Τι ειναι πιο μπλιαχ

μόνο απο μπουκάλι:p:lol:

δε θέλω πικροχολα σχολια!!!:stuck_out_tongue:

το τυρι, οι κατσαριδες,οι βρωμερες μασχαλες… :frowning:
α +το φαγητο σαλιγκαρια… (το ρουφασ + κανουν “σλουρπ”)#-o

Οι χρησιμοποιημένες σερβιέτες.

… όταν τρώω και ο φίλος μου αναφέρει συνεχώς αηδιαστικές λέξεις όπως…
τσουτσουνόζουμα, πρωκτοζούμια, τσιρλιοσκάτι, πύον, κλπ… :roll::lol:

αυτα δεν χρειαζεται να στα αναφερει καποιος στο φαι για να αηδιασεις…!!!

Τι εννοεις με τον ορο “ο φιλος μου”???:-k:-k:-k:-k

Η τριχωτή μασχάλη στις γυναίκες. ΦΡΙΚΗ.

δεν νομιζω στις μερες μας να υπαρχουν κοριτσια με αξυριστες μασχαλες οσο βαρετο κι αν ειναι…τουλαχιστον ετσι θελω να πιστευω:-s

Έχεις δίκιο, όταν τρως όμως είναι ακόμα χειρότερα! :-k

Και μάλιστα παιδικός φίλος! Είναι λίγο καμένος, τι να κάνουμε… ο καθένας με τις ιδιαιτερότητές του! :stuck_out_tongue:

Tα ποντικια.

Μην ορκίζεσαι…

• αν δν τ βρισκεται ξυραφκι γ 4 βδομαδεσ??(8O#-o
    οχι 8 κλτρ:p

Τζίζας, νιώθω την αξία των φωνηέντων μόνο όταν αυτά λείπουν.

Να εισαι στην τουαλετα, να πας να σκουπιστεις “απο πισω” κ επειδη δεν πηρες πολυ χαρτι να σκιζεται κ τελικα να σκουπιζεσαι λιγο με το χερι…:blink:
Δεν μου εχει τυχει εμενα αλλα σε γνωστο μ… Αλλιως σιγα μην το ελεγα…:stuck_out_tongue:

:lol::lol::lol:

Πάντα όταν τρώω με παρέα κάνουμε τέτοιες ωραίες συζητήσεις. Έχω και έναν φίλο που είναι σιχασιάρης και το κόβουμε μόνο όταν λέει την μαγική φράση “Θα ξεράσω πάνω σας” :lol::lol:

ε συγνωμη… δν τ κτλβσ ε?
λεω : οχι οχτω καλυτερα…

παναγια χριστε βουδα και αλαχ μαζι! ιου ιου ιουυυυυυυυυυυυυυυυυυυυ και μπλιαχ επισης (μονο η σκεψη μου φερνει ταση προς εμετο :?) μπλιαχ ειναι τα σπυρακια και το λιποσ απο το κρεας κατ’εμε. επισης οι κολλημενες τσιχλες οπουδηποτε. υπαρχουν και σκουπιδια ρε ανθρωποι!

Γιαγιά που κατεβάζει το βρακί της και κάνει την ανάγκη της φάτσα φόρα στην Γρηγορίου Λαμπράκη.

^αυτο δεν ειναι μονο μπλιαχ. αυτο παει και στην κατηγορια καφριλες (ατσα η γιαγια :lol:)