Χμ, ε ο Mikael δεν νομίζω ότι είναι και από τα εξυπνότερα άτομα στον κόσμο.(εκτός μουσικής σκηνής)
Θα μπορούσα να πάω για μπύρες αλλά να μιλάμε ΜΟΝΟ για μουσική (και από αυτή ξέρει πολλά).
Tommy Iommi, Geoff Tate για σοβαρες κουβεντες
Danzig, Patton για πιο κουλτουροκαταστασεις
Anderson των Ηellacopters για ροκ ν ρολ καταστροφη
Η τη Shakira για μεθυσακι και αλλα κολπα.
Τα χω πιει σε παρεα με Mastodon παντως και κωλομετραγε. Μετα απο Χ μπυρες τραγουδαγαμε παρεα “Εyes of a stranger” και “Μore than a feeling”
Of course.
Eγώ θα τα έπινα με τον Τζίμη Πανούση, τον Γιάννη Αγγελάκα και τον B.D. Foxmoor… Με ξένους μουσικούς δεν θα μπορούσα να τα πιώ…
θα επινα ενα ποτηρι ρουμι με τον Bruce Dickinson συζητωντας για την καριερα του και για William Blake…
επισης θα επινα μπυρες με τους Blind Guardian παιζoντας r.p.g.
Αυτό ναι, κι εγώ…
Επίσης με τον Dani Filth για να δω αν είναι πραγματικά τόσο διεστραμμένος όσο φαίνεται (:p) και με τον Hetfield γιατί… δεν υπάρχει γιατί, αυτές είναι αγάπες ετών.
κ με τον frusciante φυσικα:)
για να τον μεθυσω κ να τον αποπλανησω:p (ουδεν σχολιον:lol:)
Dani Filth ναι και εγω!
Μετα θα ηθελα να τα πιω με τον Andy LaPlegua, να τα πιω να γινω λιωμα ομως και μετα ΧΧΧ σκηνες!:lol:
με τον Rudolf shenker θα γούσταρα να λιώσω στις μπύρες γιατί είναι τρελός χαβαλές και είναι και απο τα αγαπημένα μου πρόσωπα στην μουσική σκηνή.
+1 ειναι κ γερμανος οποτε μια χαρα του παει η μπυριτσα:p εγω ειχα τρελα μ’αυτον στο γυμνασιο!οντως ειναι αξιαγαπητος:D ο θεος να τον εχει παντα καλα:)γιατι εδω που τα λεμε τα χει τα χρονακια του…:?
Με εναν και μονο!!!
[SIZE=“7”]Axl Rose[/SIZE]
Συμφωνω με Chili!:D:D
Αν ομως τον εχει πιασει αυτη εκείνη τν μέρα θα πινα με James Hetfield ή Bon Jovi
Moνο που υπάρχει μια μικρή λεπτομεριούλα…Δν πίνω!!:lol: Οποτε θα αρκεστουμε στην πορτοκαλαδα:p
+1 χαχα:lol: ουτε κ γω πινω αλλα για χαρη του frusciante θα γινομουν μεγαλη αλκοολα…:p8)
Με τον Τομ Μορέλο θα έλιωνα στις μπύρες…
Mε ολο το Αxis of Justice ρε, να’ταν και ο Τανκιαν απο την αλλη
Εγω θα ηθελα πολυ να τα πιω με τον Mrwhats.
Μετα με την μπασιστρια των Spiral God.
Τον ντραμερ των Accelerator.
Και τον μπασιστα των Next to Nothing.
καρδιες πολλες
Παντως οχι με τον Gaahl :!:
γιατί ρε επειδή την κουνάει λίγο την αχλαδιά???
τι ρατσισμός![-X[-X[-X]
:lol::lol::lol:
Now playing: Labyrinth - New Horizons
via FoxyTunes
Φανταζεσαι εκει που πινετε τη μπυρα σας να σου πιασει κανα παπαρι?!Απαπαπαπα
:lol:
“αν δεν το πιάσω θα είσαι το επόμενο κεφάλι πάνω στην σκηνή”
:lol::lol::lol::lol::lol:
Now playing: Labyrinth - New Horizons
via FoxyTunes