Μικρά Νέα

Tι Arcturus ρε ?
Θελουμε λαηβ Ελλαδα αμεσα !

ARCTURUS vocalist ICS Vortex (real name Simen Hestnæs) adds, “ProgPower USA 2011 will host the first ARCTURUS concert in five years. This is our first performance in the United States, and since we’re all retarded, probably the last.”

:lol: Πόσο θεούληδες…8) Πέριμενουμε ανακοίνωση και για αλμπουμ όμως, για να ξεφύγουμε τελείως…

Εγινε καλα ο Latimer…Ετσι και δω live Camel, θα με παρουν τα ζουμια. Μακαρι, μακαρι, μακαρι!

Garm… :please:

Και πάω κολυμπώντας στο Αμέρικα… :lol:

A PERFECT CIRCLE OFFICIALLY BACK IN BUSINESS

:bounce::bounce::bounce: μαζι σου…αλλα απιθανο ε
σορρυ αλλα επαθα σοκ και δεν το ανοιξα το λινκ

θελω και εγω λαιβ…

5 χρονια προσπαθουσαν να τον πεισουν να επιστρεψει… μαλλον πηραμε την απαντηση μας.
Ο μουσιας φαινεται πως εχει απομακρυνθει αρκετα απ’ τα μετσαλ πλεον. Να κανει καμια συμμετοχη δεν εχει προβλημα, μεχρι εκει ομως, τελικα…

Κριμα. Απ’ το ολοτελα, καλη κι η Παναγιωταινα.

Οι Quiet Riot επιστρέφουν!

http://www.solidrock.gr/index.php/lang-el/news/5-news/1684--quiet-riot-

δεν ξερω αν εχει ποσταριστει κι αλλου, με μια ματια δεν βρηκα τπτ

πλανα απο το καινουργιο dvd των opeth

http://www.shazamers.com/2010/09/shazam-exclusive-opeth-dvd-clip/

πω πω8O

http://www.rocking.gr/news/O_David_Draiman_twn_Disturbed_enantia_stous_Lemmy_kai_Jeff_Hanneman/8153/

Ο David Draiman των Disturbed ενάντια στους Lemmy και Jeff Hanneman
22/09/2010

Σκληρές εκφράσεις χρησιμοποίησε ο τραγουδιστής των Disturbed, David Draiman, αναφερόμενος στους μουσικούς που συλλέγουν αναμνηστικά από τους ναζί, σε πρόσφατη συνέντευξή του στο περιοδικό Revolver.

Όταν ρωτήθηκε για rock μουσικούς που συλλέγουν αντικείμενα των ναζί, όπως ο Lemmy Kilmister και ο κιθαρίστας των Slayer, Jeff Hanneman, ο Draiman είπε: «Είναι ένα τεραστίων διαστάσεων ταμπού και προσβλητικό για μένα. Δεν μπορώ να καταλάβω που βρίσκουν τη γοητεία σ? αυτό. Είναι οι πιο προκλητικές εικόνες, και γι’ αυτό χρησιμοποιούνται από τους περισσότερους, για να προκαλούν. Αν, λοιπόν, είναι αυτός ο σκοπός τους, πιστεύω ότι τον επιτυγχάνουν».

Όταν, μάλιστα, τον πληροφόρησαν ότι ο Lemmy, που είναι γνωστό ότι φοράει Σιδηρούντες Σταυρούς και καπέλα από την γερμανική πολεμική αεροπορία, υπερασπίζει τον εαυτό του λέγοντας ότι απλά συλλέγει αντικείμενα της ιστορίας των πολέμων, ο Draiman απάντησε:

«Δεν με νοιάζει ποιος είναι. Αν κραδαίνει σύμβολα των Ναζί θα έχω πρόβλημα μαζί του. Δεν καταλαβαίνω πώς οποιοσδήποτε πιστεύει πως είναι εντάξει να φοράει στο σώμα του οτιδήποτε που συμβολίζει την εξόντωση και την γενοκτονία του λαού μου. Δεν είμαι εντάξει μ’ αυτό και δεν υπάρχει καμία δικαιολογία ή εξήγηση».

Την γενοκτονία που συντελείται στην Μέση Ανατολή από τα αμερικανικά στρατεύματα εδώ και χρόνια όμως ξέρει να την υπερασπίζεται μια χαρά, ο Lemmy και ο Jeff Hanneman τον πείραξαν. Μαλάκας της δεκαετίας.

βασικά αφού…

Δεν μπορώ να καταλάβω που βρίσκουν τη γοητεία σ? αυτό

σκάσε καλύτερα.

ούτε εμένα μου αρέσει και μου κάθεται στραβά, αλλά περί ορέξεως κολοκυθόπιτα.

Η μαλακία είναι που από την μια μου υπερασπίζεται τον “αγώνα ενάντια στην τρομοκρατία” και τα “ηρωικά αμερικανικά στρατεύματα” αγνοώντας τα χιλιάδες θύματα (δεν υπάρχει πλέον η δικαιολογία του πιστεύει ότι δείχνει το CNN) και τα χώνει στου άλλους για ένα ηλίθιο χόμπι τους. Αυτός ο άνθρωπος δεν είναι για να κάνει πολιτικές δηλώσεις, ας το βουλώσει καλύτερα.

Ωστόσο δεν θυμάμαι αν είναι μέσα σε αυτούς που γούσταραν όταν έμαθαν πως τα τραγούδια τους χρησιμοποιούνται σε βασανισμούς κρατουμένων. :-k

Ολοι ενα εχουν στο μυαλο τους το χρημα και ετσι και ο drainman και ο jeff και ο Lemmy και ολοι οι αλλοι κανουν μλκς για να προσελκυσουν φανατισμενους και να πουλησουν κτλ κτλ.

μου φαινεται λιγο ακυρο αυτο που λες.το οτι ετυχε να χρησιμοποιηθουν καποια συμβολα- που αρχικα ουδεμια σχεση δεν ειχαν με αυτον τον σκοπο ετσι κ αλλιως- δεν παυει να αναιρει το οτι ειναι ωραια σχεδια(τα οποια σαφως και εχουν περασει ως αντιπαθητικα)… … και γω εχω σκαλωμα με β παγκοσμιο(ειδικα κατι αινίγκμα,σνάιπερ τακτικες κτλ) αλλα δεν σημαινει οτι μ’αρεσε που εγινε πχ!..σιγα μην ειχε αναγκη ο λεμυ και ο χανεμαν να προκαλεσουν μεσα απο αυτο κ ολας!!

:pεπισης ξεχασε να αναφερει τον james που το εχει υπερτατο κολλημα…θυμαμαι στο some kind of monster,όπου υπηρχε δικια του ιδιοκτησια ειχε και απο ενα iron cross πανω:lol::lol::lol:

ναι ρε tojara, το πέτυχες.
άλλωστε ο lemmy μας έχει πρήξει με τη συλλογή του, συνέχεια αυτό βγαίνει και λέει.
τι άλλο θα δουν τα μάτια μας…

Όπως είπε και ο υπέρτατος Lemmy:

“I only collect the stuff. I didn’t collect the ideas.”

Ο Leonard Skinner, ο άνθρωπος που συνδέθηκε με μία από τις μεγαλύτερες μπάντες της δεκαετίας του 70?, έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 77 ετών. Η μπάντα είναι οι Lynyrd Skynyrd, και ο Skinner ήταν ένας από τους καθηγητές των περισσότερων μελών στο Λύκειο.

Ο Skinner ήταν πολέμιος της ροκ εμφάνισης (στενά τζιν, μακριά μαλλιά) και τα μέλη των Skynyrd ονόμασαν έτσι το συγκρότημα καθαρά από αντίδραση και πολύ πριν γίνουν γνωστοί.

Ομολογώ δεν την ήξερα αυτή την ιστορία :stuck_out_tongue:

Για το θεμα με τον Lemmy και τον Hanneman, ειναι πως το βλεπει ο καθενας… Και εμενα με ενοχλει. Ο Lemmy ομως εχει πει και το ελεγε και στο ντοκιμαντερ ‘‘Lemmy’’ που βγηκε και ειδα την Δευτερα στις Νυχτες Πρεμιερας οτι απλα τα συλλεγει και δεν ειναι με τιποτα Ναζι οπως τον κατηγορουν, μαλιστα ειπε ‘‘εχω παει και με 9 μαυρες, αρα παω αντιθετα με τα πιστευω τους…’’ Κλασικος Lemmy…:bow: Για τον Hanneman δεν ξερω αν εχει δηλωσει κατι, δεν θυμαμαι τουλαχιστον. Οποτε δεκτο που του στραβοκαθεται του Draiman, αλλα και αυτος δεν ειναι καλυτερος που υποστηριζει τα αμερικανικα στρατευματα… Τα ιδια σκατα εχει στο κεφαλι με οποιον ειναι Ναζι, γιατι δεν νομιζω οτι ο Lemmy τουλαχιστον ειναι…

Επανασυνδεση στο 2011 για Spirit Caravan(lives και καινουργιο δισκο)και κατι ακομα που μπορει να εχει αναφερθει ειναι οτι εκλεισαν το μαγαζι οι Taint.