Ναι την Δευτέρα ήρθε σκαστός από το tour των Lynch Mob.
Βιντεάκια απαγορευόταν και καλά λόγο managment κλπ κλπ. Δεν ξέρω αν θα υπάρξει κάτι από τη σχολή κιθάρας που το διοργάνωσε. Θα ενημερώσω αν βρεθεί κάτι!
Ναι την Δευτέρα ήρθε σκαστός από το tour των Lynch Mob.
Βιντεάκια απαγορευόταν και καλά λόγο managment κλπ κλπ. Δεν ξέρω αν θα υπάρξει κάτι από τη σχολή κιθάρας που το διοργάνωσε. Θα ενημερώσω αν βρεθεί κάτι!
o Lynch έχει έρθει κάμποσες φορές λαρισα…
O George Lynch σίγουρα; Γιατί μας έλεγε ότι έρχεται πρώτη φορά Ελλάδα κλπ κλπ!
Anyway.
ΤΟ ΕΙΔΑΤΕ ΑΥΤΟ ΩΡΕ;;;
http://rocking.gr/news/Epistrofi_twn_System_Of_A_Down_sta_kalokairina_eurwpaika_festibal/8509/
MAΛΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙ SYSTEM ΚΑΙ ΞΕΡΟ ΨΩΜΙ!!!
το 2007 ηταν να έρθει εδώ
November
9 - Athens, Greece - tba
10 - Thessaloniki, Greece - Ydrogeios Live Stage
11 - Larisa, Greece - Mylos Club
αλλά δεν θυμάμαι αν ήταν τοτε η ακύρωση γιατί έχει γίνει και μια…
άλλα θυμάμαι καθαρά τρεις διαφορετικές(με απόσταση η μια απο την άλλη) ημερομηνίες στη λαρισα στον τοπικό τύπο και σε αφίσες στο κέντρο…
δεν πιστεύω να ακυρώθηκαν και οι 3…
βέβαια επειδή δεν ασχολούμαι ίσως να κάνω και λάθος και να μην κατάφερε να έρθει ποτέ…:?
για να το λέει και ο ίδιος… (ή του μείναμε αξέχαστοι:p)
προσεύχομαι να είναι αλήθεια αυτό για system…
φέρτε [B]system [/B]και [B]Rush [/B]να το κλείσουμε το μαγαζί…!!
Rush πλέον το θεωρώ πολύ απίθανο να δούμε εδώ πέρα. Για S.O.A.D όμως λογικά όλο και κάτι θα παιχτεί φαντάζομαι!
Rush ειδα και (αν ειμαστε καλα/εχουμε δουλεια) με τη βοηθεια του Θεου θα ξαναδω. Ομολογω λοιπον οτι στο διαβασμα της ειδησης για τους SOAD αρχισα να υπολογιζω ποσα ταξιδια εχω προγραμματισει για φετος, ποσα μπορω να κανω, ποσα μπορω να χαλασω κλπ. Για να δουμε, ομως…
το καλο που θελω στην didi,να τους φερει σε περιπτωση που ειναι αληθεια,γιατι δε μας παιρνει με τιποτα για εξωτερικο.
το καλο που θελω στη didi ειναι να μην τους φερει και να τους αφησει σε καμια αλλη σοβαρη εταιρεια!
lawyered
Αυτός ο Francis Zégut και το blog του είναι αξιόπιστος???
Το βλέπω να σκάει κάπου το φεστιβάλ με soad και rhcp… :papas:
[SPOILER]ROCK WERCHTER please!!!Να συνδυάσουμε κανα δεκαήμερο Βέλγιο-Ολλανδία!!! :roll: :roll: [/SPOILER]
[SPOILER]Παράκρουση off[/SPOILER]
δεν ειμαι καλα
Αν δεν βγει επισημη ανακοινωση, δεν ειναι τιποτα σιγουρο. Μακαρι, καντε το reunion να γινει ο [B][SIZE=“4”]ΧΑΜΟΣ[/SIZE][/B]… Και μετα Ελλαδα ή εξωτερικο, δεν χανεται αυτο.
:vibrate::vibrate::vibrate:
SLASH’s Next Album To Feature MYLES KENNEDY Handling All Vocals
According to SundayMercury.net, Slash’s (VELVET REVOLVER, GUNS N’ ROSES) next solo album will feature ALTER BRIDGE frontman Myles Kennedy handling all the vocals.
:thumbup:
Οντως καλη επιλογη, ο Myles Kennedy ειναι πολυ καλος τραγουδιστης και μου αρεσε και live οταν ειδα τον Slash στο Παρισι, σαν support στους AC/DC.
Sorry για το ετεροχρονισμένο quote αλλά αυτό δεν το είδε κανείς?! 8O
Πω ρε μάνα μου! Αυτό θα είναι live!
Το “Forest Of Equilibrium” είναι μνημείο για το doom.
Αξεπέραστο album, βαρύ & ασήκωτο σαν λίγα…
Θα πούλαγα την ψυχή μου για να είμαι εκεί.
(Η ειρωνεία είναι ότι θα είμαι στο Λονδίνο δύο βδομάδες μετά το live… :x)
Ναι το είδα εγώ που το ποσταρα…
θα είναι ωραίο Live
ον τοπικ
[B]James Rivera talking about each of the songs on “Glory Of Chaos”[/B] hestar γιατί δεν το λέει και ο τίτλος…
…και κάτι που νομίζω θα ενδιαφέρει αρκετούς —>
[B][SIZE=“4”]Virus - First Ever Live Show Announced
[/SIZE][/B]
Norwegian avantgarde metal act Virus will finally perform live in 2011, the first time since the band’s conception in 2000. The first ever Virus show will take place at Koko in London on March 22nd, 2011 together with Ulver. Tickets are available here.The band’s only comment was: “And so it begins…”
In related news, Ulver’s upcoming tour schedule look as follows:
18.12.2010 - Palladium, Warsaw - Poland
22.03.2011 - Koko London, UK (with Virus)
26.03.2011 - Trabendo, Paris - France
27.03.2011 - Incorso, Rotterdam - The Netherlands
29.03.2011 - Matrix, Bochum - Germany
30.03.2011 - Substage, Karlsruhe - Germany
31.03.2011 - Z7, Basel - Switzerland
01.04.2011 - Backstage, München - Germany
02.04.2011 - Madonna dell’Albero, Ravenna - Italy
03.04.2011 - Szene, Vienna - Austria
06.04.2011 - K17, Berlin - Germany
08.04.2011 - BeatPol, Dresden - Germany
09.04.2011 - Biebob, Vosselaar - Belgium
πωωωωωω…