Παρέα με ποιόν μουσικό θα τα πίνατε;

Ομολογώ θα θελα να τα πιω με τον Tom Waits.

Mε τον Warrel Dane και τον Portnoy. Ευκολα :stuck_out_tongue:

Στο ίδιο τραπέζι με Araya, Ozzy, Scott και Hetfiled

1/5000 σωστό ποστ. :!:

Με τον Dio και τον Dickinson. Μόλις τα παίζαμε θα τους έβαζα να παίξουν μπουνιές για το ποιος είναι ο καλύτερος vocalist.

Really ομως, θα τα έπινα με τον ανυπέρβλητο Rory Gallagher, εάν αυτός ζούσε. Σεβασμός σε έναν πιστό πότη και σπουδαίο άνθρωπο και μουσικό.

Ανετα τον εχουμε.

Ο δικος μας ειναι πολυ πιο γυμνασμενος και αρκετα πιο ψηλος (γυρω στο 1.68 :lol:) και θα του περναει ανετα τα ντιρεκτ.

Η ΝΙΚΗ ΕΙΝΑΙ ΚΟΝΤΑ!!! #-o

οντοπικ: θα γουσταρα επισης να πιω με Billy Gibbons

αν μιλησουμε για φαι, Alex Lifeson χαλαρα …δειχνει πολυ εμπειρος :smiley:

Hansi Kursch, Dio, DIckinson, ολοι μαζι σε ενα aπο τα πατσατζιδικα του Steve Harris :stuck_out_tongue:

θα ηταν αψογο :stuck_out_tongue:

Επίσης, πλην του Iggy Pop που αναφέρθηκε, θα ενδιαφερόμουν ιδιαιτέρως να τα πιω με τον David Bowie… και τον Lemmy. Ίσως και όλους μαζί άν και σ’αυτήν την περίπτωση ο Lemmy είναι ψιλοξέμπαρκος :stuck_out_tongue: Μάλλον μόνο του θα τον έβλεπα αυτόν, σε άλλη φάση… Μισό να τσεκάρω το μπλοκάκι των ραντεβού μου…:stuck_out_tongue:

Πρόσεξε μόνο μη σε έπινε ο Lemmy αντί να πιείτε μαζί. :stuck_out_tongue:

ανετα με araya η’ slash η’ hetfield…αλλα μην τον κανω να ξανακυλησει…κριμα θα’ναι…:lol:

Καλά ναι ικανό τον έχω… :stuck_out_tongue:

Με έναν από τους Lemmy, Araya, Dickinson, Laiho (ο οποίος συχνά πυκνά κατεβάζει μπύρες με τους fans στις συναυλίες).

Mε το ‘‘Αφεντικο’’.

με αυτους που τα εχω πιει ηδη:p και με τον Scott Ian :slight_smile: που δεν εχει κατσει ακομα :frowning:

Με Warrel Dane ρε 8)

roger taylor, joe strummer, Τραμπακουλας, Ringo Starr, mike portnoy, Jello Biafra, Bruce Dickinson, Steve Harris,

α, και παπαρδελας:oops:

με Λεμμυ.

Τζακ αυτος κι εγω γαλατακι!:stuck_out_tongue:

Bowie, McCartney, Lennon, O’Connor θα 'χε ενδιαφέρον :-k

σίγουρα ξεχνάω κάμποσους…

Με τον Αλκίνοο:):!:

…και με την κουκλάρα Lita Ford!!!

jim morrison…:stuck_out_tongue: