Μικρά Νέα

Πότε χώρισαν, και πότε έφυγε η Σανταχζίνια από ΑΜ;;

Για όλα τα υπόλοιπα, θα πω κρίμα όντως για όσα μοιράστηκε μαζί μας τόσα χρόνια πριν, και νομίζαμε ότι είναι οτιδήποτε άλλο πέρα από μία γραφικότητα με πόδια.

3 Likes

Κι εγώ δεν είχα ιδέα.

1 Like

2 Likes

image

:wave: :wave:

Ας ελπίσουμε να τους πετύχουμε πουθενά.

1 Like

Αποχωρησε ο Jef Loomis απο την μπαντα των Arch Enemy επειτα απο 9-10 χρονια,απο τις ανακοινωσεις δεν προκυπτει οτι υπηρξε καποια αρνητικη κατασταση που εφερε την αποχωρηση,αλλα οτι ηταν αποφαση μαλλον του κιθαριστα που ισως θελει να τραβηξει αλλο δρομο,σολο πχ.

Αυτό :point_down:

Screenshot 2023-12-31 143053

τι μια είναι overated την άλλη όχι. πετυχημένοι είναι, αλλά επειδη πουλάνε γκομενάκιο-ντέθ-λαίτ, στις μάζες. ο αμμοτ καλός είναι, απλά η μπάντα είναι λίγο για τα μπάζα, σαν κονσεπτ. απο εκει και πέρα ο λούμις, καλός, άγιος, τα σόλο του, αξιοπρεπή, έχασε το τραίνο τον μεγκαντεθ τότε, ίσως ανέβει τώρα, αν όχι τον βλέπω να ψωμολυσάει λιγο, αν και πολλοί θα έκαναν κολοτούμπες να τον πάρουν ? λέτε να πάει αλκατράζ που έλεγε ?

Αφού δεν έχει θρεντ για τους WHΟ το βάζω εδώ.

https://www.msn.com/en-us/health/other/i-don-t-think-they-ll-ever-find-a-cure-for-cancer-i-don-t-think-they-want-to-find-a-cure-roger-daltrey-questions-big-pharma-as-he-nears-the-end-of-his-time-at-the-teenage-cancer-trust/ar-AA1mY1Pd?ocid=socialshare&pc=ACTS&cvid=33bb5afae5644d44b91d5be8637bacf8&ei=20&fbclid=IwAR0ejZ8by8OdQl3PSJgELiGqZjfNuA29wNEU_ILmnhPdhV0Kz81fZQeCds0

1 Like

image

αν δεν τους ξερετε απ’ τα σολο τους, ισως του ξερετε ως Iamthemorning

Άντε γεια, vol.2.

Και από τας ευρώπας παρακαλώ.

1 Like

Αν το είχε κάνει ο Snik ξέρω 'γω στη σύντροφό του θα έφταιγε σίγουρα η τραπ.

1 Like

Εδω φταίνε τα ντραμς ή η κιθάρα?

6 Likes

ίσως φταίει και το τσικαμπούμ

2 Likes

Τσικαμπούμ το είχα ανεβάσει πριν κανα δίμηνο στο Τι ακούτε τώρα Vol. 666

Είχα δει παλιά Γιοκαρίνη στο Κύτταρο μαζί με Λάκη Παπαδόπουλο. Γενικά ήταν μια περίοδος που είχα κάνει το Κύτταρο δεύτερο σπίτι μου όπως είχε πει ένας τότε φίλος μου.

Είχα δει παλιά γιοκαρίνη στο ικα. Στην ουρά μπροστά μου τον είχα. Για τον οδοντογιατρό

7 Likes

αχ, ευλαμπία. τελικά λέει παρεξήγηση.

1 Like