American Ghetto, Portugal. The Man?s fifth studio album since 2006 will be released March 2nd.
[SIZE=“6”]Converge [/SIZE]frontman Jacob Bannon has revealed that he recently recorded some music for an upcoming [SIZE=“6”]collaboration with Crippled Black Phoenix[/SIZE]. He offered the following on the pairing:
I recently recorded some music for a collaboration release with Crippled Black Phoenix from the United Kingdom.
χοχο, το ειδα μολις και μιλησα στην οθονη μου και ειπα ‘καλη φαση’ και ειναι ολα ωραια, ολα χαρουμενα
Καινούριο δίσκο ετοιμάζουν οι Knut με τίτλο wonder όπως μας πληροφορεί ο Aaron Turner (των ISIS) στο blog του
Aκόμα δεν προλάβαμε να ακούσουμε το Portmanteau (ή πωσδγιάολο λέγεται), και ο αγαπητός Cloudkicker έχει έτοιμο νέο μίνι-αλμπουμάκι
στα γνωστά μέρη, εννοείται φρη για κατέβασμα.
καλό με πια έννοια? θετικό? anyway, επειδή δεν θεωρώ πως οι adagio όσο καλή μπάντα και να είναι (είναι πολυ καλή) και να τους αγαπώ (τους αγαπώ πολύ) πως έχουν τόσους φίλους ώστε να κάνω thread… λοιπόν, με λίγα λόγια πάλι αλλάζουν τραγουδιστή καθώς έδιωξαν τον christian palin λέγοντας πως ήταν το καλύτερο για την μπάντα. τι να πει κανείς…
http://www.roadrunnerrecords.com/blabbermouth.net/news.aspx?mode=Article&newsitemID=135060
Aν και είχε σίγουρα καλή φωνή ο συγκεκριμένος, κάτι με χάλαγε στα ψηλά του, δεν ξέρω…:-k Ίδωμεν τον καινούργιο…
εμένα όλοι οι τραγουδιστές που είχαν μου ακούγονταν πανομοιότυποι. δλδ palin και monsanto μοιάζαν με τον readman αρκετά κατ εμέ.
Iannis Xenakis exhibit at Drawing Center
Iannis Xenakis: Composer, Architect, Visionary will explore the fundamental role of drawing in the work of Greek avant-garde composer Iannis Xenakis (1922-2001). A leading figure in twentieth century music, Xenakis was trained as a civil engineer, then became an architect and developed revolutionary designs while working with Le Corbusier. Comprised of nearly 100 documents created between 1953 and 1984, this will be the first North American exhibition dedicated to Xenakis’s original works on paper. Included will be rarely-seen hand-rendered scores, architectural drawings, conceptual renderings, pre-compositional sketches, and graphic scores. Iannis Xenakis: Composer, Architect, Visionary is co-curated by Xenakis scholar Sharon Kanach and critic Carey Lovelace and will travel to the Canadian Centre for Architecture (June 17 - October 17, 2010) and the Museum of Contemporary Art, Los Angeles (November 7, 2010 - February 13, 2011).
http://www.rocking.gr/article7057.php
Συμφωνα με τον παραγωγο Kevin Shirley οι Iron Maiden τελειωσαν με τις ηχογραφησεις του νεου τους δισκου… Λεει οτι ειναι πολλα να γινουν ακομα (μιξη, mastering κτλ) αλλα ισως το αλμπουμ να βγει νωριτερα απο τις αρχες του 2011 που ειχε πει ο Nicko Mc Brain… Μακαρι τι να πω… Οσο μικροτερη η αναμονη, τοσο το καλυτερο… ΑΝΤΕ, ΑΝΤΕ…
Θα εκφρασω κι εγω τη χαζη χαρα μου με αυτην την ειδηση! Γιατι τα 3 τελευταια με αρεσαν αρκετα εως πολυ. ΜΕΗΝΤΕΝ!:D:D:D
δεν ξερω τι πρεπει να περιμενουμε με τον καινουριο δισκο (καθως το a matter…για μενα ειναι το χειροτερο τους) αλλα νεος δισκος των maiden ειναι παντα μεγαλο νεο και σιγουρα περιμενω να μας ερθουν…
ΘΑ μας ερθουν εννοειται και θα γινει χαμος παλι…
τσεκαροντας το blabbermouth…
οι origin αλλαξαν τραγουδιστη…
επισης οι aerosmith λενε οτι σχεδιαζουν και αλλες εμφανισεις στην ευρωπη…
Σπλιτακι Melvins/Isis μεσα στο ετος
για τους φανμποηδες
Sauce?
περί adagio θα πω πάλι… λοιπόν για την περιοδεία με τους kamelot θα έχουν στα φωνητικά τον τεράστιο, τρισμέγιστο, θεόθεο Ματς Λεβέν!!!
Στη φάση του μάστερινγκ το νέο άλμπουμ των Grand Magus.
To αναμένουμε τέλη Μαρτίου.
περιμένουμε εναγωνίως.