η σκωτσέζικη όμως
και κεραστήκαμε Dimple
και πασατεμπο
…και φαγαμε καλα…
και ρευτηκαμε μετα…
…και κοιμηθηκαμε.Ξαφνικα…
The Story so Far…
Πήγα στη συναυλία, αλλά μετά έφυγα, γιατι δεν ηταν η Τασία εκεί, στα @@ μου την έγραψα όμως, και πήγα στη Μαρία τη διαθέσιμη, που όμως δεν ήταν γυναίκα τελικά αλλά είχε περίοδο, τελικά τι ήταν, χρονολογία ρε ούστη…
Εγώ τελικά ξαναπήγα και ήταν εκεί μια κόκκινη κατσίκα, που ήταν μέχρι το ταβάνι. Επίσης, διαθέτει ένα demo goatpenis, αλλά ρε πούστη μου δε το γράφει, τι να κάνω?? Να φύγω, ή να κάνω μπάνιο? Να μείνω, για να δω, μμμ δε ξέρω. Καλοί και οι σκύλοι, αλλά εγώ προτιμώ τους Scorpions!..
Είμαι τώρα και περιμένω… Ξαφνικά βλέπω τον Μητσάρα με έναν καρχαρία, να τρώει τον Μητσάρα, τον άλλο όμως, και μετά ρεύτηκε… Έπειτα ο καρχαρίας πήγε για κατούρημα και καζανάκι πατήθηκε. Όμως είχε διάρροια, και βρώμαγε πολύ, και καθόλου χαρτί, γι’ αυτό εγώ φώναξα τον Μήτσο να με σώσει απο την κάργια τη μυρωδιά του, που παρέμεινε μέχρι που μοσχοβόλησε ο τόπος… Α ρε καρχαρία, που έτυχε να γίνει της τρελής όταν εσύ βρισκόσουν, και της κακομοίρας όταν κακομοίρη χασμουριόσουν, και βαριόσουν, και όρθιος κοιμόσουν, και κατουριόσουν, για ώρα ατελείωτη… Έπεσες στο πάτωμα, χαζούλη, ε χαζούλη… Τα έσπασες όλα… Όταν λέμε όλα, εννοούμε όλα…
Να τον χτυπήσουμε? Όταν αυνανίζεται με τη σκούπα… Όταν την άνοιξε, γλείφοντας το περιτύλιγμα, την έβαλε στο ανέπαφο ακόμα συρτάρι… άλλωστε το λιπάντικο δε κάνει καλή δουλειά μέσα στον ορθοπρωκτικό σφιγκτήρα, και γι’ αυτό θα βάλω λάδι, όπως βάζω και στη χωριάτικη, τη σπεσιαλιτέ μου, αλλά χάνω λάδια…
Γι’ αυτό θα πάω, τώρα που το θυμήθηκα, να κουρευτώ, γιατί η μαλλούρα είχε μακρύνει πολύ, και οι ψείρες κάνουν παρέλαση και ζαλίζονταν όταν περπάταγα, και γεννούσαν ασταμάτητα μικρές μεταλλαγμένες ψείρες…
Δεν άντεξα άλλο
πήρα την ψιλή
και κουρεύτηκα γουλί
είμαι σα γλόμπος
μετά έβαλα χακί
ανέβηκα στο τανκς
και πηγα εντατική
και πείνασα πολύ
και έφαγα πεινιρλί
αλλά ήταν αλλιωμένο
ξαναμπήκα εντατική
μέσα σε καραντίνα
και μετά ξεψύχησα.
…Και έγινα ζόμπι, και μπλακμεταλλάς, και πήγα σπίτι, αλλά αναστήθηκα… Και άρχισα να τρώω σάρκες, πίνοντας Κοκα Κολα, συγγενικών προσώπων (σάρκες)… Και έκλαιγα, χωρίς σταματημό… Γιατί έφαγα τον μπαμπά, γιατί απατούσε τη γιαγιά με τη μαμά, καλά έκανα τελικά, επειδή η μαμά ήταν βλαμμένη, θα τη φάω κι αυτή τελικά… αν όμως περιμένει παιδάκι, θα φάω σαλάτα και εκλεράκια… σαλάτα??? μπλιάχχχ ποτέ… Οπότε μόνο εκλεράκια, μαζί με κέτσαπ, άλλωστε είναι νοστιμότερα απο 90χρονους παππούδες… Ερωτεύτηκαν και παντρεύτηκαν, αλλά χώρισαν οταν μια 20χρονη κοπέλα έκανε σεξ μαζί τους, ψοφώντας τον γέρο.
Έτσι ο άλλος βίασε μια κατσίκα, και κόλλησε φυματίωση, και τελικά ψόφησε και έγινε βρυκόλακας, και είχε πρόβλημα γιατι αντί να δαγκώνει λαιμούς, δάγκωνε γεννητικά όργανα, ακούγοντας AC/DC… Ο άλλος αναστήθηκε, αλλά ανακάλυψε οτι ήταν ουρολάγνος, γι’ αυτό αυτοκτόνησε, και τον θάψαμε… και ξανααναστήθηκε, αι σιχτίρ επιτέλους, όμως τον ξαναθάψαμε ζωντανό…
Και πηγε στον Άγιο Πέτρο και συνάντησε τον Μητσάρα, και τον ερωτεύτηκε, και κάναν έρωτα… και ήθελε να τον παντρευτεί… Μετά αδυνατούσαν να περπατήσουν, διότι είχαν συγκαεί απο τη ζέστη, κι απ’ το σεχ… Σταμάτησαν να το κάνουν, διότι βλέπουν και παιδιά, και μάλιστα πολλά…
Αλλά ας γυρίσουμε πίσω στα Τρίκαλα (το βρωμόπαιδο) να γνωρίσουμε τον ιδρυτή της πόλης και τον δήμαρχο, που ήταν χαζός και κουφός και άπλυτος και μυστικός πράκτορας, αλλά καλό παιδί, όπως ο rocking_monster_0666… δλδ κουφός και άπλυτος? και άξιο παλικάρι, και κρυφοποζέρι, και τον ερωτεύτηκα! Αλλά σου έριξε χυλόπιτα… Του έδωσα λουλούδια και τα έφαγε, και είχαν αγκάθια, και ήταν δηλητηριώδη, και πέθανε… βασικά υποκρίθηκε… αλλά μη τον υποτιμάτε, γιατί όταν θυμώνει, θέλει να εκδικηθεί! (είναι και πράκτορας)… α τον π%$@στη. Γιατί είναι μοβόρος, και πρέπει να προσέχουμε, είναι και σπάμμερ μέγας… ωχ τι να κάνουμε? πολύ αργά!!! Να κάνουμε σεξ (κι ας φάγαμε χυλόπιτα).
Ο rocking_monster_0666 θα πεθάνει στο ξύλο, πανικός θα γίνει, αλλά είναι παλικάρι, γι’ αυτό πονάει, και διψάει, και βογγάει, και μαμάει… όμως τρώει ξύλο, και κάνει εμετό, τα βγάζει όλα, και πλημμυρίζει το σπίτι… Ήρθε η πυροσβεστική, η σκωτσέζικη όμως, και κεραστήκαμε Dimple και πασατέμπο, και φάγαμε καλά και ρευτήκαμε μετά και κοιμηθήκαμε… Ξαφνικά…
ΥΓ - Λέω να αρχίσουμε ήδη να ψάχνουμε για εκδότες :lol3:
ήρθε ο Μίκυ
με τη Sailormoon…
και κάναν το '69
και μετα σαδομαζό
κάλεσαν τον Γκουσγκούνη
για να βοηθησει…
και να ξεδώσει
απ τη βαρεμάρα
…και την τεμπελια…
οταν τελειωνουν με…
τις ερωτικές περιπετειούλες