ποτο +κλαμπ+μετα βρωμικο!!
δεν θυμάμαι τώρα πως λέγεται ο δρόμος, έχω να πάω χρόνια…ένας κεντρικος δρόμος του Παγκρατίου είναι
Υμηττού και Ευτυχίδου γωνία… (Και καλά μασαμπουκώματα…:lol: )
Μπακλαβαδάκι, απ? αυτά με το κυλινδροειδές σχήμα + κόκκινο σφηνάκι
Κατά προτίμησην ταυτόχρονα, δηλαδή έχοντας τοποθετήσει το γλύκισμα εντός του σφηνοποτηρακίου, για χρονικό διάστημα ενός λεπτού της ώρας και, εφόσον αυτό δεν έχει διαλυθεί, κατανάλωση ομοία με την κανονικήν του μόνου σφηνακίου, με μικράν επιβάρυνσην: το μάσημα.
Προσεχώς θα δοκιμαστεί και Χριστουγεννιάτικη έκδοση με μελομακάρονο.:-k
Oποιοδηποτε κοκκινο σφηνακι ή υπαρχει καποιο συγκεκριμενο?
Νόμιζα πως στον είχαν πει τον κατάλληλο συνδυασμό για το βήχα :lol:
Πρωινό Κυριακής μόνη στο σπίτι μια κανάτα καφές φίλτρου Bob Dylan & Joan Baez στο στερεοφωνικό αραγμένη στον καναπέ με την βιογραφία του CHE στο χέρι…
Το φαί σιγοψήνεται στον φούρνο οι άντρες λείπουν ζήτωωωωωωωωωωωωω η ζωή είναι ωραία!!!
Υ.Γ Ήθελα και ένα δίσκο με κρουασάν μέλια βούτηρα κλπ κλπ κλπ αλλά μου έχει απαγορευτεί και τα αναφέρω
Έχεις δίκιο, να το διευκρινίσω:
- πάει και μου φέρνει την κρέπα
- ανάβει τα κεράκια και βάζει το cd
- μαγειρεύει
- βρίσκει το κασκόλ και τα γάντια μου
- νοικιάζει το DVD
There!
@shortsman: μωράκι μου, μάκια.
Τη σφουγγαριστρα καποιος…δεν ειστε τρου μετσαλ ρε,τι μωρακια και φλωριες τσαμπουνατε??
:oops:
Είμαστε τυρένιοι μέτσαλερς. Για να μάθετε τι σημαίνει αυτός ο όρος πρέπει να ρωτήστε το ιφριτ, δε μου έχει εξηγήσει και πολύ καλά.
thatswhy+ban = ηρεμία
thatswhy+ban = ηρεμία=64532
χαχαχαχαχαχαχα
δατσ γαη+μπαν=αδικια
Αχ, αχ…
Συγκινουμαι με κατι τετοιααα…
Υπνος+τυροπιτουλα για πρωινο…:roll:
Καφες Φιλτρου +τσιγαρο
Fast Food + STAR (μεσιμερια & βραδια)
Live , solo μπασσο + τσιγαρο + απο κατω να ειναι ολο πεινασμενα γκομενακια που ουρλιαζουν :lol:
Σταρ τσανελ?
Ζεστό μπάνιο + χουχούλωμα στις κουβέρτες = όνειρο:D
Αβενεβε ! (Ναι)
Ετσι μεσα στην ποιοτητα