Μικρά Νέα

:oMόλις το διάβασα στο troktiko…fuck!:frowning:
R.I.P Paul Grey

Αν σας στείλω να δείτε τι παίζει στο φέησμπουκ θα νευριάσετε… Επειδή ήταν μέλος των Slipknot που οι λοπύ “τρου” δεν τους αντέχουν…

χεσε το hatebook…
ειναι μια μαλακια και μιση…!!

don’t fear the reaper
μηπως θα επρεπε?

Για στείλε…είμαι περίεργος:lightsabre:

γαμημενη πρεζα…
RIP Paul

ΜΑΛΑΚΕΣ ΤΙ ΣΤΟΝ ΠΟ@@ΣΟ!!!

http://gr.sonispherefestivals.com/2010/05/ανακοίνωση-mastodon/

:frowning: Τι σκατά γίνεται τελευταία? Κανα καλό νέο θα ακούσουμε?

Άκου εκεί παγκρεατίτιδα…το έχει ρίξει στο ποτό για τα καλά ο Bill ! [-X

Άντε ας γίνει καλά και δε βαριέσαι, θα τους δούμε ξανά άλλη φορά στο μέλλον
(και μόνους τους, όπως πρέπει, όχι σε φεστιβάλ!).

…και ήταν ό,τι πρέπει για “ορεκτικό” πριν το Big4 . Κρίμα!

τι γινεται ρε παιδια…
ολοι κατι θα παθουν φετος???

επιδιμια μαλλον επεσε

Οχι ρε πουστη μου, οχι, τι σκατα εχει γινει, τι ειναι αυτη η καταρα? Κριμα… :frowning: Αλλα ας γινει καλα ο Bill και ολα ενταξει…

[SIZE=“4”]Πρώην μέλη των W.A.S.P. σχηματίζουν νέο συγκρότημα[/SIZE]

Οι Chris Holmes (κιθάρα), Randy Piper (κιθάρα) και Stet Howland (drums), οι οποίοι είχαν συνεργαστεί στο παρελθόν στους W.A.S.P., αποφάσισαν να ξαναδουλέψουν μαζι.

Αυτοί που τους παρότρυναν σε αυτή τη σύμπραξη ήταν ο πρώην μπασίστας των Metal Church, Steve Unger, και ο τραγουδιστής Rich Lewis. Έτσι, όλοι μαζί δημιούργησαν τους Where Angels Suffer, ή αλλιώς W.A.S.!

Το πρώτο τους άλμπουμ, με τίτλο “Purgatory”, πρόκειται να κυκλοφορήσει αργότερα μέσα στο χρόνο.

http://rocking.gr/article7568.php

W.A.S…!!!

:lol::lol:

Ακου W.A.S… Ενα P λειπει… :stuck_out_tongue: :lol:

Οι Neurosis θα επανα-επανακυκλοφορήσουν το Enemy of the sun.

Neurot Recordings are exceptionally proud to celebrate the 25th anniversary of Neurosis, and once again issue this classic album to the masses. 2010?s reissue of Enemy of the Sun bears a fully redesigned package by visionary artist, Neurosis live visual master Josh Graham, and will be released worldwide on August 30th, 2010.

Γαμώ αλλά το καινούριο προέχει.

Διαλύονται οι Buried Inside.

To ειχα δει το απογευμα και ξεχασα να το ποσταρω.
Κριμα.

γιατί ρε πούστη μου :frowning:

επίσης, δε βρίσκω λόγο να ξαναεπανακυκλοφορήσει το enemy of the sun, καθώς το χουν βγάλει ήδη μια φορά από την εταιρεία τους. δεν ξέρω αν είμαι λάθος, αλλά μέχρι και το times of grace έχουν βγει όλοι οι δίσκοι τους πλέον από την neurot. απ’ όσο βλέπω, to enemy of the sun θα είναι στο ίδιο στυλ με τα through silver in blood και times of grace που επανακυκλοφόρησαν πρόσφατα (σε όμορφες εκδόσεις ομολογουμένως, αν και στο πρώτο μπορούσαν να βάλουνε και το tribes of neurot μαζί, όπως κάνανε στο times of grace…) και με ίδιο tracklist… έχει τελειώσει η προηγούμενη έκδοση? τι να πω : /

Μέσα στο 2011 θα βγει λένε.

:frowning:

Αν ήθελα να πω κακία, θα έλεγα πως τώρα που έχουν πλέον διαλυθεί κι οι Ιsis, πήραν κι αυτοί την ίδια απόφαση.

Δεν είναι έτσι όμως, πολύ σημαντική μπάντα, και τα Chronoclast και Spoils of failure θα είναι πάντα 2 διαμαντάκια.

Την κακία δεν την γλυτώνουν κάποιοι όμως: Μπάντα που πάει στη Relapse Records και δεν ταιριάζει με τον ήχο της δισκογραφικής αυτής είναι σα να υπογράφει προσύμφωνο διάλυσης.

Ευτυχώς τους είδαμε πέρυσι, αν και όχι όπως τους άξιζε.

Εdit: πάντως στο μαισπέις δε λέει κάτι σχετικό εκτός από “the party’s over”.

Επιτέλους ένα ευχάριστο νέο. :slight_smile: