Ποιο ειναι το πιο ωραιο ονομα μπαντας που γνωριζετε?

Κλαφτα χαραλαμπε δηλαδη:p

ωραίος δίσκος το Spiritual Journey των Sound Of Silence, αλλά δεν μπορούν να συγκριθούν με theater (μιλώντας πάντα όσον αφορά την ποιότητα, γιατί το ύφος είναι παραπλήσιο). άλλη κατηγορία.

ναι, οκ, εγώ σαν πληροφορία το ανέφερα επειδή το είχα διαβάσει κάποια στιγμή… Δεν μπορώ να κρίνω η αλήθεια είναι καθώς δεν ήμουν ποτέ μεγάλη φαν του προγκρεσιβ μεταλ και δεν το έχω ψάξει ιδιαίτερα.

[SIZE=“1”]Αλλά το συγκεκριμένο δισκακι το ακούω ανετα μιας και το ανεφερες[/SIZE]

end of off topic :slight_smile:

Καλή μπαντα οι Sound of Silence,αλλα η συγκριση με Theater είναι ατυχής για αυτούς…:lol:

Υ.Γ Φενια,έγραψες με τους Love Like Blood…:smiley:

και ξαναλέω ότι το είπα σαν πληροφορία απλά στο παλικάρι που ρώτησε. :slight_smile:

φυσικά και δεν μπορείς να συγκρίνεις σε ένα βουνό την κορυφή με τους πρόποδες…

__thanx davi! :smiley:

H οπως λεει και ο Γεωργίου συγκρίνεις τα Ιμαλάια με του Φιλοπάππου?:lol:

:lol: :lol: :lol:

Υep, οι DT είναι το Φιλοπάππου :stuck_out_tongue: :stuck_out_tongue: :stuck_out_tongue:

Ναι γουατέβα

Malevolent Creation

after for ever,theater of tragedy

[SIZE=“2”]Spread Eagle[/SIZE]

Και το Πράσσειν Άλογα μου αρέσει, το οποίο οι περισσότεροι νομίζουν ότι είναι Πρασινα Αλογα ενώ είναι εκφραση

Πρασσειν Αλογα=Πραττειν Αλογα=το να πράττει κανείς τα άλογα, δλδ αυτά που δεν στηρίζονται στη λογική.

Moonspell

Lamb of God
Led Zeppelin
Malevolent Creation

diary of dreams
dead can dance
empyrium
after forever
amorphis

Hardco(u)rades

epica fysika:p

Russian Circles. Μολις ειδα οτι ειναι Αμερικανοι, τους τσεκαρα απο περιεργεια λογω του ονοματος.

Επισης απίστευτο ονομα το Circle Takes The Square. Δε ξερω αν εχει να κανει σχεση με τον ‘‘τετραγωνισμο’’ του κυκλου ή απλα υπαρχει αντιστοιχο λογοπαιγνιο.

Gates of Ishtar…