πολυ πιθανον να ειμαστε. Η Ελλαδα ευτυχως εχει μπει στον παγκοσμιο συναυλιακο χαρτη εδω και μερικα χρονια , οχι οτι μας κανουν τη χαρη δηλαδη αλλα βλεπουν οτι εχει “ψωμι” η υποθεση και εδω…
http://blindedbysound.com/post/viewPost/screaming_trees_reveal_tracklisting_artwork_for_last_words_the_final_recordings/b40bc5bb010e243ce254957535699c0f
Screaming Trees - Last Words: The Final Recordings
[SPOILER][/SPOILER]
αναμένουμε με τεράστιο ενδιαφέρον…8)
O Greg Mackintosh εδωσε περίσσοτερα νέα για το μέλλον της μπάντας και για νέο υλικό σε συνεντευξη στο Sonisphere…
[B]Έπειτα από το πτυχίο του στην Ιστορία, ο τραγουδιστής των Iron Maiden, Bruce Dickinson, ανακηρύχθηκε επίτιμος διδάκτωρ της Μουσικής.
[/B]
Η τελετή απονομής του διπλώματος έλαβε χώρα στις 19 Ιουλίου στο Queen Mary College του Λονδίνου, το ίδιο κολλέγιο από το οποίο αποφοίτησε το 1979.
«Το δίπλωμα της Ιστορίας το απέκτησα κυρίως για τους γονείς μου, έτσι ώστε να μπορώ να συνεχίσω με το τότε μου συγκρότημα, και δε σας κρύβω πως το μισό χρόνο παραμονής μου στο κολλέγιο τον πέρασα κάνοντας πρόβες», ήταν τα λόγια του Bruce Dickinson κατά την ομιλία του.
Respect !
:bow2::bow2:
…πραγματικά, άξιος άνθρωπος
:):!:
Πέθανε η Winehouse ε?
Ε πόση κόκα να αντέξει ο άνθρωπος.
ρώτα τον jagger
Γνωστο εδω και χρονια, τα κανει ολα και τα κανει ολα καλα… Α ρε Brucαρα…
Ο Scott Reeder θα καλυψει το κενο που αφησε ο Nick Oliveri(μιας και εχει μπλεξιματα με την αστυνομια) στους Kyuss Lives! για 4 συναυλιες
^^
Ρε πέθανε ο Hightower… :S :S
Ναι ρε γαμωτο,το ειδα κι εγω πριν λιγο.Respect στον ψηλο γιατι μεγαλωσαμε με τις ταινιες του…
Ηταν και πολυ συμπαθητικος,ετσι εβγαινε τουλαχιστον.
O Bob Larson, ένας Αμερικανός ραδιοφωνικός και τηλεοπτικός ευαγγελιστής και ένας από τους κορυφαίους επαγγελματίες του σύγχρονου εξορκισμού, θα προβεί σε τελετή εξορκισμού την επόμενη εβδομάδα πάνω στον Jørn Stubberud, πιο γνωστό ως μπασίστα του θρυλικού νορβηγικού black metal συγκροτήματος MAYHEM (όπου τον γνωρίζουμε ως Necrobutcher). Η όλη εκδήλωση θα κινηματογραφείται από την NRK (Norwegian Broadcasting Corporation), τη νορβηγική κυβέρνηση ιδιοκτησίας ραδιοφώνου και την δημόσια ραδιοτηλεόραση της Νορβηγίας, για ένα ειδικό πρόγραμμα που θα βγει στον αέρα στη Νορβηγία τον Οκτώβριο.
Μιλώντας στη γερμανική έκδοση του περιοδικού Metal Hammer στο Wacken το περασμένο Σαββατοκύριακο, o Stubberud είπε: “Το NRK θα είναι με την αποστολή του στο Φοίνιξ της Αριζόνα από την επόμενη εβδομάδα. Υπάρχει αυτός ο διάσημος ιεροκήρυκας. Δεν είμαι οπαδός, έτσι νομίζω ότι είναι ένα κομπογιαννίτης. Είναι πολύ θρήσκος. Είναι και εξορκιστής… Αυτό είναι που κάνει για να ζει. Θα είμαι εκεί μόνο για πλάκα. Θα εκτελέσει εξορκισμό πάνω μου μπροστά στο φακό της εθνικής τηλεόρασης. Θα είναι άγριο λοιπόν και φυσικά, δεν περιμένω ξαφνικά να απαλλαχθώ από κάποιον δαίμονα ή οτιδήποτε άλλο.”
Και πρόσθεσε: "Όλοι οι θρησκευόμενοι άνθρωποι, όταν λένε ότι έχει μιλήσει ο Θεός μαζί τους, ξέρω ότι λένε ψέματα. Αλλά για εμάς, φωτισμένοι άνθρωποι, γνωρίζουμε ότι είναι όλα μαλακίες, ότι είναι γεμάτοι από γαμημένο ψέματα και μαλακίες και γι “αυτό θα είμαι εκεί - για να δώσω μια μικρή γροθιά και μια κλωτσιά στον κώλο σε αυτόν τον μικρό κομπογιαννίτη και άτομα που δήλωσαν ότι έχουν άμεση επαφή με τον Θεό και μαλακίες όπως αυτός.”
χαχααχαχ πάμε ρε θεε!!!
αχαχα.Άντε και επόμενος στόχος, ο attila…
Γεια σου ρε necrobutcher τιτανα !!!
Καλά πώς διάολο έγινε τέτοιο πράγμα; Δεν υπάρχουν τίποτα μέτρα ασφαλείας και ιατρικό προσωπικό; Δυσκολεύομαι να πιστέψω πως έτσι απλά πεθάνανε 4 άνθρωποι.
τι να κανει το ιατρικό προσωπικό…κάτι τόνοι έπεσαν πάνω τους…
After 15 years of friendship, hard work and big passion, fully invested in the creation of symphonic music and an epic saga that will remain in the history of heavy metal, Alex Staropoli and Luca Turilli decided to proceed to a friendly split.
?10 albums released and the end of the saga represent, musically and lyrically, an important artistic goal finally reached, underlined by the success of our last release ?From Chaos To Eternity?, for which we want to thank our wonderful fans once again. Now it came the time when new artistic stimulations need to be found, in respect of both parts? visions and perspectives and of our longtime friendship? say Luca and Alex. Due to the latest legal agreements actually in force, Alex Staropoli will go on with RHAPSODY OF FIRE having, between the others, Fabio Lione as singer, Tom Hess as guitar player and Alex Holzwarth as drummer. For the same agreements and the original name?s common ownership, Luca Turilli will release his future works with a new RHAPSODY band, including the faithful band members Dominique Leurquin, Patrice Guers and Alex Holzwarth.Alex says: ?While wishing the best to Luca and his new band, I want to tell you that Fabio and myself feel motivated and stronger than ever and that RHAPSODY OF FIRE are already planning a great worldwide tour. More information regarding the new bass player and the new second guitar player will follow. Stay tuned!?
απο το επισημο των Rhapsody of Fire
Μα τι βλακεια δερνει τον κοσμο; :lol::lol::lol: