Εκλογες 2007

Χαχα ναι το σκεφτομουν κι εγω αυτο. Επι 90 χρονια θα ειναι Καραμανλης, Παπανδρεου και Βενιζελος. Αφηστε που καποια στιγμη θα δουμε και τη Ντορα. Θα γινει και Μητοτακης-clan…

Kαι δεν είναι μόνο αυτοί. Είναι και ο Κυριάκος, ο Βαρβιτσιώτης, ο Αλευράς, ο Κεφαλλογιάννης, η Φώφη και τόσοι άλλοι που ακολουθούν τους γονείς και τα ονόματα παραμένουν τα ίδια στο πολιτικό σκηνικό…

E, αν έχουμε και το Μητσοτακαίηκο οι 3 αριστοκρατικοί οίκοι θα γίνουν 4!!! Πωπωπω ποικιλία! Δημοκρατία, όχι παίζουμε :smiley:

Πωπωωπω ποικιλία, νίωθω λες και είμαι στη λαική αγορά! Ή σ 'ενα υπερσύγχρονο σουπερμαρκετ! “Αγοράστε το δικό μας προιόν, εγγύηση για 4 χρόνια” [SIZE=“1”](δε γίνονται επιστροφές)[/SIZE]

Δεν υπάρχει πιο γλοιώδες πράγμα απ’ το να βλέπεις μεγάλους ανθρώπους (40 και άνω) να κρατάνε αφίσες κομμάτων στους δρόμους και να φιλάνε το πρόσωπο που απεικονίζεται σε αυτές. Πόσο πιο χαμηλά…

Πάντως εγώ εύχομαι να βγει ο Βενιζέλος στο ΠΑΣΟΚ, γιατί επιτέλους θα αποκτήσει σοβαρή αξιωματική αντιπολίτευση η ΝΔ, και αν κάποια στιγμή ο ίδιος γίνει Πρωθυπουργός, πιστεύω πως όντας σοβαρός και αυστηρός θα πάει καλά.

Όπως επίσης μεγάλους και ηλικιωμένους ανθρώπους που στριμώχνονται σε πολυάριθμες συγκεντρώσεις και με βλέμμα λαχτάρας προσπαθούν να πλησιάσουν τον αρχηγό του κόμματός τους ελπίζοντας ν’αγγίξουν έστω μία ίνα απ’το σακάκι του…Και πάλι έλεος[-X

Υπάρχει…
Να βλέπεις νέους ανθρώπους και παιδιά να κάνουν αυτό που περιγράφεις, ή να σκαρφαλώνουν στην πλάτη άλλων για να βάλουν φώτο τον ΗΓΕΤΗ με το κινητό, λές και είναι ξέρω γω ο Σάκης Ρουβάς…

Σίγουρα.Κάποια στιγμή έιχα αναφέρει πως η Ελλάδα στερείται πολιτικών ηγετών,όχι αρχηγών.Πίστεύω πως το συγκεκριμένο άτομο συγκεντρώνει στο πρόσωπό του στοιχεία ηγέτη

Μέχρι τώρα φαίναται πιο ικανός και συγκροτημένος σε αυτά που λέει…
¶σχετο αλλά ο δεν νομίζω ότι έχει σχέση με την οικογένεια του Ε.Βενιζέλου.Συνωνιμια είναι…

Μου άρεσαν επίσης και οι δηλώσεις Αλαβάνου που αντιλαμβάνεται ότι βρίσκονται υπο δοκιμή…φτάνει να το αποδείξει και να κάνει κάτι διαφορετικό.

Αρκεί βέβαια να μην το γυρίσει κι αυτός στο Λαϊκισμό, όπως έκανε ο Σημίτης τη δεύτερη τετραετία του, με αποτέλεσμα ό,τι έργο είχε κάνει (που κακά τα ψέματα, μέσα σε μία 4ετία είχε μαζέψει τα ασυμμάζευτα από τις καταστροφικές κυβερνήσεις Παπανδρέου) να πάει χαμένο…

Χαχα…Βγάλαμε και Βελόπουλο στη βουλή!!!Θα το στίριξαν οι Ε…:stuck_out_tongue:

…Να αποκτήσει σοβαρή αξιωματική αντιπολίτευση η πλέον σοβαρή ΝΔ!! Αυτό είναι για γέλια κ για κλάματα ρε Κωστή! Κοντός ψαλμός… Έχει δουλέψει κανείς σε εργοστάσιο 14 ώρες; Σε οικοδομή; Σε λαϊκή αγορά; Έλεος!
Το πιο λυπηρό απ’ όλα είναι πως όλες οι παρατάξεις πια κ οι αντίστοιχη ψηφοφόροι τους μόνο το βόλεμα τους κοιτούν κ τίποτε άλλο! Το καλό της χώρας κ του γενικού συνόλου έχει πάει περίπατο με τον προηγούμενο αιώνα… “Είμαι κατέχων κ θέλω να μην φορολογούμαι; -ΝΔ. Δουλεύω 20 ώρες την ημέρα κ παρακαλώ για 7ωρο; -ΚΚΕ.” Δυστυχώς εκεί έχουμε φτάσει.
Θλιβερή μέρα η σημερινή που μετά όλα τα δεινά κ τους φόρους των τελευταίων 3 1/2 ετών ξαναγεύεται μια από τα ίδια. Πάμε για φούντο…:frowning:

-Αυτό το 26% αποχής τι λέει άραγε για όλα αυτά;

Αχ σε παρακαλώ. Πες μου ότι κάνεις πλάκα.

Όχι δυστυχώς…Και Βελόπουλο…

H πολιτική για τον περισσότερο κόσμο εκεί έξω συνδέεται με το βόλεμα, την προσωπική τους ικανοποίηση και τις τυχόν απολαβές που μπορεί να έχουν οι ίδιοι. “Δε μου έδωσε η ΝΔ την επιδότηση? Να και γω, ΠΑΣΟΚ θα ψηφίσω!” θα μπορούσε να έλεγε χθες ένας μέσος Έλληνας ψηφοφόρος κάπου, σε κάποια πόλη ή επαρχία. Τα κόμματα είναι “πακέτα” σε ένα σουπερμαρκετ και παρέχουν ωραίες προσφορές στους διψασμένους ψηφοφόρους/καταναλωτές. Και οι πολιτικοί/ηγέτες αντιστάθμισμα της πατερναλιστικής πολιτικής αντίληψης του κόσμου, που τα περιμένει “όλα” απέξω, αποθεώνει άμα τα δέχεται, διαμαρτύρεται αν όχι. (σα την εθνική ομάδα ένα πράγμα). Και εδώ τελειώνει η πολιτική συνείδηση του μέσου ψηφοφόρου.

@Τουριν > ποιος ειναι ο Βελοπουλος?

γενικως, αναμενομενο το αποτελεσμα, για ολα τα κομματα. Δεν νομιζω να περιμενε κανεις κατι διαφορετικο. Υπαρχει προσωπικα μια καποια αισθηση απογοητευσης γιατι ανεμενα μεγαλυτερη ενισχυση των αριστερων κομματων, κατι που θα απεβαινε εις οφελος ολων των πολιτων, αλλα φευ…η ελλαδα του βολεματος ξαναπαρουσιαστηκε.

Η εισοδος του Καρατζαφερη στην Βουλη θα ενθουσιασει κοσμο που για διαφορους λογους διστασαν να τον ψηφισουν, επομενως στις επομενες εκλογες θα αυξησει το ποσοστο του.

Ίσως από τα πιο σωστά ποστ ever. Μια απορία σχετικά με το ΚΚΕ, παραδεχόμενη όμως εξαρχής ότι δεν είμαι γνώστρια της ιστορίας απ’άκρου εις άκρον.

Μετά την κυβέρνηση συνεργασίας, συγκυβέρνηση, όπως θέλετε πείτε το, του '89, τα μέλη του ΚΚΕ που διαφωνούσαν διαγράφηκαν; Και επειδή αυτό είναι ρητορική ερώτηση, συνεχίζω: μετά τη διαγραφή τους έκαναν κανένα από τα μ-λ ΚΚΕ, ΚΚΕ μ-λ κτλ; Δεν το ξέρω αυτό.

Δηλαδή, το σημερινό ΚΚΕ, που καταγγέλει όπου σταθεί κι όπου βρεθεί το δικομματισμό, και η ΚΝΕ δηλαδή ο εκφραστής της στη νεολαία και τα Πανεπιστήμια (λέγε με ΠΚΣ) εν γνώσει τους στηρίζουν ένα κόμμα “αριστερό”, “αγνό”, “κατακόκκινο” που όμως στήριξε ΝΔ στο παρελθόν; :-s

Το ίδιο κόμμα που χαρακτήρισε τα παιδιά στο Πολυτεχνείο το '73 “ταραξίες” και που τους καταδίκασε με την ελεεινή φυλλάδα του;

Πωπω ρε γαμώτο και μετά μας ενοχλεί ο Καρατζαφέρης. Τουλάχιστον αυτός δεν έχουμε καμιά αμφιβολία ότι χουντίζει.

Ελπίζω να μην ξέφυγε το ποστ, οι mods θα κρίνουν.

και βοριδη…8O 8O

Απόλαυσε…

…Τότε πάμε Σουηδία! Τι καθόμαστε κ κάνουμε εδώ!; Αλλά αν αναλογιστεί κανείς πως κ ο Ιατρόπουλος έβαλε υποψήφιος με τη ΝΔ, είμαστε για αυτοκτονία! Ούτε πνευματικοί πατέρες, ούτε ιδεαλιστές, τίποτα δεν έχει μείνει όρθιο πια, τίποτα…