Ομολογώ θα θελα να τα πιω με τον Tom Waits.
Mε τον Warrel Dane και τον Portnoy. Ευκολα
Στο ίδιο τραπέζι με Araya, Ozzy, Scott και Hetfiled
1/5000 σωστό ποστ. :!:
Με τον Dio και τον Dickinson. Μόλις τα παίζαμε θα τους έβαζα να παίξουν μπουνιές για το ποιος είναι ο καλύτερος vocalist.
Really ομως, θα τα έπινα με τον ανυπέρβλητο Rory Gallagher, εάν αυτός ζούσε. Σεβασμός σε έναν πιστό πότη και σπουδαίο άνθρωπο και μουσικό.
Ανετα τον εχουμε.
Ο δικος μας ειναι πολυ πιο γυμνασμενος και αρκετα πιο ψηλος (γυρω στο 1.68 :lol:) και θα του περναει ανετα τα ντιρεκτ.
Η ΝΙΚΗ ΕΙΝΑΙ ΚΟΝΤΑ!!! #-o
οντοπικ: θα γουσταρα επισης να πιω με Billy Gibbons
αν μιλησουμε για φαι, Alex Lifeson χαλαρα …δειχνει πολυ εμπειρος
Hansi Kursch, Dio, DIckinson, ολοι μαζι σε ενα aπο τα πατσατζιδικα του Steve Harris
θα ηταν αψογο
Επίσης, πλην του Iggy Pop που αναφέρθηκε, θα ενδιαφερόμουν ιδιαιτέρως να τα πιω με τον David Bowie… και τον Lemmy. Ίσως και όλους μαζί άν και σ’αυτήν την περίπτωση ο Lemmy είναι ψιλοξέμπαρκος Μάλλον μόνο του θα τον έβλεπα αυτόν, σε άλλη φάση… Μισό να τσεκάρω το μπλοκάκι των ραντεβού μου…
Πρόσεξε μόνο μη σε έπινε ο Lemmy αντί να πιείτε μαζί.
ανετα με araya η’ slash η’ hetfield…αλλα μην τον κανω να ξανακυλησει…κριμα θα’ναι…:lol:
Καλά ναι ικανό τον έχω…
Με έναν από τους Lemmy, Araya, Dickinson, Laiho (ο οποίος συχνά πυκνά κατεβάζει μπύρες με τους fans στις συναυλίες).
με αυτους που τα εχω πιει ηδη:p και με τον Scott Ian που δεν εχει κατσει ακομα
Με Warrel Dane ρε 8)
roger taylor, joe strummer, Τραμπακουλας, Ringo Starr, mike portnoy, Jello Biafra, Bruce Dickinson, Steve Harris,
α, και παπαρδελας:oops:
με Λεμμυ.
Τζακ αυτος κι εγω γαλατακι!
Bowie, McCartney, Lennon, O’Connor θα 'χε ενδιαφέρον :-k
σίγουρα ξεχνάω κάμποσους…
Με τον Αλκίνοο:):!:
…και με την κουκλάρα Lita Ford!!!
jim morrison…