οχι δεεε,αλήθεια:-s
Μεξικανικη αυθεντικη τεκιλα(θεικη),μαρτινια,βοτκες,ενα πραγμα που δεν ξερω πως λεγεται,αβανα κλουμπ,μπυρες και στο τελος μια κοκα κολα με το κεμπαπ.
Γαματο βραδακι εχθες.
βοτκα βυσσινο
το ποτο ειναι ουισκι. δεν ξερω χωρις ειναι χρησιμο σ ολες τις στιγμες και οταν εισαι στεναχωρημενος και οταν εισαι λυπημενος εχω κατι μπουκαλια εδω και τους δινω και καταλαβαινουν
oh someone feels sad :-k
αφού κατάλαβες αυτό που έγραψε με το συντακτικό που το έγραψε,μπορείς να απαντήσεις και στα ελληνικά νομίζω…
νομιζα οτι ηλεκτρονικη σελιδα κατω αριστερα εχει 2 γλωσσες αλλα αν ειναι τοσο προβλημα
με συγχωρειται πολυ παιδια.
bye!
Haig…(πολύ,παρα πολύ…:drunk: )
Haig…
Έχω να δηλώσω ότι το κρασόμελο πατάει χάμω το ρακόμελο :!:
Εχω να δηλωσω οτι εχεις τρομερο δικιο. Γενικα το κοκκινο κρασι παταει χαμω οποιοδηποτε ποτο αλλωστε.
γιαπ,κρασί ανώτερο από οποιοδήποτε ποτό.βασικά δεν είναι αλκοολούχο ποτό,είναι χυμός σταφυλιού
3 ποτηρια Γιαννακη ο περπατητης.
Αφού οι βλάκες δεν είχαν κρασόμελα καταφύγαμε στη σίγουρη λύση των ρακόμελών. Αλλά ήταν λίγα…
1 κιλο κόκκινο κρασί το μεσημέρι και πάω για μπύρες wizard. 8) #-o
Μια ursus και 2 σφηνακια.
4 ποτηρακια Haig
τα κέρατά μου ήπια, κάμποσες βότκες serkova και σφηνάκια…
΄
έχω να δηλώσω ότι τα <<τσιγάρα>> -διότι αυτά τα τσιγάρα εννοεί ο ποιητής- τα ποτά και τα ξενύχτια έχουν κλείσει τα καλύτερα τα σπίτια :-k :-k :-k
επίσης έχω να επισήμάνω στις νεότερες ότι γυναίκα μεθυσμένη πόλη κουρσεμένη :-s :-s :-s
rock and roses τι κάνεις για να συνέλθει το στομάχι??
πρέπει ναταν “πειραγμένα” τα ποτά, και είμαι :? :?