Μικρά Νέα

Εγώ έτσι όπως το διάβαζα περίμενα να πει: “Ο Dickinson είναι πιο τρελός και από μένα!!!”

Ωωωωωωωωωωωωχ…δεν τα πάει καλά το Scream:):!:

http://www.youtube.com/watch?v=l1LZVeI-h1w&feature=player_embedded#!

ΠΙΘΑΝΟ reunion S.O.A.D του χρονου(κατι μου λεει οτι θα μεινουμε με το πουλι στο χερι παλι:wink:)

καλα αυτο πως μας ξέφυγε τοσες μέρες…:-k

θεος ο δημοσιογράφος που δεν ξέρει καμία μπάντα…χαχαχα

Ωωωωωωωωωχ γαμάτο;;;;;;; :smiley: :smiley:

Πραγματικά θα τον βαρούσα τον “δημοσιογράφο” :stuck_out_tongue: :stuck_out_tongue:

Χαχαχα :lol: Περιπτωση ο δημοσιογραφος, τι βλακας… Τα νεα ομως ειναι [SIZE=“3”]ΦΟΒΕΡΑ[/SIZE], μακαρι να γινει και να μην μεινουν απλα νεα… Ανυπομονω για επισημη ανακοινωση καποια στιγμη και για την στιγμη που θα δω την μπανταρα live…

Οσο για τον Ozzy, γνωστο το καψιμο του, αλλα… ασε ησυχο τον Bruce ρε και μαζεψε λιγο την μαλακω την Sharon…

Καλά ότι ήταν αναμενόμενο κάποια στιγμή να ξαναπαίξουν δεν νομίζω να διαφωνεί κανείς. Το θέμα είναι πότε…

http://rocking.gr/news/Bruce_Dickinson_enantion_aisxrokerdeias/7938/

Καλά τα λες ρε Μπρους αλλά…

έλα ντε :lol:

Καλά τα λέει σίγουρα αλλάαα δεν μπορώ να πω ότι και για τους Maiden δίνουμε λίγα. Αλλά το θέμα δεν είναι μόνο δικό τους. Και οι διοργανωτές τσιμπάνε καλά!!!

Το 50άρι και το 60άρι ταρίφα το 'χουν πλέον οι Maiden παντού έξω όμως

Αυτό ακριβώς (όχι ότι δεν το αξίζουν) αλλά νομίζω ότι έπεσε σε ατόπημα εδώ ο Bruce!!!

Bρε Bruce αγορι μου, μην τα λες ετσι αυτα. Εκτος αν δουμε Maiden με κανα 35αρι/40αρι εδω περα :stuck_out_tongue:

Υ.Σ. Παντως μιας και λεμε για Maiden, το εχω σχεδον σιγουρο πως του χρονου θα ερθουν εφοσον θα βγει και εκδοση του Final Frontier μονο για Ελλαδα. Ε δεν νομιζω να μην περασουν…

δεν γίνεται μονο η μπάντα να ρίξει την τιμή πρέπει να υπάρχει θέληση και απο άλλους παράγοντες…

ναι, πολύ καλά τα λέει o Bruce, το 70άρι στη Μαλακάσα με support την ατάλαντη κόρη του Harris θα το ξέχασε όμως.

'Ασχημα νέα για ATHEIST !!!

Δυστυχώς λίγο πρίν ξεκινήσουν τις ηχογραφήσεις του καινούργιου τους δίσκου (’‘Jupiter’’), o μπασιστάς τους Tony Choy αποχώρησε από την μπάντα!!

΄Οποιος ενδιαφέρεται ας διαβάσει την επίσημη ανακοίνωση της μπάντας :

http://www.season-of-mist.com/band/search?search[band]=atheist&commit=OK

ο δίσκος ηχογραφήθηκε όμως, οπότε περιμένουμε την κυκλοφορία του…

ΔΙΑΓΝΩΣΗ ΚΑΡΚΙΝΟΥ ΓΙΑ ΤΟΝ PHIL KENNEMORE!!

Πριν από λίγες μέρες σας είχαμε ενημερώσει σχετικά με την αποχώρηση του μπασίστα των Y&T, Phil Kennemore, από την περιοδεία του συγκροτήματος και την προσωρινή αντικατάσταση του από τον Brad Lang. Σε ανακοίνωση που έβγαλε σήμερα ο Kennemore υπογραμμίζει ότι οι εξετάσεις που έκανε στη μέση του έδειξαν ίχνη καρκίνου σε πρώιμο στάδιο και προχωράει άμεσα σε θεραπεία. Ο Kennemore ευχαριστεί όλους τους fans και δεν παραλείπει να επισημάνει στην ανακοίνωση ότι θα επιστρέψει πολύ σύντομα στους Y&T. Εμείς να ευχηθούμε ταχεία και πλήρη ανάρρωση.

Πηγή: Rockpages.gr

BRUCE DICKINSON: ΤΑ ΣΗΜΕΡΙΝΑ ΠΑΙΔΙΑ ΔΕ ΔΕΝΟΝΤΑΙ ΜΕ ΤΑ ΣΥΓΚΡΟΤΗΜΑΤΑ!

Το Σάββατο 7 Αυγούστου ο Bruce Dickinson είχε γενέθλια.
Έκλεισε τα 52 χρόνια. 34 χρόνια από τη ζωή του τα έχει περάσει ασχολούμενος, οπότε είναι λογικό να ξέρει κάποια πράγματα σχετικά με τη μουσική βιομηχανία.
Όταν πρόσφατα ρωτήθηκε για ποιο λόγο οι σημερινές μπάντες δε μπορούν να μαζέψουν κόσμο στις συναυλίες τους ο Bruce απάντησε:
?Τα σημερινά παιδιά δεν έχουν τον αναγκαίο χρόνο για να δεθούν με μια μπάντα. Δεν προλαβαίνει να περάσει λίγος καιρός από τότε που ανακάλυψαν ένα καινούργιο συγκρότημα και ανακαλύπτουν και άλλο, και άλλο, και άλλο.
Από τη στιγμή που δεν έχουν ξοδέψει πολύ χρόνο για να ασχοληθούν με ένα συγκρότημα, δεν υπάρχει κανένας λόγος να πάνε σε μια συναυλία του.?

Πηγή: rockwaynews.blogspot.com

Ακριβώς αυτά που λέμε στο “Ποιο συγκρότημα πιστεύεται ότι θα γίνει κλασικό στο μέλλον”.

Κοινή λογική.

Αναμένουμε τον δίσκο…πάλι καλά που ηχογραφήθηκε:):!: