Όμορφοι συνδυασμοί

Βόλτα σε ποτάμι δίπλα σε ποτάμι

Λαμόγιο!!! :lol3:

δλδ θες διπλα στο ποταμι στο οποιο κανεις βολτα να υπαρχει και ενα 2ο??

Ωπ, καλή σημείωση! Ήθελα να γράψω κάτι άλλο, μετά το έσβησα και το αποτέλεσμα είναι αυτό!
Τεσπα, δεν το διορθώνω! Έχει πλάκα!

Μη με μαλώνει το Νεφέλη :frowning:
Γενικότερα το έλεγα :stuck_out_tongue:
Σαγιοναρίτσα παλεύεται μόνο σε παραλία και τέτοια… στην πόλη, μπααα

Βλεπεις? Οποιος πει κακο λογο για μενα πεφτουν πανω του οι θαυμαστριες μου!!!

μανάρι μου εσύ :lol: :lol:

Αρχιζεις και γινεσαι σαν τον Ανω Πατησιωτη…

Δε σε μαλώνω βρε χαζό!!αλίμονο!!:smiley:
Βασίλη δεν είμαι θαυμάστριά σου!πήγες να με ρίξεις στις ράγες του τρένου…:frowning: :frowning:

Δεν σε εριξα ομως…

great white+μπύρα+forumιακό λιώσιμο+αρκουδίσιον

@ Aloe

Με τα All Star σου, στην παραλιακή μπαίνει πάρα πολύ άνετα… Εδώ μπαίνουν με σαγιονάρες μερικοί, λες να την πουν σε γυναίκα για τα All Star?:wink:

sunn o))) + ρετσινα, αραλικι σε σαπιοσπιτο με σαπιοκαμμενους.

Μα ακριβώς επειδή είμαστε γυναίκες πρέπει να ντυθούμε κάπως [-X
Απ’τη μία έχουν γίνει ψιλο-τρέντυ τα All star, αλλά θα με κράζει η παρέα μου! :lol: #-o

όλες οι κοπέλες του rocking (αυτές που έχω γνωρίσω τουλάχιστον), αν φορέσετε την πιο άθλια μπλούζα του Nihilist μαζί με τζην και All Star παππούτσια και πάτε στην παραλίακη, δε θα έχετε απολύτως κανένα πρόβλημα να μπείτε…:wink:

(Βέβαια καλού κακού, δέστε την άκρη του t-shirt για να το κάνετε λίγο πιο προκλητικό…:roll: )

Τις κοπελες γενικα ποτε δεν τις αφηνουν οξω, γιατι ομορφαινουν το μαγαζι και καλα, εκτος κι αν μιλαμε για την Μαρια την ασχημη πια… :stuck_out_tongue: Οποτε συμφωνουμε…

Εντιτ. Εκτος αν η μπλουζα του Νιχιλιστ ειναι απλυτη. :lol:

Βασικα οι κοπελες μπαινουν ΠΑΝΤΟΥ…

:lol: Οκ, δίκιο έχεις μάλλον… ίσως πάω την Πέμπτη, έτσι θα ντυθώ! Θα σας πω αντιδράσεις! :stuck_out_tongue:

Όνυως οι γυναίκες δεν έχουν πρόβλημα σ’αυτα. Περνάνε μέχρι και φωτογραφικες μηχανές απο τους Securitαδες (ALOEEEEEE!!)

Μια φορά έφαγα πόρτα μαζί με τον freedomofrock!

+Σεξ χωρις να σε παρουν χαμπαρι… :lol: #-o :wink: