Μικρά Νέα

Διάβασε καλύτερα.:slight_smile:
Είπα ότι μάλλον θα σχετίζεται με την ΕΜΙ.
Δεν είπα ότι θα βγάλουν κάποια ανακοίνωση σχετικά με νέο δίσκο,περιοδεία κτλ!
Άσε που πολλά άλμπουμ τους δεν είναι διαθέσιμα ηλεκτρονικά πλέον,οπότε βρωμάει το πράγμα.

Στα άλλα 3 Σεπτεμβρίου σκάει The Wall - Earls Court Live DVD πολύ πιθανόν

It’s Official: SNOWY SHAW Is The New Bassist/Clean Vocalist For DIMMU BORGIR

“Yeehaw! I’m so happy and proud to be in the coolest band on the planet (since KISS [circa] 1976),” Snowy told BLABBERMOUTH.NET.

SNOWY SHAW ‘Quits’ DIMMU BORGIR, Rejoins THERION

Μια μερα μετα…:lol:#-o

:lol2::lol2:

γύρισε στους therion…???:!:

Snowy λατρεια λεμε :smiley:

Τωρα ειδα το νεο που ανεβηκε με τιτλο “Μέλη των Savatage μαζί σε νέο τραγούδι”. (κλικ)

Καντε reunion λεμε και αφηστε τα αυτα ρε…Σας θερμοπαρακαλω δλδ!

Αααααααααχ… άντε ρε παιδιά γαμώτο άντε. Δε μπορώ πραγματικα να καταλάβω γιατί δεν κάνουν έστω ένα τελευταίο tour. Η επιτυχία και τα φράγγα είναι παραπάνω από σίγουρα!!!

ε,οχι και τόσο…
οσα βγάζουν με την ορχήστρα σε μια μέρα δεν τα βγάζουν σε ολόκληρη περιοδεία με τους savatage…

ΑΛΛΑ ΕΜΕΙΣ ΘΕΛΟΥΜΕ SAVATAGE.!

Και εγω οταν ειδα για το τραγουδι που ηχογραφησαν αυτο σκεφτηκα κατευθειαν… Καντε reunion Sanatage να τρελαθουμε ολοι ρε…:yahoo::roll:

Οι Hermano ξεκινησαν το γραψιμο τραγουδιων,λογικα ο δισκος θα ναι ετοιμος μεσα στο 2011…8)

Garcia Plays Kyuss
Unless you live in a cave you already should know about this…John has been enjoying playing some shows for the fans of Kyuss singing some massive Kyuss tracks at various festivals and events. John’s also working on his solo album and tracking demos in California, while enjoying his life with his family on the side of a mountain.
The rumour is that next year he’ll be touring with…oh well, it’s just a rumour, never mind

???

…brant bjork!:slight_smile:
ντάξει, τώρα σιγουρεύτηκα πως θα γίνει και αυτό το reunion.άντε, να μη χαλάσει τίποτα και με το καλό και από εδώ να προσκηνύσουμε…

Ο Billy Anderson(SLEEP,NEUROSIS, ORANGE GOBLIN, LOS NATAS, OM, MELVINS, EYEHATEGOD, BONGZILLA, ACID KING)θα ειναι ο παραγωγος για το ντεπουτο δισκο των 1000mods(μπραβο στα παιδια)

μαστά, αυτή ηταν η έκπληξη λεπόν. νάης.

Μπράβο ρε thevoid με τα νέα σου! =D>

Και το προηγούμενο για τους Hermano μου έφτιαξε τη διάθεση αλλά αυτό με τους Χιλιομοδίτες δεν το περίμενα!
Τεράστια μορφή ο Billy Anderson ! Με κάνει να έχω ακόμη μεγαλύτερες προσδοκίες από τα παιδιά. Άντε με το καλό!

what is this?

http://store.universal-music.co.uk/invt/0600753296974?_lm_esp=2-33-443

Ω δαίμονες πραγματικά what is this???

Μποχετάκι με Μάρτιν να υποθέσω…θα χάλαγε κανένα;…δεν νομίζω:):!:

τι μαρτιν, μονο?
εκεί έχει 8 cd και ενα βιβλίο.!!
και κάνεις δεν ξέρει τι είναι.!!!

Πως σας ηρθε οτι ειναι box set με Martin? Κατι Paranoid κτλ βλεπω… Οποιος μαθει κατι περισσοτερο ας πει…