thnx φιλος!
ειμαι ενας fanboyς του κερατα
το εχω καταλαβει.
κι εγω το ιδιο αδερφε.
up the irons λεμε!!!
μη σπαμαρεις ομως!:lol:
up da fu*king Irons!
Η εταιρία του Halford ονομάζεται Metal God Apparel και τα προϊόντα της κυκλοφορούν παγκοσμίως από τον Σεπτέμβριο.
μετα τα πιο τρου προφυλακτικα απο τους μανουωρ, τους τρου δονητες των ραμσταην και τον πιο τρου καφε του μασταην εχουμε και την τρου μαρκα ρουχων
ΠΕΘΑΙΝΩ:lol::lol:
(δεν θελω να φανταστω συνεργασια ρουχων judas priest-manowar)
Cathedral to enter the studio.
Yes, after several years of speculation, Cathedral enter Chapel Studio’s in November to record their ninth full-length album and second for the Nuclear Blast label. To be titled The Guessing Game, it will once again be produced by Warren Riker and sport stunning new artwork from band collaborator Dave Patchett.
Songs for inclusion are Journeys Into Jade, The Casket Chasers, Funeral Of Dreams, Death Of An Anarchist, La noche del buque maldito (AKA Ghost Ship Of The Blind Dead) and Open Mind Surgery amongst others.
The guessing Game is scheduled for a March/April 2110 release.
Από το newletter της Rise Above
Eπιτελους !
Saturnus - Black Satan/White Angel
Στο wikipedia και μόνο λέει πως τον Σεπτέμβριο και καλά έπρεπε να είχαν βγάλει το καινούργιο album τους…
http://en.wikipedia.org/wiki/Saturnus_%28band%29
Έψαξα και πουθενά δεν βρήκα τίποτα σχετικό πέρα από αυτό, και επίσης το site τους δε μου το ανοίγει και μου βγάζει μια φωτογραφία…
Ξέρει κανείς τίποτα παραπάνω??
Μήπως το έγραψε κανένας πωρωμένος οπαδός???(μάλλον για εκεί το κόβω)
Now playing: Saturnus - Pretend
via FoxyTunes
Σίγουρα, αλλά το 2110 είναι μακριά!
HAGGARD EUROPEAN TOUR IN FEBRUARY 2010
Haggard will not rest long after the latin american tour:
In february 2010 the Haggard European Tour will start.
The tour will includes the following countries:
Germany, Italy, UK, Austria, Switzerland, Netherlands, Belgium,
Czech Republic, Hungary, Bulgaria, Serbia, Romania and [SIZE=“7”]Greece.[/SIZE]
More infos soon!
:drunk::drunk::vibrate::vibrate:=D>=D>=D>
8O8O8O έχω ανατριχιάσει!!!πωπω δεν τους χάνω με την καμία!το 2008 ήταν μαγικό το live!!!πωπω μου έφτιαξες την βραδιά!!!πωπω αυτά είναι νέα!
Now playing: Saturnus - Christ Goodbye
via FoxyTunes
:lol::lol:Once again
Ο Sir Elton John μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο χθες το βράδυ στο νοσοκομείο με επιπλοκές από την γρίπη των χοίρων.
Πλάκα κάνεις; Elton you are next…! :<
Δίσκος από JOP το Φλεβάρη, με τίτλο “Festivals”. Περιοδεία Μάρτη/Απρίλη στην οποία θα γυρίσουν και DVD.
Reunion ρεεεεεεεεεεεεεεε.
O Hulk Hogan δοκίμασε την τύχη του στους Metallica!!!
Μέχρι στιγμής γνωρίζαμε τον Hulk Hogan σαν ένα ατρόμητο παλαιστή (λέμε τώρα) που κατατρόπωνε τους αντιπάλους του μέσα στα ring. Ο 56χρονος πλέον Hulk έγραψε στην αυτοβιογραφία του πως προσπάθησε να γίνει μέλος των Metallica αναζητώντας…
μια θέση στις auditions για την κάλυψη της θέσης του μπασίστα μετά τον τραγικό χαμό του Cliff Burton.Παίζοντας μπάσο για αρκετές μπάντες κυρίως στα χρόνια που ο ίδιος βρισκόταν στο κολλέγιο, προσπάθησε να κερδίσει μια θέση και στο roster των Metallica το 1986 δηλώνοντας χαρακτηριστικά πως ήταν έτοιμος να σταματήσει την πάλη για χάρη των Metallica. Αργότερα μάλιστα όπως τόνισε έκανε και μια απόπειρα να ενταχθεί στους Rolling Stones όταν οι τελευταίοι έψαχναν μπασίστα για να αντικαταστήσουν τον Bill Wyman το 1990.
:lol::lol::lol:#-o
Xαχα ποσο πιο μεταλ δηλαδη!! :lol:
ηταν τοσο “φετες” τοτε?