Είσαι κακός μα σαγαπάω

joeffrey πολυ φρεσκο entry και πολυ δυνατο, στο πετσι του ρολου ο πιτσιρικας.
χαιρομαι που αναφερθηκε ο lee van cleef :smiley: .

νομιζω κανεις δεν ποσταρε τον magneto… μεγαλη λατρεια

αα και μην ξεχασω, φυσικα Μοριαρτι!!! (απο τη σειρα)

ναι ρε. Μοριαρτι παρανοια.

Με τον Magneto ειμαστε στα xmen χωρις 2η κουβεντα…

Παιδια ειναι ενας κακος που ειναι μαγνητης.ΜΑΓΝΗΤΗΣ.
και εγω τον αγαπω αυτον τον ηθοποιο αλλα ας κρατησουμε ενα επιπεδο στους κακους μας

Γεια πλακα τον δινει τον Loganako σου :stuck_out_tongue:

Σοβαρα τωρα,μιλαμε ισως για τον καλυτερο villain απο αποψη backstory,φιλοσοφιας,κινητρου και αλληλεπιδρασης με τους ηρωες στο marvel universe.
Στις ταινιες δεν ειναι τοσο πολυεπιπεδος,αν και στο first class κατι παει να γινει.

Μικρότερο του τρία.

[SPOILER][SPOILER]

[/SPOILER]

και μετα ο λογκανακος του σπασε τη μουρη σε χιλια κομματια, απλα δε θυμαμαι με ποιο τροπο :lol: Γενικα να ξερεις δε μ αρεσουν οι X-men, προτιμω πιο πολυ σολο ιστοριες Λογκαν.

Σχετικα με το τι ειναι στο μαρβελ γιουνιβερς ο Μαγκνητο επετρεψε μου να διαφωνησω, οκ το μπακστορυ του(μιλαμε και για σοβαρους σεναριγραφους αλλωστε,οχι σα τους κατσαπλιαδες του χολυγουντ), η φιλοσοφια και εδω ενα οκ γτ γενικα η αντιπαραθεση Professor Xavier - Μαγνητακι ψυγειου μου θυμιζει πολυ Λουθερ Κινγκ vs Mαλκομ Χ (σε αποψεις) αλλα γενικα για μενα ειναι απο τους ελαχιστα ενδιαφεροντες κακους. Το οτι εχει γενικα πολυ αναμειξη στα πραγματα του συμπαντος ε νταξει, νομιζα οτι ολοι μπορουμε να το καταλαβουμε λογω της εμπορικης απηχησης των X-Men (δυστυχως).

Οπως αναλογα και στο μαρβελ γιουνιβερς ο Κυκλωπας ειναι απο τους πιο δυνατους και σημαντικους ηρωες, ενω αν το δεις αντικειμενικα ειναι απλα κακος. Βασικα ΑΙΣΧΡΟΣ χαρακτηρας, πιο ενδιαφερουσα ειναι η μπογια που ξεφλουδιζει απ τον τοιχο μου, απλα επειδη διαβαζουν και παιδακια και λογω της απηχησης των Χ-Μεν, πρεπει να εχουμε τον καλο, τον εναρετο, που σωζεται στο παρατσακ και πεταει λεηζερακι απ τα ματια κτλ κτλ κτλ.

Αν θες να μιλησουμε για ΚΑΚΟ, με απιστευτη ευφυια,story arcs και ανατροπες να σε ριχνουν απ τα συννεφα, χειρισμο χαρακτηρων, αλληλεπιδραση και εν γενει,για ΚΑΚΟ με κατι @@ που ξεχειλιζουν απο τις σελιδες, τσιμπα τον

Ντακεν. Ο κοσμος θα ηταν ενα πολυ πιο ομορφο μερος αν πρωοθουσαν αυτον, γαμω το political corectness[/SPOILER]
τιτανιο σπαμ ποστ, Keeper αν θες να απαντησεις προτεινω θρεντ 9ης τεχνης

ΚΑΚΟΣ (ΙΝΔΑΛΜΑ) ΠΟΥ ΑΓΑΠΙΕΤΑΙ ΓΕΝΙΚΩΣ…:smiley:

ΕURΟΒΟΥ ΒΑΛΤΟΥΣ ΟΛΟΥΣ ΣΤΗΝ ΘΕΣΗ ΤΟΥΣ ΜΕ ΚΑΝΑ ΕΠΟΜΕΝΟ ΘΡΕΝΤ.
ΓΙΑΤΡΟΣ ΑΠΟ ΑΝΘΡΩΠΙΝΗ 40ΠΟΔΑΡΟΥΣΑ, ΧΕΙΡΟΤΕΡΟΣ Κ ΑΠTΟN ΔΙΑΟΛΟ.

Ο joker του Nolan χτυπάει ταβάνι νομίζω…μέχρι και τη δόξα του batman έκλεψε στην ίδια του την ταινία
http://www.youtube.com/watch?v=5K3E5tLoado

Α…και ο

3AΔΑ KAKΩΝ,
ΓΙΑ ΦΙΛIΑ K ΑΓΚΑΛΙΕΣ:

OI LEXEIS XANOUN TO NOHMA TOYS

Ο βιαστης της μονικα
ανταγωνιζετε σε μπασταρδοσυνη και σιχασια τον τυπο απο το σαλο και παιζει να ειναι ακομα ποιο σαπιος και τρισαθλιος

τη φατσα ρε πουστη μου…

rick masters
αυτος ειναι υπερτυπος,παραχαρακτης,καλλιτεχνης,εραστης,ηδονιστης,ζεν μαστερ.

ΠΙΟ ΚΑΚΟΣ,
ΠΕΦΤΕΙΣ ΣΕ ΚΩΜΑ.

IΔΟΥ Κ ΤΟ ΚΩΜΑ:

kakos me PhD