Η Απάντηση στα προβλήματά μας

Το 42 επιδεχεται ποικιλες ερμηνειες.Αν για σενα oi μπουφλες ειναι μια απ αυτες τοτε…42 μπουφλες is the final solution!:smiley:

Θα το λάβω πολύ σοβαρά υπ’όψιν…!!:twisted:

δεν πας μαζι του διακοπες! απλα!

Βασικά, εγώ προτείνω να τον μεθύσει…
Όχι μόνο θα γίνει ξε-ξενέρωτος, αλλά και πολύ πολύ διασκεδαστικός!!

Αυτό είναι το πρόβλημα ότι δεν είναι στην παρέα μου.Θα αναγκαστούμε να τον φορτωθούμε για άλλους λόγους και κυρίως γιατί τυχαία έκλεισε δωμάτιο δίπλα από εμάς!:frowning:

Επίσης δεν πίνει καθόλου οπότε δεν γίνεται να τον μεθύσουμε

Την πιθανοτητα απλα να το αφηνετε στο ξενοδοχειο την εχετε σκεφτει;

Θα παρεξηγηθεί και θ’αρχίσει να γκρινιάζει

Την πιθανοτητα να το πνιξετε στην λεκανη της τουαλετας;

χεχε
έλα ρε, απλά ενθάρρυνέ (πως γράφεται?) τον. Τόσο εσωστρεφής είναι?!Αν είναι έτσι τότε γιατί έρχετε διακοπές?
Αχ βλέπω κάποιους να παραπονιούνται για το ποιοι θα είναι μαζί τους, και μετά βλέπω κι εμένα που μάλλον δε θα παω λόγο εργασιών, μαθημάτων, εξεταστικής κλπ
Τώρα γκρινιάζω κι εγώ αλλά τεσπα.

Αν βέβαια είναι τόσο χάλια ο τύπος η λεκάνη είναι καλή ιδέα, αλλά μετά δε θα μπορεί να χρησιμοποιηθεί…:lol: :stuck_out_tongue:

ή θα έρχετε μαζί σας όπου πάτε και θα κάνει ό,τι κάνετε με το ζόρι (και χωρίς πολλά πολλά), ή θα κάτσει στο ξενοδοχείο μόνος του για να είναι όλοι ευχαριστημένοι. Στο κάτω κάτω της παρέας δεν είναι. Δεν φτάνει που τον κουβαλάτε, και τα χατίρια θα του κάνετε?

Καζανακι:!:

Λυπάμαι που θα το πω αλλά η Celin has a point, αν είναι τόσο ξενέρωτος.

Καζανακι και μετά υδραυλικό.

ποπο κακία… :-s

σε ποια απ τις 2 προτάσεις αναφέρεσαι?
μάλλον στη πρώτη ε…?

Μιλάμε για πολύ ειδική περίπτωση ανθρώπου.Αυτό με την τουαλέτα το σκεφτήκαμε.Βασικά σκεφτήκαμε και να τον πνίξουμε στη θάλασσα αλλά δεν θα έρχεται για μπάνιο γιατί ντρέπεται οπότε αναβλήθηκε.