Μικρά Νέα

οι πιο πολλοί μουσικοί, είναι ναρκισσιστες. αλλά μέχρις ενός σημείου είναι κατανοητό. Από εκεί και πέρα, αν ασχολείσαι με τη μουσική, σε “σώζει”. Οικογένεια είναι δύσκολο να κρατήσεις όταν 5-10 κοπέλες θα έρθουν να στην πέσουν κάθε βράδυ, ανεξαρτήτως πως μοιάζεις εξωτερικά, πόσο μεγάλος είσαι ηλικιακά κτλ κτλ.
ο τύπος προφανώς έχανε λάδια, σε πολύ μεγαλύτερο βαθμό, αν και το γεγονός οτι τα έκανε όλα αυτά εν γνώσει του … αφού τα παραδέχεται, δεν τον τιμάει. δλδ, ήξερε τι ήταν σωστό και τι όχι. δεν ήταν σχιζοφρενής.
η ζωη πάντως είναι απλή και όλη αυτή η ψευδοματσίλα (οχι η στιχουργική απαραίτητα) αλλά η εμφανισιακή κτλ, πολλές φορές απορρέει από ανασφάλεια - κι όχι απλά μιμητισμό.

3 Likes

Δεν ξέρω πόσα άτομα ενδιαφέρει εδώ, αλλά έφυγε μια μεγάλη μορφή από τη ζωή, οπότε ένα ταπεινό R.I.P. από πλευράς μου.

1 Like

Τροχαίο για τους Messa , δεν διευκρινίζεται που, αν κρίνω απο τις προηγούμενες αναρτήσεις τους μάλλον στην Nίκαια της Γαλλίας μέτα το τελευταίο show της περιοδείας!

Την γλύτωσαν αλλά θα χρείαστουν χειρουργείο καποία απο τα μέλη και θα τους κρατήσει πισω για μήνες. Οποίος μπορεί ας στηρίξει

Τι λες τώρα !! Καλά σοκαριστικό σε μια τόσο καλή χρόνια για τα παιδιά . Πωπώω!
Μου θυμίζει και το σκηνικό Baroness.
Οσοι μπορούμε να βοηθήσουμε.

Τυχεροι οσοι την ειδαμε λαιβ !!

2 Likes

Της ευχόμαστε ό,τι καλύτερο, μας έδωσε μερικές ανατριχιαστικές στιγμές που έχουν αφήσει στίγμα, κι αυτό που λέει ότι πρέπει να αφήσει το τραύμα να κλείσει είναι αναμενόμενο και σεβαστό. Αναμένουμε να δούμε αν και τι μας επιφυλάσσει στο μέλλον!

2 Likes

Έφυγε από την ζωή ο Dan McCafferty των Nazareth (rocking.gr)

2 Likes

Με κοψωχόλιασες με τη φώτο. Νόμισα πως ήταν ο Μαργαρίτης.

κρίμα. τεράστια φωνή.

2 Likes

Κρίμα. Τεράστιο legacy, και δισκάρα το περσινό.

2 Likes

Ιστορικό όνομα, το οποίο για κάποιον λόγο μου φαινόταν πιο εύηχο να το προφέρω “γκάουτσε”. :exclamation:

2 Likes

Σκέφτηκα κάπου 5 διαφορετικά αστεία με το γιατί μπορεί να σου συμβαίνει, αλλά κρατιέμαι :stuck_out_tongue:

Ρε, είναι περίεργη λέξη εμφανισιακά, που να πάει το μυαλό στο γκοζ ή πώς διάολο προφέρεται. Και οι ίδιοι γκάουτσε μπορεί να το έλεγαν. :stuck_out_tongue:

Νομίζω πως, περιέργως, προφέρεται γκέιζ. Αρκετά ενοχλητική λέξη, σίγουρα ακούγεται λάθος όπως και να το πεις.

Εδιτ: Γκοζ τελικά, είσαι σωστός.

αν είναι όπως η γάζα, γκό/ουζ.

Στην κορυφή στο Νο1 είναι οι Ghost,

• No24Rammstein,
  • No20 o Ozzy Osbourne,
  • No17Underoath,
  • Νο16 οι Slipknot,
  • Νο15 οι Korn,
  • No6 οι Megadeth

(ανέφερα κάποιες από τις 25 μπάντες που μου έκαναν εντύπωση, προσωπικά θα έβαζα νούμερο 1 τον Ozzy χωρίς να τα έχω ακούσει όλα προφανώς).

Εν τω μεταξύ παίζει μάχη στα σχόλια μεταξύ φαν και χέιτερς των Ghost. Εδώ δύο σχόλια κατά.

το θέμα δεν είναι αν είναι οι ghost ή όχι μέταλ. to θεμα είναι μαρκετίστικες λίστες που περιέχουν εναν εμπορικό και μη αχταρμά, απλά με αναφορά ονομάτων. Έβγαλαν οι τάδε, Α στα καλύτερα.
ε οχι, αν ενα αγαπημένο γκρούπ βγάλει κάτι μέτριο, δεν θα το βάλω στα καλύτερα μου. δλδ, whitesnake λατρεύω, αλλα εκείνο το τελευταίο, εκτός απο κάτι καλά σόλο, ήταν με το ζόρι 1987 κόπια, αλλά με τον κοβερα να μην μπορεί να τραγουδήσει και τον χοεκστρά να αντιγράφει οτι μπορεί απο τον sykes, αλλα να μην μπορεί να γράψει “τραγούδια”. ΔΕΝ έλεγε και πολλά. Αυτός ο πειθαναγκασμός, οτι έβγαλαν οι ΤΑΔΕ δίσκο, γαμάει, είναι τραγικός. είτε λέγεσαι metallica, είτε iron maiden είτε … όπως και να λέγεσαι. αυτά.

3 Likes

Δεν ξέρω ποιος είναι ο Burt Bacharach που πέθανε, αλλά στην αρχή νόμιζα ότι είναι ο Τόλης Βοσκόπουλος στην κεντρική. :astonished:

μεγάλος πιανίστας και συνθέτης.

Με όλο το σεβασμό σε συγγενείς/φίλους κλπ. που χάσανε τον άνθρωπό τους, αλλά βάλτε καμιά άλλη φωτό ρε παιδιά, νόμιζα ότι πέθανε ο Βαρουφάκης.