Ναι μονο που το κανει οταν φευγει απο Αθηνα και εχει αποσταση ασφαλειας. Τωρα για τα σωστα ατομα που λες , ναι εισαι μεσα … για τον λογο του οτι εχεις σαν ευαγγελιο και διαβαζεις ανελλειοπως τις κατα καιρους δηλωσεις μας / μου .
Οσο για τον Τελη… δεν ειναι ποζερας , αλλα ειναι μαναβης πλεον , αφου πηγε στο Live του Soto με μπλουζακι Europe και χτυπιοταν μονο οταν ο Soto διακευαζε ενα κατεστραμμενο Σουηδο κιθαριστα … τι να λεμε τωρα … το παιζει Σουηδος ο βλαχος μαναβης … ου ρε εχει σουηδια…, στα Φιλιατρα ?
Το παιδί? [χμ? λέμε τώρα 8O ] κάνει ό,τι περνάει από το χέρι του για να βρει κάποιον σε αυτό το φόρουμ, να πάει μαζί του? μα ακόμα να ξυπνήσεις, καλό μου;[/quote]
Εκτός από πολύ καινούργια, είμαι και πολύ αθώα! 8O Έχω κι ένα πρόβλημα υπνηλίας εδώ που τα λέμε… :roll:
Το παιδί? [χμ? λέμε τώρα 8O ] κάνει ό,τι περνάει από το χέρι του για να βρει κάποιον σε αυτό το φόρουμ, να πάει μαζί του? μα ακόμα να ξυπνήσεις, καλό μου;[/quote]
Εκτός από πολύ καινούργια, είμαι και πολύ αθώα! 8O Έχω κι ένα πρόβλημα υπνηλίας εδώ που τα λέμε… :roll:[/quote]
Όλα λύνονται? θα σου στείλω ΟΛΟ το βρώμικο παρελθόν του παιδιού, από πάνω σου?
Τωρα για αυτο μην βαζεις και το χερι σου στη φωτια … λεω εγω τωρα :roll:[/quote]
Πρόσεχε? τις ερωτικές επιστολές, δεν τις έχω πετάξει ακόμα? όπως και τα χιλιάδες ερωτικά mail και pm? τα έχω όλα μαζεμένα και τακτοποιημένα? :twisted:[/quote]
Χθες που προσφέρθηκα να έρθω μου το έπαιξες άρρωστος! :lol:
Την επόμενη Δευτέρα θα πάρουμε την deathbitch και τη morgane και θα έρθουμε να χτυπηθούμε αναλέητα στους ρυθμούς των Τοto και των Bon Jovi!
Δεν πάω πουθενά, μαζί του? έχω και ένα κύρος σε αυτήν την γ******* την κοινωνία? δεν θέλω να μου το καταστρέψει! [size=1][την μουσική, δεν την σχολιάζω καθόλου?][/size]