Τι ηπιατε σημερα?

να μυ παοι χαμαινως…Κουφως ισε; :-k

Εγώ πάντως σήμερα ήπια ένα ένα λικερ από Γερμανία που ήταν μέσα σε ένα τοσοδούλικο μπουκαλάκι (ποσότητα όσο ένα σφηνάκι, τίποτα δλδ :p) κ το λένε Kleiner Feigling

Δαι σασ κσαναμειλλαο :frowning:
Θα σασ δυξο αιγο! Θα διται τοι θα παθαιται!!

4 ποτα Jagermeister+Red Bull σπιτι με την συνοδεια του Stiff upper lip live και ειμαι ηδη τουρμπο. Σε 10 λεπτα θα βγω για παγανια για να πεσουν killing spree.

2 calsberg σε μια irish pub στο μοναστηρακι
μετα 2 stella στο fox

ετσι χαλαρα σημερα :stuck_out_tongue:

Μια περίεργη μπύρα απτο lidl(δυο για την ακρίβεια :p)

Προσδιόρισε μας το περίεργη… :stuck_out_tongue:

finkbrau?

Πολύ light γεύση και σε μικρό μπουκαλάκι, δεν χαίρεσαι ποτό. Δεν θυμάμαι μάρκα :stuck_out_tongue:

εδιτ: τώρα είδα τον αποπάνω, αυτή πρέπει να ήταν:

κλασσικη lidloμπυρα πινεις 10 κατουρας 20 μεθας με 50

Τον κωλο μου,στην αρχη μπυρες-3 γκινες ζεσταμα-,στη πορεια τα εχασα και οτι ναναι…

Στο λογαριασμο προστεθηκαν μερικα touba libre, σφηνες βοτκας, jager, υποβρυχια μπυρας+βοτκας και αλλα 2 ποτα jager+red bull.

Μου ειχε λειψει αυτο το προγραμμα αλλα τωρα ειμαι ταπι και ψυχραιμος γαμω.

Ούτε που θυμάμαι!

Χτες πρέπει να ήπια ένα καραφάκι ούζο μοναχή μου και λίγο ρακόμελο και σήμερα καφέ με ασπιρίνη για να φύγει ο πονοκέφαλος.Ωραία πράγματα.

Aπο τις 9 που σηκωθηκα…εχω πιει 1 σοκολατα ζεστη με φουντουκι,1 ζεστο τσαι καραμελα,1 σοκολατα ζεστη και ενα 1 ασπρο τσαι…:oops:

Εχει κλεισει ο λαιμος μ…:frowning:

10 το πρωι ενα καφε στη σχολη…μετα κατα τις 12,30 που μας ειπαν πως εβαλαν βομβα στο κτηριο πηγα κ ηπια αλλο ενα στο κυλικειο της σχολης μαζι με τους φιλους μου. Απο εκει κ περα ουτε νερο…

Κ κατουραω ασυστωλα!!!

Τσιπουρόκρασα στο χριστουγεννιάτικο τραπέζι ΛΕΜΕ.

you rock8)

βασικά “you metal” είναι το σωστό.

[Ψυθηρ mode on][SIZE=“1”]Βασικα θα επρεπε να ξερεις οτι δεν πρεπει να διορθωνεις κοπελες την μερα των χριστουγεννων…[/SIZE] [off]