τέσσερις haig me cola σταθερή αξία, μετά ανοίξαν μοετ τα ψώνια και ήπια και απο δαύτη και μετά μια βότκα απο το μπουκάλι που μου το ταίζαν στο στοματάκι για πρωινό ήπια και δύο καφέδες και βουρ για υπνάκο
:lol::lol::lol::lol:
πολυ καλο!
χθες το γαμησαμε… 3 johny κολα, 1 αβανα κολα και ενα σφηνακι πηγκουινο. ποοο ρε μαλακες, τωρα ξυπνισα και ακομα ζαλιζομαι…
Τ αντερα μου
Για αρχή ουίσκια, μετά κάτι ρώσικες βότκες, και μετά κλείσαμε με ό,τι άλλο είχε μείνει σπίτι.
χτες είπα να τα ανακατέψω όλα για να δούμε τι θα βγει . αλλά τα ήπια χαλαρά , και δν με πείραξαν καθόλου .
Vodka Stolichnaya
Whiskey Jack Daniel’s
Malibu Rum
Lucifer Beer
Amstel Beer
La Trappe Isid’or Trappist Beer
κρασί ροζέ χύμα από την κάβα της γειτονιάς
ρετσίνα φτιαγμένη από τη γιαγια μου
καλή μας χρονιά:!:
έντιτ : και έναν αφρώδη οίνο της πλάκας ,γύρω στα 10 έκανε
Ήπια Προχτές Πρωτοχρονία
Κοκα Κόλα
Ρακί
Johny Walker
3 Σφηνάκια Ursus
και μια Μπύρα Amstel
Ακόμα πονάει το κεφάλι μου…
8O8O
σημερα κοινως τον ηπιαμε…(ουυυυυυυυυυυυυυυυυυυυφ τοσα πολλα προβληματα…:?)
3ημερο χανγκοβερ μονο με αυτα;;; 8O
Μαλλον η κοκα-κολα σε πειραξε…
managernick ο ποτης να 'ουμ,το γερο ποτηρι…αντε ρε απο εδω σε ποιον τα πουλας αυτα?
Θα σου πω να πας να βαλεις κανενα σφηνακι τζονυ στον ποπο σου μονο κ μονο για να μην βγω offtopic…
ελαφρια μπυριτσα
ΤΣΙΠΟΥΡΑΑΑΑΑΑΑΑΑ!!!
Είχα πριν 2 ώρες ραντεβού σε εταιρεία πελάτη…και πλακώσαμε τα τσίπουρα…! ΤΡΕΛΟΣ πρωί πρωί…και εννοείται με άδειο στομάχι…
Έχω γυρίσω στο γραφείο ντίρλα λέμε:drunk::drunk:
Ανακατεψα εχτες αψεντι με ρουμι και μπυρα. Σα να με χτυπησε τρενο ηταν. Μαλλον δεν ειναι καλο combo αυτα τα τρια
Εχω την εντυπωση οτι το αψεντι δεν κανει καλο combo με τιποτα :-k ουτε καν με τον εαυτο του:p:p
τρου στόρυ το απάνω
Kanw log in apo tin alli akri tou kosmou (e3’ou kai ta greeklish) gia na sas pw oti x8es ipia auto
Epeidi i megalosyni tis etiketas den fainetai, dipla apo ton pwpo tis kopelias grafei
Alcoholic Beverage with
Bois Grande
Siberian Ginseng &
Horny Goat Weed
:p:p:p8)8)8)
Tolkki vale mprosta gia eisagwgi!
1 μπυρα μια αβανα κολα και λιγη βοτκα!αλλα χτες:p
Γαλα ΜΕΒΓΑΛ. Εκλασα
:lol: :lol: :bow2:
:roll: