Το θρεντ της ντροπής

Ε βεβαια! Γενικα τα ρεμιξ των ντισκο κομματιων ειναι σχεδον τοσο αθλια, οσο και αυτα παλιων (και νεων) ροκ επιτυχιων (ακουσα ενα ρεμιξ του killing in the name και φρικαρα). Το ρεμιξ του Πιο Καλος Τραγουδιστης ειναι ακομα μια τεραστια μαλακια…

Τα ρεμίξ των Mary Jane-Smooth Criminal τα σπάνε :smiley: :smiley: :smiley: :smiley:

(καλά, αν πω του another brick… θα με αρχίσει στις φάπες)

Μιας και λέμε για ρεμιξ…

Πάρτε Muse - Knights of Cydonia από Σαλονικείς.
Μη φάω ξύλο ε, ακούστε το.

Στεφανος Κορκολης-Το σημαδι του Σκορπιου

Πω!!! Που το θυμηθηκες αυτο? Σκορπιο ειχα τραγουδισει στην κατασκηνωση (μεγαλη επιτυχια!!!).
Ενας εγω και ενας ο Κορκολης :smiley:

Πες μου τι εισαι?

Οι πρωτοι δισκοι του Χρηστου Δαντη :smiley: 8)

Ρακιτζης-Δικος σου για πάντα…κορυφαίο…και διαθέτει και σολάρα…

Madonna - Erotica(album)
Και είναι υπερκιτς το ξέρω…αλλά Μαντώ - Η αγάπη σου είναι ρούχο δανεικό, Κωνσταντίνα - Γλυφάδα - Μαρακές, Μπουλάς - Μπανάκι Μανάκι κλπ κλπ,αυτά έπαιζαν στο αυτ/το όσο μεγάλωνα χαχαχαχαχα:)

Το theme των Pokémon :stuck_out_tongue:

Και που ν’ ακούσεις του Death Note…:slight_smile:

Γενικά όλο το jap. pop παιίζει σε anime kicks ass…

Απο madonna, to frozen,παντα μαρεζε σαν τραγουδι.Και ειναι και το μονο…

HELL YEAH!!!Και τα 2 εισαγωγικά τα σπάνε.Βάλτε μέσα και Neon Genesis Evangellion,Elfen Lied,Kare Kano και τόσα άλλα.

Τι έγινε, μάθαμε και το soundtrack του neon genesis evangelion? :smiley:

(πάω για ανάλογο ποστ!)

Αποψε θα δωσω τροφη στα κορακια του φορουμ

-Τρελαινομαι για το κομματι Right here in my arms :smiley: :smiley:
-Γυναικα με εχει πιασει κοροιδο και μου εχει φαει παααααααααρα πολλα λεφτα
-Ο παππους μου πεθαινει στο νοσοκομειο και θελω να παω να του βγαλω την τεχνιτη υποστηριξη
-Ειμαι μεγαλος τσογλανος με τις γυναικες αλλα πολυ καλος με τους φιλους και φιλες
-Εχω ξοδεψει σε μιση ωρα 30 ευρω σε ενα φουρνο αγοραζοντας πιτσες για να μη βρουνε οι υπολοιποι που θα ερχονταν μετα
-Εχω βρισει τα θεια μπροστα στον τραγοπαππα που μας εκανε θρησκευτικα στο λυκειο
-Εχω κρυφτει σε ντουλαπα με καμερα για να παρω ματι συμμαθητες μου που εκαναν φαση :smiley:

Αυτα για αρχη

ΘΕΟΣ. ΤΕΛΛΛΟΣ…

Βασικά το τραγουδάκι στην αρχή (ή μάλλον όλο το ost) του elfen lied είναι Θ-Ε-Ι-Κ-Ο!!!

• οτι τρελενεται για τα μπαλονια…:lol: :lol: :stuck_out_tongue:

Που τα πουλάς αυτά?