Το θρεντ της ντροπής

:oops::oops:

των dope σου αρεσει πιο πολυ ε?

οντως πολυ ωραιο κομματακι…
δεν ξερω γιατι,αλλα κατι τετοια “ακυρα” κλιπακια(αρρωστημενα ισως και για καποιους),μου κεντριζουν το ενδιαφερον…

Αχα…μπλιχ λιχ λιχ λιχ πλιχ λιχ λιχ λιχ…αχα…αχα…ντα ντα ντα…μπλιχ λιχ λιχ λιχ πλιχ λιχ λιχ λιχ…

Γι’αυτο σου αρεσουν οι Godsmack!

τι ωραίο…:cry:

τι “μπλιχ μπλιχ” ρε βλαμενε #-o

παρε να μαθαινεις βλακακο

ΜΠΛΙΧ ΜΠΛΙΧ !!

ντα-ντα-ντα θα σε κάνω νταντα που έλεγε και ο Αλκαίος…
Τώρα όσο αφορά το ελληνικό άσμα πριν, γρήγορα να βγεί απο αυτό το θρεντ και να πάει σε εκείνο με τα παντοτινά διαμάντια.αχ καψούρα αχ τι κάνεις

Mετα τη Γκαγκα, καλα σας χωνει και η Κέσα

εχω λιωσει με 2-3 κομματια της INNA και κανα 2 ακομα τετοιου υφους…βλ. in and out of love…τι μου συμβαινει?:frowning:

ειναι η ιωση του κλαμπ
θα τα ακους κανα δυο μερες και θα τα σιχαθεις

τον τελευταιο καιρο εχω προσεξει οτι μου αρεσει επικυνδυνα η γκαγκα και κυριως τα paparazzi και poker face.μαλλον εχω την ιδια περιπου ιωση με τον αποπανω:p

Άστα το ίδιο παθαίνω και εγώ με το γκαγκά.

Συμφωνούμε όλοι λοιπόν ότι η ΓΚΑΓΚΑ χώνει μέταλ δισκογραφίες άνετα?

εν μερει.για το ειδος που τραγουδαει,τα σπαει.

μαγκες μη φοβαστε τη ‘γυναικεια’ πλευρα σας

κανεις δεν θα σας πει gay ουτε ‘αδερφες’ 8)

ον τοπικ

επειδη ολοι ψαρωνουν με την ποζερω την gaga κ κανουν λες κ γραφει την τελεια ποπ μουσικη(αρχιδια γραφει)

πρεπει να μιλησω

η παρακατω μπαντα,περα του οτι στελνει το καθε τσουτσεκι τυπου gaga να παρει σερβιετες

παιζει να ειναι η καλυτερη ποπ των 80s (για μενα ειναι)

υποψιν

1.τα κομματια τα εγραφε ο τυπος μονος του(+παραγωγη/ενορχηστρωση)
2. τα εγραψε μεταξυ 19-23 ετων (=ποπ μεγαλοφυια)

[B]

κυριες και κυριοι υποδεχθειτε τους [SIZE=“5”]wham !!![/SIZE][/B]

ενδεικτικα 3 κομματαρες τους για να εισελθουν κ αλλοι στην παρεα μας :stuck_out_tongue:

[B]edge of heaven (ΚΟΜΜΑΤΑΡΑ)

everything she wants (ΕΠΟΣ)

i’m your man ( ΠΑΝΙΚΟΣ)

γα\m/αει ο george λεμε !!!

και αν και full gay το παλικαρι (μπαμ κανει) στη συναυλια το 2007 στο ΟΑΚΑ ολες οι γυναικες εκει ειχαν λυσσαξει να του φωναζουν λες κ ηταν ο brad pitt

ο τυπος ειναι ροκ λεμε !!!

bootlegs έχεις?

καλα δεν εχει σχεση με γυναικια πλευρα.απλα υπαρχει και ο παρτυ ανιμαλ εαυτος μας:p

oι wham! ποτε δεν με τρελαιναν βεβαια,αλλα ο michael εχει φωναρα και φυσικα τον προσκυναμε για αυτο.

λάθος θρεντ