με νοιαζει γιατι ΔΕΝ το εχω νοικιασμενο το σπιτι.:stuck_out_tongue:
Σημερα περασα απο παμπλικ για καθιερωμενη καπιταλοβολτα και πετυχα κατι αφισονια ωραια. Και τσιμπησα Αηνσταην να βγαζει γλωσσα κι ετσι, υπεροχο. Διπλα στις αφισες ειχε αυτα τα τετοια

ηταν λιγο βασανο να τα βαλω γιατι ενω το εβαζα απο τη μια πλευρα εβγαινε απο την αλλη, αλλα με λιγη υπομονη ολα γινονται. Επομενως θα μπει στον τοιχο συντομα8)
Τωρα μαγαζι με ψαγμενες αφισες δεν εχω ιδεα. Δες [COLOR=“Pink”]εδω[/COLOR], [COLOR=“DeepSkyBlue”]εδω[/COLOR] και γενικα [COLOR=“SeaGreen”]εδω[/COLOR].

Ε τι να πω πια, πολύ δύσκολοι είστε ρε παιδιά!:-k Εμένα ουδέποτε μου δημιούργησαν πρόβλημα, αλλά αν μείνει και 150 χρόνια ε σίγουρα κάποια στιγμή θα φθαρεί! Εδώ πάντως μπορεί να μην έχεις το πρόβλημα ότι λιώνουν, εκτός αν βαρέσει κάναν αθηναϊκό καύσωνα.
Ευχαριστώ για τις προτάσεις Ρανιώ, ενδιαφέρουσες!!